Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders çalışamıyorum


küheylan

Öne çıkan mesajlar

Gelecek hafta vizeler başlıyor ama bir türlü çalışamıyorum. yemek yiyorum elim yağlandı diye duşa giriyorum falan.

en kötüsünü az önce yaptım, ultima online ı yükledim, arkadaşın hesabını aldım. Crafter bi karakter açtım. iki tane tabüre yaptım. Gittim Britain banka, önüme gelenin altına çektim tabureyi, açtım şarabı muhabbet ettim insanlarla.

Nolucak benim bu halim. Saat 4 oldu şimdi bi de film izlerim oohhsss.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim vizelerde haftaya baslıyo.önceden hçç ders çalışamam illaki son gün paniği yapmam lazım.çünkü daha önce denedim sınavlardan 1 hafta önce ders çalışıyorum sınav yaklasınca ne çalıştığımı unutuyorum ve bastan almak zorunda kalıyorum.bu yüzden son gün paniği yapıyorum ve sabaha kadar ders çalışıyorum daha ii oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:
bizim vizelerde haftaya baslıyo.önceden hçç ders çalışamam illaki son gün paniği yapmam lazım.çünkü daha önce denedim sınavlardan 1 hafta ders çalışıyorum sınav yaklasınca ne çalıştığımı unutuyorum ve bastan almak zorunda kalıyorum.bu yüzden son gün paniği yapıyorum ve sabaha kadar ders çalışıyorum daha ii oluyor.


lisede yapılıyordu o biraz. sınav günü sabah sınav saatine kadar dersde çalışılıp 0 alıcağına 25 alıyorduk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek çözüm var. daşşş gibi bi hatun bulucan beraber kütüphanede çalışıcaksınız. ya da kütüphanede tek çalışıcan. ha tek çalışırım öle hatun bulamam diosan saat başı kahve-kola vs. kafeinli bir içecek alıcan. saat 4.25 akla başka bişey gelmio. iyi geceler paticik. her nerde yaşiyor veya yaşatılıyorsan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
http://www.youtube.com/watch?v=PgG3xjZz934


camelot969 (2 years ago) said:

Böyle bir şeyin hiç yaşanmamış olmasını temenni ederdim. ama artık çok geç,derhal gençkan günleri tertipleyip;gençkan külotları,posterleri basalım;sağı solu inletelim gençkanla!Bir şeyler yapalım!Kendimi kontrol edemiyorum!!!HÜLEAYYYNN!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...