Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 gidenler için komedi olacak..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 etek giyip placebo dan fln sölicekmiş arada cold playde katıcak ek olarak teoman ve şebodan da parçalar okuack müslüm baba *!son tüyolar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Berk, 19 Mayıs 2004 10:16 tarihinde demiş ki: demekki 21inde replikas dinleyip kaçıcaz festival ortamından Abi olur mu öyle şey. Düşünsene ciddi ciddi Müslüm Gürses Rock İstanbulda çıkıp şarkı söylüyor. Sırf bu tecrübeyi yaşayabilmek için bile dinlenir. İlerde torunlarına anlatacak bi hikayen olur :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 anlatacagına kamera götürsene yanında eşşek herif bide müh lik okuyo az teknoloji takılın bre kendine müslüman olma bizde izleris yap çekimini hrrrr[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Madem Müslüm Gürses ten girdik konuya, biraz fakir edebiyatı yapalım . . Bizde değil senin gibi modifiye araba alıcak, kamera alıcak para bile yok ne diyosun sen! Mühendislikte okuyoruz diye burs veriyolar ama yiyecek yemeği zor alıyoruz nereye çarçur edelim. Varsın babamızın konserini kasede değil gönlümüze kaydedelim, elbet değerini bilen çıkacaktır...[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hala bilet milet alınabiliyor mu? eagle'la gelelim izleyelim :D şşt eagle müslüm hakkında bişi demiştin sen nasıl dı o laf? :)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 eheh axedice bendensin ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
narin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: green_martian, 18 Mayıs 2004 22:13 tarihinde demiş ki: starsailor var olsun muse le starsailor bir mi ? .. hatta iki mi ?[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Mayıs 2004 15:33 tarihinde demiş ki: hala bilet milet alınabiliyor mu? eagle'la gelelim izleyelim :D şşt eagle müslüm hakkında bişi demiştin sen nasıl dı o laf? :) ne demiştim lan kızlara selam müslüma devammı heheh ben gelemem abi öss ye giricem malum :) yoksa anathemayı kaçırırmıyım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 açıkçası bence ii olmş geyik olcak çünkü özel performansı yazıdu broşürde :) itü fest te daıttılar muse wardı listede geçen cuma oldu bu olay yani 1 hafta bile olmadı alal alla[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 muse un yaptigi buyuk serefsizlik bana göre müslüm gürses konusunda bi se demiyorum ben hala festivale gitmeyi dusunuyorum cunku anathema var ama kombine bilet mi alirim yoksa sadece anathema ya mi atlarim o konuda bi sey soyleyemicem cunkü su anki grup sayisi beni hic tatmin etmiyor zaten anathema ve muse icin gidiyordum simdi muse da yok bu mudur muse'un seyircisine saygisi???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 buymuş demekki...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: narin, 19 Mayıs 2004 16:24 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 18 Mayıs 2004 22:13 tarihinde demiş ki: starsailor var olsun muse le starsailor bir mi ? .. hatta iki mi ? 2[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 puhahdahdauduaudha[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 the doors ve nirvana söyliycek adam eheh bu yaştan sonrada dagıttı adam kendini . hadi teoman a bişi demedikte doors ya hehe [signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 20 Mayıs 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ben de gazetede okudum nasıl olacak o iş aklım ermiyor açıkçası
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hürriyette okudum bu sabah koptum akabinde baba yaaa :-D red hot , pearl jam , nirvana falan okuyacakmış yarıldım yaaa :-) ha bi de hazırlıklarına başlamış yazıodu baba manyahk biş olcak kesin :-D :p[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Müslüm Gürses bu gibi şovlarla karizmasını(!) yerden yere çarpar,böler,toplar vb..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 İnşallah finalime bütüme bişeye denk gelmez, mutlaka izlemem lazım Müslüm Gürses i rhcp "okurken" :) Gazetede bide Kurt Kobainle yanyana bi resimlerini koymuşlar ehhehe ahuaue hehhe ....[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yok abi aslında sırf gulmek icin gitmeyi dusunur oldum... ama vazgeçtim paramı çarçur edemem :) abi koptum bune ya! zannetmiyorum, müslüm babayı ancak neil keser... neilin şarkılarını bilmediğim için yazmadım ama grind yaparsa super olur :-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 aaaa süpermiş be! lavuk muse gitsin, müslüm baba gelsin. olley! ne zaman bu etkinlik bakiim, benim bademler olur mu o zamana kadar? *!linklere tıklamaya üşenmektedir*
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 19-20-21 müslüm baba 21inde çıkyoı anathema 20 sinde
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 pazartesi gününe ferstival sarkıtan zihniyete kafam girsin! replikas'ı iş saatleri dahiline koyan ziniyetten kafam çıkmasın bile! gitmiyorum arkadaş ben bu festivale, banne...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ema.. konuya tepkin,linklere tıkladıktan sonra artmış gibi görünüyo :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ema sadece sen degilsin bu tepkileri veren benim için fark etmiyor ama ciddi ciddi dü_ünüyorum bu adamlar kendilerini baltalamaktan nasil bir zevk aliyor diye festivali hem öss haftasina denk getirip hem de pazartesi gününe sarkitiyorlar ki hala o 3 günü dolduracak grup yok festivalde(2 günü dolduracak grup bile yok) ama yine de biletler kapis kapis gidiyor[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Öne çıkan mesajlar