Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 üst düzey görevler önemsizse neden rasmussen kıçını yırttı genel sekreter olayım diye? hiç işimize yaramaz hakketen böyle görevler.
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Buyse said: Roj tv'nin kapatılacağı konusunda garanti, genel sekreter yardımcısı türk olacak yine 2 üst düzey görevde türk isimler görev yapacak. afganistan nato özel temsilcisi türk olacak. İstanbuldaki medeniyetler ittifakı toplantısında Roj tv hakkında ve Karikatür konusunda özür dileyecek rasmussen. kusura bakmayın da daha ne istiyorsunuz? oha , aslı varsa bunların daha iyisi olamaz
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 rabbime sordum o listede cifors yok o yuzden yalan dedi
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sam said: harbiden yuh, ne olmasını bekliyordunuz onu yazın bari. - türkiye dünyanın kralı yapılsın. - pkk kapatılsın. - bütün iskandinavya boşaltılsın, bizim elitistler yerleştirilsin. istek listesi hazırlayın da bir daha sefere tayyip onu sunsun. AHAHHAHAAHHAHAHAHAHAAHHAAHHA
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Silahsızlanmadan sorumlu üye Türk olacak Afganistan'daki NATO temsilcisi Türk olacak en onemlisi bu ikisi. afganistandaki nato temsilcisi hakkaten turk olursa bu pkkya buyuk darbe indirir ordan gelen uyusturucuyu ulkeye sokarak buyuk para kazaniyorlar nato gucunu kullanip bu yolu keserse kesinlikle etkili olur. silahsizlanma derken hangi ulkelerin silahsizlanmasi bilemiyorum ama ne olursa olsun ulkeler hakkinda buyuk istihbarat elde ederiz.
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 O yardımcılıkların önemli bir şey olmadığını düşünüyorum, zaten Devlet başkanları karar alıyor. Daha çok diplomatik-siyasi bir konum. edit: önemli değil derken kendi içinde önemli değil ancak orada türklerin görev alması önemli tabi. Afganistan'ı yardımcılıklara katmadım o Türk askerinin oradaki rolü açısından önemlidir.
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 anlamadım abi şimdi tüm isteklerimizi kabul ettirmişiz eğer doğruysa haber daha ne yapacaktı? helal olsun. dış politikada ülkenin kararlarını destekliyorum. afganistanda ilk kez bu görevi almıyoruz daha öncede hikmet çetin yapmıştı bu görevi tabiki bizim açımızdan bir prestij kaynağı olacağı gibi bölge insanın zulü görmemesi açısından da önemli olacaktır. edit:isim düzeltmesi :D sağol buyse
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 dedikleri pozisyonalra turk gelince her seyi yapabilir olmuyor :p sen bugun istanbula vali olarak atansan gidip evinin onundeki cirkin bir binayi bile kendi gucunle (nufuz veya vesayet yetkinle degil direk kendi yetkin) boyatamiyorsun aaa silahsizlanmanin basina turk geldi, hadi yunanistanin silahalrini sokelim olmuyor yani ehaha sadece denetlemeden ve gelen direktif ve emirleri uygulamaktan sorumlu oluyorsun heleki natoda bir yonetici olmak cok daha zor, amerikadan izin almadan kendi basina tuvalete bile gidemessin o derece
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sezarın hakkı Sezara, Haklısınız, olay çabucak halledildi. Roj TV kapatılırsa başarı, kapatılmazsa başarısızlık. Sizce kapatılacak mı? + karikatür krizi nedeni ile özür de bekleniyordu, ben özür ile ilgili bir açıklama göremedim. Bu olay tansu hanımın en geç 1998 de AB deyiz demesinden farklı bir olay değil.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 daha ne istiyordunuz ki? hiç karşı çıkmadan evet desek danimarkaya, kimsenin sesi çıkmayacaktı burada? gayet de önemli mevkileri aldık ve roj tv hakkında tükürdüklerini yalayacaklar. ha tabi yunanistanın silahını sökücez euheu demiyoruz da. itibar denen bir olay var.
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Daha 3 ay var. Olayı uzatıp Roj TV nin kapandığını görebilirdik. Bu verilen sözlerin tutulup tutulmayacağı ile ilgili Edit; ekleme yaptım. Danimarka Televizyonu Rasmussen'in Türkiye'nin vetosunu rağmen NATO Genel Sekreteri olacağını duyurdu... Başbakan Erdoğan'ın "Hayır" dediği Rasmussen NATO Genel Sekreteri oldu. Reuters'in haberine göre NATO Rasmussen dedi. Rasmussen 1 Ağustos'ta görevime başlayacağım dedi. NATO Zirvesi'ne katılan bir AB diplomatı da bu bilgiyi doğruladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün NATO liderleri ile Rasmussen konusunu görüşmeye başladığı bildirildi. TÜRKİYE'YE ÖZEL PAKET Türkiye'ye Rasmussen'e vize vermesi için geniş bir paket sunulmuştu. Türkiye'ye sunulan pakette, NATO genel sekreter yardımcısı, Silahsızlanmadan sorumlu genel sekreter yardımcısı ve NATO'nun Afganistan misyonunun başkanının bir Türk olması vardı. Türkiye bu paketi kabul ederek Rasmussen'e vize verdi. Bu paketle birlikte, * NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türk olacak * Silahsızlanmadan sorumlu üye Türk olacak * Afganistan'daki NATO temsilcisi Türk olacak Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen'in NATO genel sekreterliğine adaylığına Türkiye'den de onay almak için yapılan temaslar sürerken, Danimarka'nın TV2 televizyonu Rasmussen'in NATO, Genel Sekreteri olacağını duyurmuştu. Rasmussen'in 1 Ağustos'ta göreve başlayacağı da açıklandı. TÜRKİYE NASIL İKNA OLDU? Başbakan Erdoğan, Rasmussen'in NATO Genel Sekreterliği konusunda Türkiye'nin nasıl ikna olduğunu şu sözlerle anlattı: ''Bugün sabahtan itibaren tekrar Avrupa liderleri aradı görüşmelerimiz oldu, Cumhurbaşkanı Gül de sürekli görüşmeler yaptı. Son gelinen noktada cekincelerimizin ABD Başkanı Obama garantörlüğünde çözüldüğüne dair bize bilgiler geldi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Gül de bu noktadaki 'olurumuzu' verdi. Çekincelerimiz konusunda verilen garantiler umarım yerine getirilir. Zannediyorum Obama TBMM'de yapacağı konuşmada da bu konuya değinebilir. Rasmussen İstanbul'daki Medeniyetler İttifakı'na da katılacak. Büyük ihtimal orada da bu konuda açıklama yapacaktır. Roj TV'nin yayınının durdurulması, İslam ülkeleri ile NATO arasında ittifakın kurulması, birinci derecede yardımcıları arasında Türk'ün yer alması ve komuta kademesinde askerlerimizin bulunması önem arzediyor. Bu konuda taahhüt aldık. Ben Başbakan olarak ülkenin bana yüklediği sorumluluk neyse o sorumluluğu yerine getirdim.''
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Islam dunyaniz yerin dibine girsin ya, halife sanki adam. Bu verilen sozlerin de kaci olacak acaba, soylediklerinde kararli olan adam 3 ay sure var o surede bekler bakalim roj tv kapancak mi der.
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Penthesilea said: Islam dunyaniz yerin dibine girsin ya, halife sanki adam. Bu verilen sozlerin de kaci olacak acaba, soylediklerinde kararli olan adam 3 ay sure var o surede bekler bakalim roj tv kapancak mi der. Şimdi roj TV ye faaliyetini durdurması için baskı yapılır. O da isim değiştirip yeni bir isimle yayına devam eder, bizde avcumuzu böyle yalar dururuz.
Apis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Roj Tv ye bir halt olmayacak. En fazla kınama fln verirler. 3 ay sonra hatırlarsa biri yazsın buraya son durumu. Ama tabii Kenan Evren'e de sözler vermişlerdi. Bizde inandık. Eh, kimileri tarih dediğiniz tekerrürden ibarettir der. Çok katılmasamda bazen haklılardırda.
cihant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hemen evet demeden tavizler koparması çok güzel de neden beklemedi de dönüverdi lafından ben en cok onu merak ediyorum
matama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 viktor okuyorum okuyorum hocam sen neyi savunuyon sence tayyip ne yapmaliydi. surekli her kelime elestri nedir yani adamin ne yapmasini bekliyordun
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/155226053c.jpg
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 3-4 ay daha var oylamaya. tatmin edici bişeler olmazsa vermeyiz oy olur biter. gerçi çok somut sebepler olmadan bu saatten sonra zor biraz. benim anlamadığım bu adam başbakanlığı bırakıp mı nato genel sekreteri olacak yoksa görev süresi mi bitiyor o zamana kadar? sekreter olmak için başbakanlığı bırakmak, ne bilim aklım almadı hehe
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hiç bişi yapmamasından 1000kat falan iyidir.. bunun yerine ne yapsaydı ki?
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 berlusconi kimle konuşmuş lan acaba o kadar saat telefonda
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hani olacağından değil de tayyip bizi dünyanın über askeri, ekonomik gücü yapsa da burda tepki verenler yine beğenmez, yine beğenmez. fsd.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Farinal said: berlusconi kimle konuşmuş lan acaba o kadar saat telefonda anaa tayyiple konuşuyormuş lan :D
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Masquerade said: hani olacağından değil de tayyip bizi dünyanın über askeri, ekonomik gücü yapsa da burda tepki verenler yine beğenmez, yine beğenmez. fsd. pıhahahaha yaw cidden diplomatik başarı falanmı sanıyorsunuz bunu, rasmussenin amacına ulaşmasını 10 saat erteledik sadece, biz ne elde ettik. ZERO.
Öne çıkan mesajlar