dunno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 birbirini seven iki kişiyiz iste. tanımlar, isimler koyulabilir, isimler degişebilir, farklı kelimelerle aynı seyler baska baska anlatılabilir. yaz boz kitabında isaretlenmis olan ilk sayfada yazan geliyo aklıma. iki agacı birbirinden yazıyla ayırt edilecek kadar anlatabilmek fln. farklı kelimeler koyabiliriz hatta farklı kelimeler de farklı kişilere baska baska seyler ifade eder. iki kişi arasındaki iletisimde, ilişkide bakıslar, gülüşler, düsünceler, duygular var. tüm bunların belli bi kelime karsılıgı, icine sokacagımız bi kalıbı nasıl olur. elimde mercimekler, nohutlar var ve onları mutfakta bi kavanoza koymaya calısıyorum sanki. hangi kavanoza koymalıyım diye dusunuyorum ama onemli olan sey hangi kavanozda durdugu diil, mercimeklerin nohutların nanelerin kimyonların kendisi. düşünmek saçma demiyorum. ben de dusunuyorum zaten. ama karar vermekte zorlanıyorum senin gibi. onursuzluklar yapıyorum, yalanlarla kaplıyorum herkesi her yeri ama istedigim seyler de yapıyorum. seni görmek istiyorum ve goruyorum mesela. ihtiyac diil. gormeden yapamam da diil. görmemeyi denedim cok da uzuldum ama oyle de yasayabildim ve oyle de toparlanıp yine gülebildim. ama! gormek istedigim icin. konusmak istedigim icin. mesela nasıl bi istek diil senin icin istedigim: libidoyla alakalı diil. sarhos olunca gormek istemek gibi diil. birini opmek istiyorum ve seni opiyim diil. aksine eski dunnonun yaptıgı o mekanik seylerden cok cok uzagım. (duygusal bag olmadan yasanan seyler de cok sey ogretiyo insana. kendini seksi, arzulanır, alımlı fln hissediyosun ama sonra uyandırabilirsen kendini o dsünce yapısının icindeyken anlıyosun ki duygusal bag olmadan yasananlar sana kendini "cekici" hissettiriyo ve cekici hissetmek iyi bisey ama esas amacı insanın "cekici hissetmek" ya da "birileriyle opusmek" olmamalı. bi yerden sonra uyanmayı basarabilirsen icinde oldugun durumdan, anlıyosun ki ihtiyacın olan sey -ihtiyac diil yine aslında- arzu etmen gereken sey biseyler paylasmak olmalı. ) oyle cok sey var ki uzerine konusulabilicek. mesela baska alternatif ya da hayatlarında daha iyi ozelliklerde biri olmadıgı icin birlikte olan insanlar var. seni gormek istememin sebebi buna benzer dusunceler de diil mesela. baska secenek yok oyleyse bu secenege tamam diyelim gibi bisey diil yani. gormek isteyebilicegim baska birri yok oyleyse seninle olmak istiyim diil. suanda soyle hatta: cekici ya da cok akıllı ya da hatta hem cok degerli hem de benim istemedigimi acık acık bildigi halde hala seven, mutlulugum icin pek cok seyi goze alıcak insanlar var. ve onlarla da olsam hic kötü vakit gecirmem biliyorum. ama o diger insanları garip bi sekilde istemiyorum. onlarla birlikte olmak "mantık yurutmek" olucak cunku. "evet Xle beraber olursam cok hos vakit geciririm o zman onunla oliyim" demek mantık yurutmekten baska bisey diil. senin yazdıgın gibi -alternatifi olmayan adamlar değiller- baskalarıyla da mutlu olabilirim. baskaları olmasa da kendi kendime de olsam yine mutlu olurum. sacmalar, yeni seyler dener, yeni seyler yapar bi sekilde kendimi mutlu tutarim. kendini begenmislik diye dusunmenden cekiniyorum ama kendime yettigimi düsünüyorum. tüm bu düşüncelere sahipken, "seni görmek istiyorum". konusmak istiyorum, biseyler anlat, biseyler cal, biyerlere gidelim, beraber biseyler yapalım ve hatta arada utanmazca öpüşelim istiyorum. seninle biseyler paylasmak istiyorum hala. yaptıgım sey toplumun en basit dusuncelerine fln zıt(seninle olmak istiyorum ama sevgili olup olmamak umrumda da diil. topluma göre umrumda olmalı ve en azından icten ice seninle sevgili olma hayali kurmalıyım) bu yuzden yalanlar soylemek gerekiyo etrafıma. yalan soylemek kötü ama bu da benim yaptıgım ve güzel bi pazarlık oldugunu düsündügüm bi secim. bazı yalanlar soyle, günün bazı saatlerinde neler yaptıgını arkadaslarına anlatma ve karsılıgında yanında olmak istedigin birini gör. bence adil bi durum. hangi kavanoza koyarsak koyalim nohut yine nohut biber yine biber olucak bence. yine de dusunmeye devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 cuomd.. sadece mesajım olsun istedim.. seni seviyoruz dunno. bi de mektubun sonuna imza atmalısın. böle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ezogelin çorbası gibi karışık olmuş kime neden niye oldugunu keşke daha detaylı belirtseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 akşam radyo yayını var. bu son nokta. hepinizi beklerim. yerimi ayırtmaya gidiyorum fjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 "Fevkalade" Ahmet Altan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 egosunu yenememiş bir aşığın portresi de olabilir başlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 böyle egoiste can kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 egoistilikle aşkı aynı potada eritmiş burda yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 okumadım ama nohut filan çok saçma olmuş. tamam hadi nohut ve mercimeği kabul etsek o zaman kimyon ne alaka. buralar tutarsız hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 canım sıkılınca okumayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 biraz basit yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dunno, canını sıkma hayatım, gerçekten geçecek bunlar. hani bazı zamanlar olur hayatımızda, çok sıkılırız, bunalırız ya, öyle bişey olmuş seninki de. ne olursun üzülme. dayanamıyorum üzülmene, içim acıyor, avuçlarım kanıyor. i dunno why ama seni seviyorum dunno. best regards, en iyi arkadaşın Hüseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 güzel olmuş ama nohut kısmını sil yolladın mı şimdi mektubu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 okumadımda aşk felan diyo acıdım lan dunno sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yolladim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Hepsini okumaya sabrım yetmedi ama şu kadarını söyleyeyim ya nohuttan vazgeçeceksin ya da edebiyattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bi tek ben okumuşum dunno değerimi bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ben de okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Nosfe said: Hepsini okumaya sabrım yetmedi ama şu kadarını söyleyeyim ya nohuttan vazgeçeceksin ya da edebiyattan. HAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 okurken kavanozdan ileri gidemedim. allah sabir versin ne diyim mektubu okuyacak olana tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar