-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahaha neden bilmiyorum ama çok komik geldi. said: Eşinin de rakibine oy verdiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi: ''Muhtarlığa adaylığımı koydum, ama kazanamadım. Kendi oyumu bile kendime verememişim. Yanlışlıkla başka bir adaya vermişim. Muhtar olamadım, onun için üzüntülüyüm. Ailem bile 'Benim oyuma kimse karışamaz' dedi, bana oy vermedi. Aynı şekilde ağabeyim ve tüm akrabalarım da oylarını rakiplerime verdiler. Eğer sandıktan bir oy çıksaydı kendime oy verdiğimi sanacaktım. Ben de yanlış kullanınca sandıktan sıfır oy çıktı. Eğer muhtar olabilseydim mahalle yolunun yarım kalan asfaltının tamamlanması için mücadele edecektim.'' link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 viktor rabbine sor bakam bu adam salak mıymış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kıyamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahah yazık ya :( said: Seçim öncesi 100 afiş bastırdığını, iyi bir şekilde çalıştığını kaydeden Yılmaz, mahallelinin bir dahaki seçimler için kendisine muhtarlık sözü verdiğini ifade etti. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi gönüllerin muhtarı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yanlışlıkla vermemiştirde oyu geçersiz falan sayılmıştır :) yada yakılmıştır apra karşılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yazık lan ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Yanlışlıkla başka bir partiye oy vermeyi anlayabilirim. Geçen genel seçimlerde oy sayımında bulunmuştum, cidden x partisine oy vereyim derken yanlışlıkla altındaki bağımsıza basıp, hatasını farkettikten sonra aynı pusulada 2. kez partiye basan çok adam vardı. Ama muhtarlık seçiminde bildiğim kadarıyla heryerde üstünde seçmek istediğin adayın adı yazan oyu kullanıyorsun. Bu salağın okuma yazması da mı yokmuş? Bu işin yanlışlığı ancak böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 muhtarlık ta ordaki kağıtlardan alıp zarfın içine koyuyorsun başka bişey yapmıosun ki nasıl yanlış atar. =) yalnız insanın ailesinin destek vermemesi ne kötü bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bir de muhtar olsaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 gönüllerin muhtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 of XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 BEYAZ SHOW'DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kibar feyzoda mı nerde vardı bu ya, şener şen soruyodu 1 oy almışım nerde bu oylar 2 kişi geliyodu ağam ben verdim yok ben verdim diye o da ula o zaman benim oy nereye gitti, o geldi direk aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bi de iyi tarafından bakın ya 1 oyla kaybetseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 karım bana vermese boşardım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 az bile bu herife. hadi elin kayar, yanlış sayarsın filan oy pusulasında yanlış işaretlemek mümkündür, de muhtar oylamasında nasıl becermiş onu çok merak ediyorum. ben olsam ben de vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 said: Eşinin de rakibine oy verdiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi: ''Muhtarlığa adaylığımı koydum, ama kazanamadım. Kendi oyumu bile kendime verememişim. Yanlışlıkla başka bir adaya vermişim. Muhtar olamadım, onun için üzüntülüyüm. Ailem bile 'Benim oyuma kimse karışamaz' dedi, bana oy vermedi. Aynı şekilde ağabeyim ve tüm akrabalarım da oylarını rakiplerime verdiler. Eğer sandıktan bir oy çıksaydı kendime oy verdiğimi sanacaktım. Ben de yanlış kullanınca sandıktan sıfır oy çıktı. Eğer muhtar olabilseydim mahalle yolunun yarım kalan asfaltının tamamlanması için mücadele edecektim.'' faketir lan bu.bi insan bu kadar beyinsiz olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 meşhur olmak için bilerek mi yapmış diye düşünmeden edemedim, fıkra gibi olay. öte yandan isabet olmuş, kendine oy veremeyen adamın muhtarlığından ne hayır gelirdi ki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 HUADAAIUHDAIDUADADHAUIDHAUDHAUDHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Haberlere çıktı akşam dimi bu :D acayip komikti ya canlı telefon bağlantısı yaptılar sanırım spiker diyo "beyfendi eşiniz de mi oy vermedi size?" hayır hanımefendi diyo bi de! :D Çooook komikti kljhlngmnö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 şahanın 107 gol yiyen takımın teknik direktörü olayına benziyor bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar