HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 muse'un iptal oldugu festivalde (hic uzulmedim) muslum gurses sahne alacakmis butun forum kurallarini bir moderator olarak harciyarak soyle bir mesaj atiorum: ehuehuehueuheuhehuehueuheuhehuehu ehueuheuheueueeuuhehuehuehueuhehueuheueheeueueuheuheuhe hu uheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheueuh uheueu uheuheuheuhehueuheuheueuhehue uhehuehueuheuheu uheuhe uheuheeuueuheuhehue uhehueuheuehhuehuehue uheuheuheuheuheuheu heueuuehuehuehuehu uheuuheuheuheuheuheuhehuehuehueuheu uhehueuhehueuueuheuheuheuheuheuhehue hue uuhehue hueuhuehueuheuheuheuheuhehueuhehu ehuheheehehehueheuehehuehuehu muhahuahuahuahuahahahahuahauuhahuahuahuahu humuhahuahuahuahuahuahuahuauhahahuauhahuahuahuahuuh uhahuauhahuahua uhuha huahuauhauhauhahuahuuhahuauhahahahahahahahah hatta lol :D[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 günaydın :D[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kötü olmuş[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: HellHound, 18 Mayıs 2004 20:40 tarihinde demiş ki: muse'un iptal oldugu festivalde (hic uzulmedim) muslum gurses sahne alacakmis butun forum kurallarini bir moderator olarak harciyarak soyle bir mesaj atiorum: ehuehuehueuheuhehuehueuheuhehuehu ehueuheuheueueeuuhehuehuehueuhehueuheueheeueueuheuheuhe hu uheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheueuh uheueu uheuheuheuhehueuheuheueuhehue uhehuehueuheuheu uheuhe uheuheeuueuheuhehue uhehueuheuehhuehuehue uheuheuheuheuheuheu heueuuehuehuehuehu uheuuheuheuheuheuheuhehuehuehueuheu uhehueuhehueuueuheuheuheuheuheuhehue hue uuhehue hueuhuehueuheuheuheuheuhehueuhehu ehuheheehehehueheuehehuehuehu muhahuahuahuahuahahahahuahauuhahuahuahuahu humuhahuahuahuahuahuahuahuauhahahuauhahuahuahuahuuh uhahuauhahuahua uhuha huahuauhauhauhahuahuuhahuauhahahahahahahahah hatta lol :D +9999999999999999999999[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yapmayi ogrenelim! said: [Bu mesaj HellHound tarafından 18 Mayıs 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kim bu organizator ilahi acaba? lol[signature][hline]Mutluyum horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yakışır[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lol iyiki bileti almamışım..yarın alıcaktım:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 artık hangi ogranizator dusunmusse helal olsun, artık daha bilet satmaz[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni ironich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lol :D! hakkaten mi? muse'ün iptal olduğunu biliyordum ama bunu bilmiyordum! bende bilet alcaktım, iyiki almamışım![signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış! ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :lol: bu durumda söylenebilecek tek söz var; "bilet alanlara geçmiş olsun."[signature][hline]son 32 gün.. Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 artık biletin yanında jilet verceklermiş[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zuahaha[signature][hline]bornozlu canavar Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hoş :) gidelim işte negzel hehe[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Venator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ohh be muse iyi ki gelmiyo 19 Haziranda adamlar gelecekti ve ben bi gun sonrasını düşünerek gidemeyip fıtık olcaktım OSSde. Aslansınız kaplansınız :-) Gitmeyi planlayan o kadar kişiye yazık olmuş ama... Jiletler bedavaysa gidilir walla :-P[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 starsailor var olsun[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lol ben cok merak ediorum walla.en onden izlicem..organizatorlerin hazırladıgı bi playlist sölicekmi$ eha.kral adam abi.ne yapsa yakı$ır yannız müslüm gelio die bilet almamak ve dier grupları hiçe saymak da ilginç bi mantık tabi Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 PUAAAAAAA!!!!!!!!!!! Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Tek günlük Anathema yeterli[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'" arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oha bu ciddi ise ? bi dakka böle birşey ciddi olsa bile ciddi olamaz ehuehueauha axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Tabii ki inanmadım böyle bi habere ama insanın içine bi kurt düşer ya hani girip baktım sitesinden. Hâla da inanmıyorum..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 o programda hala muse var hehe bir de suraya bak :P hani geyik olamaz die bisi yok tabii ama gercekten boyle bisi olursa inanilmaz goruntulere sahne olacak festival uheuhe[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy ironich Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 belki rock the nations siteleri hacklemiştir ve müslüm gürses eklemiştir kimse gitmesin diye :-P. belkide müslüm gürses metal yapacaktır. düşünsenize müslüm baba only for the weak'i sölüyor :D.[signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış! BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ehuehu, Muslumu Damned In Black anca keser.[signature][hline] The Truth is out There Berk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 demekki 21inde replikas dinleyip kaçıcaz festival ortamından Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/396450-muslum-gurses-rockistanbulda/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kim bu organizator ilahi acaba? lol[signature][hline]Mutluyum
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yakışır[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain!
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lol iyiki bileti almamışım..yarın alıcaktım:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 artık hangi ogranizator dusunmusse helal olsun, artık daha bilet satmaz[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
ironich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lol :D! hakkaten mi? muse'ün iptal olduğunu biliyordum ama bunu bilmiyordum! bende bilet alcaktım, iyiki almamışım![signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :lol: bu durumda söylenebilecek tek söz var; "bilet alanlara geçmiş olsun."[signature][hline]son 32 gün..
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 artık biletin yanında jilet verceklermiş[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zuahaha[signature][hline]bornozlu canavar
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hoş :) gidelim işte negzel hehe[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ohh be muse iyi ki gelmiyo 19 Haziranda adamlar gelecekti ve ben bi gun sonrasını düşünerek gidemeyip fıtık olcaktım OSSde. Aslansınız kaplansınız :-) Gitmeyi planlayan o kadar kişiye yazık olmuş ama... Jiletler bedavaysa gidilir walla :-P[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 starsailor var olsun[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lol ben cok merak ediorum walla.en onden izlicem..organizatorlerin hazırladıgı bi playlist sölicekmi$ eha.kral adam abi.ne yapsa yakı$ır yannız müslüm gelio die bilet almamak ve dier grupları hiçe saymak da ilginç bi mantık tabi
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Tek günlük Anathema yeterli[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'"
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oha bu ciddi ise ? bi dakka böle birşey ciddi olsa bile ciddi olamaz ehuehueauha
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Tabii ki inanmadım böyle bi habere ama insanın içine bi kurt düşer ya hani girip baktım sitesinden. Hâla da inanmıyorum..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 o programda hala muse var hehe bir de suraya bak :P hani geyik olamaz die bisi yok tabii ama gercekten boyle bisi olursa inanilmaz goruntulere sahne olacak festival uheuhe[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
ironich Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 belki rock the nations siteleri hacklemiştir ve müslüm gürses eklemiştir kimse gitmesin diye :-P. belkide müslüm gürses metal yapacaktır. düşünsenize müslüm baba only for the weak'i sölüyor :D.[signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış!
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ehuehu, Muslumu Damned In Black anca keser.[signature][hline] The Truth is out There
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 demekki 21inde replikas dinleyip kaçıcaz festival ortamından
Öne çıkan mesajlar