Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İddaa'da Her Maçım Yatıyor Arkadaş!

burcc

Öne çıkan mesajlar

Evet, duydunuz. 2 hafta oldu oynayalı. Yaklaşık 20 kupon yaptım ve sadece bir tanesi tuttu, o da bana 4 milyon getirdi, yanlışlıkla yapmıştım zaten. Her neyse, bir arkadaşım mesela haftada 10 lupon yapıyor, 2 tanesi tutuyor; genelde de 1 milyona 30 milyon civarı 4 ya da 5 maç yapıyor. haftada 10 milyon kaybediyorsa 60 milyon çıkarıyor. Nasıl yapıyorsun diyorum, şans diyor. Ben de saçmalıyorum 4 5 maçı geçmiyorum ama hep yatıyor hep yatıyor arkadaş! Şöyle bildiğiniz tahmin yapan, kupon hazırlayan kaliteli bir iddaa tahmin sitesi var mıdır acaba? Ancak misli de oynamıyorum, mesela 1'e 20'lik kupon yapan elemanların kuponunu çalmam gerek ki, güven gelsin. Valla tutturamama olsa birinciyim kesinlikle. Çünkü her maçım nedense ilk maçtan yatıyor. Örneğin, bugün iyi kafa patlattım kuponlar yaptım 4 tane, 3 tanesi hemen yattı. diğeri de yarın, o da yatacak anladık. Evet, şöyle geniş bir tahmin sitesi arıyorum, her türlü kuponu bulabileceğim. BUlduğum sitelerde 1'e 3 verenden fazlasını pek göremiyorum kuponlarda. Onlarda misli için yapmışlar işte. Ya bana şu işi öğretin de ben de şöyle ayda 50-60 milyon kara geçeyim en azından. Şimdiden 15 milyon içerdeyim. Bağımlılıkta yaptı, böyle giderse 3 aya 100 milyon zararda olacağım. Ulan, anlamıyorum ki nereden geliyor bu bendeki kumar hastalığı, böyle fotoğraf makinesi veren oyunlar olur ya, refklekse dayalı şekilde veya bir şeyi yakalama vs tarzında işleyen; onları bile kazanmak için kasıyorum. Hatta bir keresinde son safhada kaçırmıştım, elimdeki 10 kuruşları 1 tl'ye çevirmek için kasiyere gittiğimde ellerim alkollüler gibi titriyordu, kasiyer kız bile halime gülmüştü. Dedem de zaten kumarbazmış, annem de diyor şimdi bana, "Çiftlikbatıranlık yapma sende!" Ama yok arkadaş, sevdim ben bu oyunu, yardım edin. Şöyle bir site verseniz pm'den falan yeterli, eminim burada çok pro insanlar mevcuttur bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem yap. En basitinden 2 tane banko maç yaz gerisini hep beraberlik vs. doldur ve tekli sistem işaretle. Bankoların 1.4 olsa ikisi 2 ye yakın oran verir. Beraberlik de yaklaşık 3 verdiği için her bildiğin maç için 6 birim kazanırsın. Yani iki bankoyu tutturduktan sonra 10luk sistemde 2 tuttursan bile 2 birim kardasın.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:
en iyisi netten oynamak 2-3 maç temiz 2-3 oran güzel oluyor.50-100 basıyorsun 100-200 alıyorsun.
Çok kazandım çokta kaybettim.Şu an hesaptan parayı çektim kalmadı yine başlayacağım önümüzdeki ay.

Bence netten oynama işi sakat, sadece yasaklı siteler değil bilyoner vs. falan da. En temizi arkadaşlarınla birlikte kupon yapacaksın ki "mal mısın olm o kadar para koyulur mu" diyecek biri olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

99 yatar 1 tutar parayı koyarsın bu işler böyle

ben 3-4 sene önce acı bir tecrübe yaşadım

brezilyada liderle sonuncu oynuodu. lider yense şampiyon, sonuncu zaten düşmeyi garantilemiş. maç 3-1 bitti. tüm sitelerde 3-1 yazıodu. tuttu diye sevindim, gitti bayiye bu kupon tutmamış dedi.

aptal takım 90+2 ve 3 de 2 gol yemiş 3-3 olmuş maç. salaklar şampiyonluktan olmuştu.

baya bi para kaybetmiştim o gün. daha sonra zevk için arada oynadım
Sosyal ağlarda paylaş

geçen

Türkiye - İspanya (İlk yarı 1 - İkinci yarı 2 ) : 25.0 Oran
Norveç - Finlandiyaydı sanırım (İ.Y 2 - Maç sonucu 1): 25.0 Oran

oynadım 1 ytl ye 625 mılyon verıyordu dedım nasılsa tutmaz tutarsa tam tutsun

Gurcıstan - Karadağ ( i.y 2 - maç sonucu 1) oynadım

1 ytl ye 15,5 milyar verıyordu

Sonuç ilk 2 si tuttu gurcıstan karadag macı 0-0 bitti kafama edıyım ne gerek vardı onu koymaya 625 mılyon temızden gıttı hadı koyuyosun neden sıstem basmadım 2-3 ytl fazla verıp, çok koydu :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...