Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.05 Şu ana yapılmış olan En büyük Patch geliyor


Masticore

Öne çıkan mesajlar

evet abi bu patch ile age of conan'a 80 dark templar'ımla dönebilirim. son gelen iki dungeon için açtirmiştim hesabı ama pek kesmemişti beni. ve şey diyeyim bu patchin daha son hale gelmemiş notlarında dark templar klassını baştan yapmişlardi resmen. bu son game direktör ariza bir herif bu oyuna bu adamla başlansaydı şu an aoc çok farklı olabilirdi.


abi conq ve dt plate giyebilecek ama sanırım t3'e kadar full plate armor set yok. ve sanırım şeye dönecek dps için heavy tank için plate güzel olmuş açikcasi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gayet saglam olmuş pacth:) bu oyuna ilk cıktıgı zaman başlamadıgım için çok mutluyum herhalde bende çope atardım ama şimdi bugune kadar yapılmış en iyi olmasada en iyilerden biri olmaya aday bir mmorpg oynadıgımı hissediyorum:)

bazı oyunlar vardır karakter kasarken hadi su questide yapayım diye(wow un ilk zamanları gibi) sabahı edersiniz yada yataga yatarsınız aklınızda kalır sizi durter kalk beni oyna diye:D aha aoc de şu son hali ile oyle bir oyun işte:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman cıkıcak acaba ya. Patch ile birlikte baştan aşağı herşey değişiyor.

Neyi fırsata cevirebiliriz :) . Ne biliyim önemsiz bir item önemli bir hale gelebilir patch ile birlikte vs...

Birde merak ettiğim şuanki gemler fln ne olacak. Gem cutting değişiyor. Silmiştim acaba tekrar mi dönsem. Kasmasi patch'ten sonra zorlaşırmı acaba

Alchemy, weaponcraft var şuan. Weaponcraft'ın da bir hayrını görmedim şimdiye kadar.hiç birşey kazandırmadı.

said:
Alchemical Transformation and Gem Families

Every gem has been given a Gem Family. There are 6 Gem Families, with one gem of a different color assigned to each tier. Every gem within a tier has a unique color and unique family at that tier.

Transformation Recipes will be introduced with the Gem Revamp that will enable alchemists to transform uncut gems across colors and tiers. For example, a higher level uncut gem may be transformed to multiple lower level uncut gems within its Gem Family. This is to allow higher level players a method to obtain uncut gems at lower tiers (should they choose) without having to farm humanoids at that lower tier.

Gem families have no bearing on the actual cutting or socketing of gems, and solely exist for the purpose of converting different uncut gems within a group.

Why Alchemists? One over-arching goal of tradeskill improvements has been to provide synergies between any two crafting professions a player may choose. This is so any combination of crafting professions a player pursues has some added convenience when taken together. With this in mind, we felt that alchemists were the best profession for the transformation recipes. Keep in mind that any alchemist will be able to obtain these recipes, but there's just more convenience if the player also happens to be a gem cutter. Since each gem family contains 6 different colors, Alchemical Transformation will help to stabilize the uncut gem market if there's a greater demand for some colors over others.


Şöyle bir olay koymuşlar . Weaponcraft'ı 0 layıp gemcraft kasıyımmı tekrar acaba...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

var aslında Atzel Fort.'ta güzel recipeler alch. icin ama onunla ugrasilmaz. 6 kisi topluyucan gidicen ilk boss'tan düsücek oda cok düsük bir ihtimal düşmesse ugras dur diğer boss'larla.

Yani düşük bir ihtimal düsüyor recipe ama saatlerini harcamıs oluyosun...
Bende royal gold var mesela ama o para etmiyor :) Diğerleri daha iyi..


Ama suan gercekten cok dengesiz para dağalımı. Alchemy ve gem craft cok az kazandırıyor Weaponcraft'ta öyle sayılır ama Armorsmith'ciler dunyanın parasını kazanıyor. Neden cunku tonla recipe var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onyx fln mi diyorsun ? E orasıda 12 kişilik yer. Birde ben armorsmith değilim düştümü kitap ayıp kaçmazmı need cekmem. Ninja damgası yerim :)


Birde ben sunu merak ediyorum. Oyun içinde satılan mavi item potionların recipe'leri niye yok ? Vendor'da satılıyor ama oyuncular yapamıyor ilginç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya sanırsam var. nerden atıosn dicen şimdi :D
trader da arattım ve bişeyler çıktı. heralde insanlar vendordan alıp orda satmıordur...

aslı kimse alchemist kitap satmıo traderda o garip


ben o kitapı slaughter dan düşürdüm. tektim xD aynı kitabı sarhoş 1000 g a satıyor traderda. bişey kemeri hatırlamıorm şimdi.

onyx baydı beni ya. oraya işte guilde ayak uyduryama giriorm yada TURKS guildi ile takılırken gidiorm.

xiba ya gitçem kimse gelmio benle. yada atzel'e gitmek istyrm gelen yok. hazirandan beri şu oynu oynuorm daha atzel fortress'a girmedim. şaka gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...