Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bu işlemde Zehir Kullanmadan Karınca Nasıl Öldürülür Onu Öğreniciğizzz vicdan yaptım her yerde sıkın ilacı dedim :( İlk Olarak Malzemelerimiz Olay Nasıl Gerçekleşir ? Karınca Tuzu Görür. Şeker Sanıp Yemeye Başlar Tuzu Yer ve Çok Susar. RAKIYI Su Sanıp hemen koşup içer içtikten Sonra Sarhoş Olur. Sonra Sallana Sallana Giderken Ayağı Deyneğe Takılır Havaya Uçar Bir Salte(Mortale) yapar... Kafasıyla Doğruca Taşa Çarpar :( Kafası Parçalanır ve Ölür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bizde de çok var ama örümceklere ve sineklere karşı ittifak içindeyiz güçlerimizi birleştirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 karıncaların geldii yola yuva girişlerine pudra dökün garip bi şekilde pudradan NEFRET ediyorlar gelmiyorlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben deodorant sıkmıstım baya. bugün de karınca yemi aldım pek kalmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 eczanede dşrek karınca yemi satılıyo baya etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 xunn said: Ben 18 yaşına kadar gördüğüm bütün karıncaları örümcek ağlarına attım. Ah ah ufakken bu sadistliği bir tek ben mi yaptım acaba diye düşünürdüm. İlkokula giderken limon kolonyasını yuvalarına döküp kibrit çakıp yakardım. Herkesin karıncalarla ilgili farklı bir anısı var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bişey yamayın, bahar sonunda gidiyorlar zaten. karıncanın hastalık taşıdığı yok,zararı ziyanı yok. boka pisliğe sürünüp gezmez etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ahah psikopat karınca anılar (: anneannemin bahçesinde vardı değişik bişeydi normal bi karınca boyutundan %50 büyüktü ısırınca hissediyodun :D teker teker tutup kafasınını koparırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bana doğumgünümde o içi jel dolu karınca çiftliği zımbırtısından almıştı bi arkadaşım 2 yıldır duruyo içine koycak karınca bulamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar