Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders çalışamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelecek hafta vizeler başlıyor ama bir türlü çalışamıyorum. yemek yiyorum elim yağlandı diye duşa giriyorum falan.

en kötüsünü az önce yaptım, ultima online ı yükledim, arkadaşın hesabını aldım. Crafter bi karakter açtım. iki tane tabüre yaptım. Gittim Britain banka, önüme gelenin altına çektim tabureyi, açtım şarabı muhabbet ettim insanlarla.

Nolucak benim bu halim. Saat 4 oldu şimdi bi de film izlerim oohhsss.
Mesaj tarihi:
bizim vizelerde haftaya baslıyo.önceden hçç ders çalışamam illaki son gün paniği yapmam lazım.çünkü daha önce denedim sınavlardan 1 hafta önce ders çalışıyorum sınav yaklasınca ne çalıştığımı unutuyorum ve bastan almak zorunda kalıyorum.bu yüzden son gün paniği yapıyorum ve sabaha kadar ders çalışıyorum daha ii oluyor.
Mesaj tarihi:
vivavale said:
bizim vizelerde haftaya baslıyo.önceden hçç ders çalışamam illaki son gün paniği yapmam lazım.çünkü daha önce denedim sınavlardan 1 hafta ders çalışıyorum sınav yaklasınca ne çalıştığımı unutuyorum ve bastan almak zorunda kalıyorum.bu yüzden son gün paniği yapıyorum ve sabaha kadar ders çalışıyorum daha ii oluyor.

lisede yapılıyordu o biraz. sınav günü sabah sınav saatine kadar dersde çalışılıp 0 alıcağına 25 alıyorduk.

Mesaj tarihi:
hayatım son güne bırakmakla geçti benim ne lisesi
aklıma geldi
ilk okulda fiş yazılırdı hani
mesela "ali ata bak" yazılacak 1 sayfa deftere
ben ilk başta
ali ata bak
al
al
al
a
a
a
şeklinde yazardım, hatta annem yakalamıştı
Mesaj tarihi:
tek çözüm var. daşşş gibi bi hatun bulucan beraber kütüphanede çalışıcaksınız. ya da kütüphanede tek çalışıcan. ha tek çalışırım öle hatun bulamam diosan saat başı kahve-kola vs. kafeinli bir içecek alıcan. saat 4.25 akla başka bişey gelmio. iyi geceler paticik. her nerde yaşiyor veya yaşatılıyorsan
Mesaj tarihi:
gecenin bi vaktinde uyanıp nolcak bu vizeler öf en iyisi patiye bakıp kafa dağıtıp uyumaya devam ediim dedim DAYANAMADIM BAKTIM OF gidin, bidaha çişe kalkmicam
Mesaj tarihi:
aquila said:
http://www.youtube.com/watch?v=PgG3xjZz934

camelot969 (2 years ago) said:

Böyle bir şeyin hiç yaşanmamış olmasını temenni ederdim. ama artık çok geç,derhal gençkan günleri tertipleyip;gençkan külotları,posterleri basalım;sağı solu inletelim gençkanla!Bir şeyler yapalım!Kendimi kontrol edemiyorum!!!HÜLEAYYYNN!!!
  • Yeni Oluştur...