Xelee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 3rd World Farmer: Zaman geçirmek için simulasyonumsu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 haha fildişi avcıları gelip fillerini öldüro haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 stres yaptı ya.tam belimi doğrulttum anten falan taktım kulübeye bi iç savaş bi kuraklık herşey mahvoldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 17inci gunde bitirdim oynu pamuk enfes bi urun fistik gibi riskli de deil direk fulleidm herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bir ara paramiliterler gelip evin yanına üs kurdular. sonra saldırı olunca hepsi gümbürtüye gitti aile üyelerinden biriyle beraber. bu arada fıstık konusunda hiç problem yaşamazken üst üste 2 tur boyunca pamuk mahsüllerim çöp oldu :) fillerden bayağı iyi para geldi fildişi avcıları gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 acı çektim, doğu usulü çok çocuk yapın işe yarıyormuş kızları evlendir oglanlarıda işçi yaptım mutlu mesut geçindik 22turnde bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 14 turnde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çiftçinin ne çektiğini iyi anladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tayyibe de oynatmak lazım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu arada bütün teknolojileri, infrastructure, political rep falan yapınca oyun bitio. devam ettirmek için en mantıklısı en alt en sondaki crop insurance yaptırmamak. zaten oraya kadar gelince croplar yatsa da karşılıycak para oluo. ki hayvancılıktan kazanıosun oraya kadar gelmişsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 37. turnde 39k para vardı , baydı bitirdim. sırf barn, harvester, fil basıp hicbisey yapmadan senede 9k gelir oluyo. kafi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 nasıl becerdiniz ben daha tarlaya tohum atmadan kuraklık çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ilk birkaç tur pamuk ek, 2-3 tarım aleti aldınmı fıstığa aban. biraz riskli diyo ama bende hiç fail olmadı mesela. bi kere pamuklarım gitti, bi kere de kuraklıkta buğdayım gitti o kadar. bi de arada para artarsa hayvan filan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 13 turn'de bitirdim, "ama bunu yaparsan oyun biter" dediginde "aboo" dedim ama bastim gitti.. oyunun nasil bitecegini bilsem 9 turn'de de bitebilirdi. taktik olarak, basta mumkun oldugunca tek bir urune yatirim yapmayin. en ucuz 2 urunu ekin. ilk firsatta bir tavukla da olsa hayvanciliga girin fakat onceligi tarlaya verin. her el bir sekilde yatirim yapmaya calisin ve dua edin soygun olmasin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 3 defadir oynuyorum 2. turnde butun croplar fail oluyo nasi onune gecicem bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 nadasa bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 of asiri zor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 tek bir üründen ayı gibi spamlamayın paranız azken en pahalı seyleri almayın %50 fıstık %50 pamuk fln gidin mesela pamuk fail olsa fıstıktan para gelir batmassınız her zman ürünler>alet edevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gelmeyen kalmadı başıma lol, 21. turn'de son aile üyesi de öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 5 kızımı sattım 2. oyunda zengin oldum hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 eet ben de karımı kız fabrikası yapıp satıyorum. en iyi para kızlarımdan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 açtım bi daha oynuyorum şimdi lol, oyununu bişeyini çıkarsalar ya şunun doğru dürüst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 17. turda oyun bitiriyordum, 23. turdayım 41k param var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben sadece fillerden para kazanıyodum, angry mob geldi herşeyimi aldı hah ama cepte 41k para var, aldım en baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 120 para oluor hepsini harcıyorum bişeyler ekiorm. o sene kuru sezon oluo patlıyorum. kızdım kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar