Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlışlıkla rakibine oy veren muhtar adayı seçimi sıfır oyla tamamladı.

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

ahaha neden bilmiyorum ama çok komik geldi.

said:
Eşinin de rakibine oy verdiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi: ''Muhtarlığa adaylığımı koydum, ama kazanamadım. Kendi oyumu bile kendime verememişim. Yanlışlıkla başka bir adaya vermişim. Muhtar olamadım, onun için üzüntülüyüm. Ailem bile 'Benim oyuma kimse karışamaz' dedi, bana oy vermedi. Aynı şekilde ağabeyim ve tüm akrabalarım da oylarını rakiplerime verdiler. Eğer sandıktan bir oy çıksaydı kendime oy verdiğimi sanacaktım. Ben de yanlış kullanınca sandıktan sıfır oy çıktı. Eğer muhtar olabilseydim mahalle yolunun yarım kalan asfaltının tamamlanması için mücadele edecektim.''

link
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlışlıkla başka bir partiye oy vermeyi anlayabilirim. Geçen genel seçimlerde oy sayımında bulunmuştum, cidden x partisine oy vereyim derken yanlışlıkla altındaki bağımsıza basıp, hatasını farkettikten sonra aynı pusulada 2. kez partiye basan çok adam vardı. Ama muhtarlık seçiminde bildiğim kadarıyla heryerde üstünde seçmek istediğin adayın adı yazan oyu kullanıyorsun. Bu salağın okuma yazması da mı yokmuş? Bu işin yanlışlığı ancak böyle olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eşinin de rakibine oy verdiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi: ''Muhtarlığa adaylığımı koydum, ama kazanamadım. Kendi oyumu bile kendime verememişim. Yanlışlıkla başka bir adaya vermişim. Muhtar olamadım, onun için üzüntülüyüm. Ailem bile 'Benim oyuma kimse karışamaz' dedi, bana oy vermedi. Aynı şekilde ağabeyim ve tüm akrabalarım da oylarını rakiplerime verdiler. Eğer sandıktan bir oy çıksaydı kendime oy verdiğimi sanacaktım. Ben de yanlış kullanınca sandıktan sıfır oy çıktı. Eğer muhtar olabilseydim mahalle yolunun yarım kalan asfaltının tamamlanması için mücadele edecektim.''

faketir lan bu.bi insan bu kadar beyinsiz olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...