Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Evet çoğunuz gibi ben de YUH! dedim. Buyurun, videosu ve wowwebstatsı herşeyi var. adamlar drakeler inmeden dümdüz dalıp kesmişler. OFFFFFFFF! http://www.mmo-champion.com/ en ön sayfada duruyor ayın 14ü gibi..helal demekten başka birşey gelmiyor elimden :D
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ne manyak herifler var arkadaş yuh ya :S helal olsun valla ne diim
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 işin korkuncu mmo-championda bir adam "biz 73 saniyede indirdik ama video çekmedik" demiş. caster dps olmaması da garip. kimse bir daha melee wotlkda kullanışsız demesin :P
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ben açıklayayım nasıl olduğunu 1 paladin tank max tps/dps output için 8 dps 1 tane healer sartharionun durduğu yerin sağ tarafindan girişilicek teneborn indidiğinde pala biraz vuracak sonra birisi alıp uzağa kitelicek Toplamda pulldan sonra 80-85 saniyenizvar Bossu kesmek için 4.6 ila 5.5k arası dps gerekicek bu 8 dpsden.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Oha çok mantıklı aslında. Hemen deneyelim :)
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 adamların hepsi ulduar gear lı ...
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 PTR'de yapmışlarsa olabilir aslında. Hele şimdiden 1-2 hard mode yapıp 239 level silahlarda da aldılarsa normal bile denebilir.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ulduar item yok kimsede, ptr degil. betrayer of humanity, death's bite filan.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Armoryde yoklar sanırım. Itemlarına bakma istedim ama armoryde çıkmadılar. ptr olabilir.
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Yok ne ptr ne ulduar; gerçek Gordunni server'i RU- gordunni; loot drake title hepsini almışlar harbiden. Geçerli normal server kill. Çokta inanılmaz değil. DPS açısından. Ama healer kasabilir.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aquila said: Nasi yoklar ben baktim hepsine. Bende bu karakterler yok diye bir hata veriyor. Bende de problem olabilir. Ara ara 65 hunterımı da göremiyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Stalin said: Ama healer kasabilir. tek bir drake bile inmeden kesmişler di mi, doğru anladım yani? o zaman çok da zor olmaması lazım healing'in, sonuçta pug os10 değil ki bu, kimsenin firewall yemiş olduğunu zannetmiyorum o nedenle. hele dk tanklar bir yandan sarth'la uğraşırken bir yandan addleri bile alabiliyorlar death and decay ile, bunlar ne kullanmış bakmadım gerçi.
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 1 paladin tank 8 melee dps 1 shaman healer; zaten toplam 1 adet fire vall gelmiş; ondada hiç kıpırdamamışlar. Paladin tank burst threat; heroism all out. İlk drake gelince pala tank 1-2 saniye tanklıyor; sonra feral druid dps taunt yapıp cat form dash başlıyor kaçmaya. 2. drake gelmeden inmesi lazım. Sartharion %25'teyken Drake'ler enrage oluyor. O yüzden druid drake'i kitelıyor. ne add var ne birşey; ya allah deyip girişiyorlar pata küte alıyorlar aşağı. Teorik olarak 8 dps herbiri 4.1k yapsa boss iner zaten
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Heroisimi 35-40% gibi kullanmak lazım yanlız baştan kullanılırsa son 25% yetmeye bilir.
Öne çıkan mesajlar