Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Patick'e ekliyim dedim spoiler'la. İçerik cok büyük kısaltın dedi :p . http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/post/2755904/Patch-105-Notes-Test-Server-Biggest-Patch-Ever-Explanation.html . Conq. ve DT. plate giyebilecekmiş artık. İtemların sistemi baştan aşağı değişiyor... Daha bircok şey değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 evet abi bu patch ile age of conan'a 80 dark templar'ımla dönebilirim. son gelen iki dungeon için açtirmiştim hesabı ama pek kesmemişti beni. ve şey diyeyim bu patchin daha son hale gelmemiş notlarında dark templar klassını baştan yapmişlardi resmen. bu son game direktör ariza bir herif bu oyuna bu adamla başlansaydı şu an aoc çok farklı olabilirdi. abi conq ve dt plate giyebilecek ama sanırım t3'e kadar full plate armor set yok. ve sanırım şeye dönecek dps için heavy tank için plate güzel olmuş açikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hmm saglam patch gibi gözüküyor, dönmeyi düşünebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 valla bence oyun şu anki haliyle bayağa iyi döndüğüme çok sevinmiştim birde bu patch gelince harika olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 vallahi oldukça canlılık katabilcek bir patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 gayet saglam olmuş pacth:) bu oyuna ilk cıktıgı zaman başlamadıgım için çok mutluyum herhalde bende çope atardım ama şimdi bugune kadar yapılmış en iyi olmasada en iyilerden biri olmaya aday bir mmorpg oynadıgımı hissediyorum:) bazı oyunlar vardır karakter kasarken hadi su questide yapayım diye(wow un ilk zamanları gibi) sabahı edersiniz yada yataga yatarsınız aklınızda kalır sizi durter kalk beni oyna diye:D aha aoc de şu son hali ile oyle bir oyun işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 abi sorun levellamakta falan değildi gerçi eksik hala varda 80 sonrası yapılınılıncak şeyler azdı. ve pvp si dengesizliğin son noktasıydı. bakalim güzel şeyler çikacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oyunu baştan yapıyorlar yani. * Base HP for all characters has been increased. The HP gain per Constitution has been greatly increased. şunu sonunda yapıyorlar yani. yeter artık oneshot yemekten sıkılmıştım. * The power of Life Leech has been greatly increased. bunuda beğendim baya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bi 10 gunluk trial yapamadilar ama, yoksa yaptilarda ben mi bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aquila said: bi 10 gunluk trial yapamadilar ama, yoksa yaptilarda ben mi bulamiyorum. aha bak yeni konu actım burda :) http://forum.paticik.com/read.php?72,3962694 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yippee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Allahsız Funcom naaptın barbarıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 evet enteresan olmuş, mmo olayından soğumamış olsam oturup bir denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ne zaman cıkıcak acaba ya. Patch ile birlikte baştan aşağı herşey değişiyor. Neyi fırsata cevirebiliriz :) . Ne biliyim önemsiz bir item önemli bir hale gelebilir patch ile birlikte vs... Birde merak ettiğim şuanki gemler fln ne olacak. Gem cutting değişiyor. Silmiştim acaba tekrar mi dönsem. Kasmasi patch'ten sonra zorlaşırmı acaba Alchemy, weaponcraft var şuan. Weaponcraft'ın da bir hayrını görmedim şimdiye kadar.hiç birşey kazandırmadı. said: Alchemical Transformation and Gem Families Every gem has been given a Gem Family. There are 6 Gem Families, with one gem of a different color assigned to each tier. Every gem within a tier has a unique color and unique family at that tier. Transformation Recipes will be introduced with the Gem Revamp that will enable alchemists to transform uncut gems across colors and tiers. For example, a higher level uncut gem may be transformed to multiple lower level uncut gems within its Gem Family. This is to allow higher level players a method to obtain uncut gems at lower tiers (should they choose) without having to farm humanoids at that lower tier. Gem families have no bearing on the actual cutting or socketing of gems, and solely exist for the purpose of converting different uncut gems within a group. Why Alchemists? One over-arching goal of tradeskill improvements has been to provide synergies between any two crafting professions a player may choose. This is so any combination of crafting professions a player pursues has some added convenience when taken together. With this in mind, we felt that alchemists were the best profession for the transformation recipes. Keep in mind that any alchemist will be able to obtain these recipes, but there's just more convenience if the player also happens to be a gem cutter. Since each gem family contains 6 different colors, Alchemical Transformation will help to stabilize the uncut gem market if there's a greater demand for some colors over others. Şöyle bir olay koymuşlar . Weaponcraft'ı 0 layıp gemcraft kasıyımmı tekrar acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 achemist lere para kazanma imkanı sunmaları lazım yani. kendimden başkasına hayrım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 var aslında Atzel Fort.'ta güzel recipeler alch. icin ama onunla ugrasilmaz. 6 kisi topluyucan gidicen ilk boss'tan düsücek oda cok düsük bir ihtimal düşmesse ugras dur diğer boss'larla. Yani düşük bir ihtimal düsüyor recipe ama saatlerini harcamıs oluyosun... Bende royal gold var mesela ama o para etmiyor :) Diğerleri daha iyi.. Ama suan gercekten cok dengesiz para dağalımı. Alchemy ve gem craft cok az kazandırıyor Weaponcraft'ta öyle sayılır ama Armorsmith'ciler dunyanın parasını kazanıyor. Neden cunku tonla recipe var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 onun yerine kitapların düştüğü yere gidip kitapları sat, toptan kazan. ben düşürdüm 40g a satıyorum. alan olur işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 onyx fln mi diyorsun ? E orasıda 12 kişilik yer. Birde ben armorsmith değilim düştümü kitap ayıp kaçmazmı need cekmem. Ninja damgası yerim :) Birde ben sunu merak ediyorum. Oyun içinde satılan mavi item potionların recipe'leri niye yok ? Vendor'da satılıyor ama oyuncular yapamıyor ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya sanırsam var. nerden atıosn dicen şimdi :D trader da arattım ve bişeyler çıktı. heralde insanlar vendordan alıp orda satmıordur... aslı kimse alchemist kitap satmıo traderda o garip ben o kitapı slaughter dan düşürdüm. tektim xD aynı kitabı sarhoş 1000 g a satıyor traderda. bişey kemeri hatırlamıorm şimdi. onyx baydı beni ya. oraya işte guilde ayak uyduryama giriorm yada TURKS guildi ile takılırken gidiorm. xiba ya gitçem kimse gelmio benle. yada atzel'e gitmek istyrm gelen yok. hazirandan beri şu oynu oynuorm daha atzel fortress'a girmedim. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Alchemist recipeleri satılmıyor cunkü bounded. Bence öyle olması daha iyi. xibaluku'ya girmeye deymiyor . Cok uzun dungeon öyle cok allım şallım bişeyde düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pff ne bilyim değişik mekan istiyorum artık. yeni guild hala t2 raidler için yeterli adam çıkaramıyor. wing1 kolayda diğerlerini yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bu yeni patch cıktımı ????? yada nezaman cıkcak ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 çıkmadı daha. http://www.vimeo.com/4161029 hayran kaldım. ranger kasıcam ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ranger classından nefret ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 BiTcH_oFBaT said: ranger classından nefret ediorm aynen bende sevmem :) hayran kalıncak ne varki bu videoda::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar