Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çok sıradan bir heykelmiş. bence kaldırılması konusunda yapılan isyanlar tamamen yobaz ifadeden ibaret. estetikliğiyle ilgili değil. gel gelelim belediye başkanı yapılan röportajda yerine eifel kulesi tarzı bir şey dikicez dedi. muhabir işte, bi hassieee çekemedi haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bence artık vakti geldi... RTE heykelleri dikmeye başlamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Evet evet.. Hem de şahlanmış at üzerinde... oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Masquerade said: seviye Yanlış forumdasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Rock said: Masquerade said: seviye Yanlış forumdasın. yanlış forumdasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sparkcaster said: Rock said: Masquerade said: seviye Yanlış forumdasın. yanlış forumdasın. Ben değil Masquerade ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 RTE nin atın üzerinden düştüğü ve at tarafından tepildiği görüntüleri hatırlamıyorsunuz herhalde. ne fesat adamlarsınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bereket tanrısının heykelini tayyip'in evinin önüne istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mani said: RTE nin atın üzerinden düştüğü ve at tarafından tepildiği görüntüleri hatırlamıyorsunuz herhalde. ne fesat adamlarsınız lan.ben zaten ona gönderme yaptım, hani liderlerimizin at üzerinde heykellerini dikeriz ya.. ama arkadaş abartmış olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Rock said: Absolut said: Yöre halkının fikri neymiş bilen var mı? Belki de memnun değillerdir o heykelden. CNN'deki haberde kaldırılmasından memnun olan da var, gericilik olarak gören de. Ben bundan yanayım. bunu koyarsak tapabilirler, sakıncalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Masquerade said: Evet evet.. Hem de şahlanmış at üzerinde... oh wait. Ahahah RTE'ye at olmaz xD Kötü bir geçmişleri var. Viktor said: kaede sponsor olucakmis Böyle birşey dikeceklerse sorun yok bence xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar