BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Gkgokhan said: Archangel_ said: Asteroth said: Archangel_ said: elesso said: Archangel_ said: eregorn2 said: deil... altın oran 1,168.... die gidio takdir ettim sordukmu? fdsfdsf saa mı dedik BAĞA MI DİDİN? töbe de! töbe de, çarpılırsın oha piramit bende gireyim. ban, banal, bandır, bandırma, banbanakan, banu alkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 piramitçiler yeterli ivmeyi kazanınca yörüngeden çıkıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Piramit yapmayın lan, göte gelicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aahaha ilk mesaji atani da banliyolar mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 modların insafına kalmış. genelde 6-7den sonrasında 1den fazla quote edenleri banlıyolar. eee istatistikler konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aquila said: aahaha ilk mesaji atani da banliyolar mi acaba. laan! ilk mesaj benim... pramit gibi bi düşünce yoktu o mesajı atarken... layn!! (yusuf yusuf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 BabacumMostors said: Gkgokhan said: Archangel_ said: Asteroth said: Archangel_ said: elesso said: Archangel_ said: eregorn2 said: deil... altın oran 1,168.... die gidio takdir ettim sordukmu? fdsfdsf saa mı dedik BAĞA MI DİDİN? töbe de! töbe de, çarpılırsın oha piramit bende gireyim. ban, banal, bandır, bandırma, banbanakan, banu alkan en güzel piramit keops piramididir askim daglari delen bir volkan gibidir en sevdigim tatli kazan dibidir. sdahjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Adım adım yaklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 garbageden ban yok onu unutmayın. genel banlanıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 piramiti bi adım daha büyütebilcek varmı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 3. quotedan sonrasi gitmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 quote yasak olmalı bence direk 1. den başlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bence sondan birinci sayilmasin. gerisi gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bence konuyu uplamayın unutulsun gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bence sen de deliganli ol piramide katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 piramidin allahını yaptık biz zamanında burda göremeyenler oldu ama napalım. heyt be ne piramitti o. ismimi göremiyodum ekrandan dışarı taşardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 BloodyBeast said: /*spidee ne gereksiz adamsin */ Hayrola? Diyene bak desem bir de ayıp olur mu? Piramit yapan herkes uçuyor gençler. Kitlemiyorum ki yapmaya devam edip banlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 elesso said: eregorn2 said: deil... altın oran 1,168.... die gidio altınmı dedim ben? FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kermit said: piramidin allahını yaptık biz zamanında burda göremeyenler oldu ama napalım. heyt be ne piramitti o. ismimi göremiyodum ekrandan dışarı taşardı sendikanın son aksiyonu olmuştu zaten o da............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bug #105764 in apport (Ubuntu): “apport exception hook negatively impacts startup of phyton" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kutluyorum cesaretinizi genclık Turkiye ye sizler lazımsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 nee piramit mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Archangel_ said: eregorn2 said: deil... altın oran 1,168.... die gidio takdir ettim yok nan geri aldım.notlarıma baktım da 1,618 miş kendi de bilmiyor ki google'dan bakmış p.s: eski accountum piramit yüzünden banlanmıştı sdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 işte bu yüzden sende altın oran yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 umrumda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar