Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Evet çoğunuz gibi ben de YUH! dedim. Buyurun, videosu ve wowwebstatsı herşeyi var. adamlar drakeler inmeden dümdüz dalıp kesmişler. OFFFFFFFF! http://www.mmo-champion.com/ en ön sayfada duruyor ayın 14ü gibi..helal demekten başka birşey gelmiyor elimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 DPSlere bak YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ne manyak herifler var arkadaş yuh ya :S helal olsun valla ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 1 healer 8 dps 1 tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 işin korkuncu mmo-championda bir adam "biz 73 saniyede indirdik ama video çekmedik" demiş. caster dps olmaması da garip. kimse bir daha melee wotlkda kullanışsız demesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 1 tank 1 healer 8 dps. YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Rouge yazdığı için 1 puan veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ben açıklayayım nasıl olduğunu 1 paladin tank max tps/dps output için 8 dps 1 tane healer sartharionun durduğu yerin sağ tarafindan girişilicek teneborn indidiğinde pala biraz vuracak sonra birisi alıp uzağa kitelicek Toplamda pulldan sonra 80-85 saniyenizvar Bossu kesmek için 4.6 ila 5.5k arası dps gerekicek bu 8 dpsden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 1k dps yapamadim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o senın kibarlığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Oha çok mantıklı aslında. Hemen deneyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bence 10 dps olsa daha da hizli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 adamların hepsi ulduar gear lı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ulduar yok oyunda henuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 PTR'de yapmışlarsa olabilir aslında. Hele şimdiden 1-2 hard mode yapıp 239 level silahlarda da aldılarsa normal bile denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ulduar item yok kimsede, ptr degil. betrayer of humanity, death's bite filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 shirts of uber le yapmıslar diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hmm olabilir gerce ptr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Armoryde yoklar sanırım. Itemlarına bakma istedim ama armoryde çıkmadılar. ptr olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Nasi yoklar ben baktim hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Yok ne ptr ne ulduar; gerçek Gordunni server'i RU- gordunni; loot drake title hepsini almışlar harbiden. Geçerli normal server kill. Çokta inanılmaz değil. DPS açısından. Ama healer kasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aquila said: Nasi yoklar ben baktim hepsine. Bende bu karakterler yok diye bir hata veriyor. Bende de problem olabilir. Ara ara 65 hunterımı da göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Stalin said: Ama healer kasabilir. tek bir drake bile inmeden kesmişler di mi, doğru anladım yani? o zaman çok da zor olmaması lazım healing'in, sonuçta pug os10 değil ki bu, kimsenin firewall yemiş olduğunu zannetmiyorum o nedenle. hele dk tanklar bir yandan sarth'la uğraşırken bir yandan addleri bile alabiliyorlar death and decay ile, bunlar ne kullanmış bakmadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 1 paladin tank 8 melee dps 1 shaman healer; zaten toplam 1 adet fire vall gelmiş; ondada hiç kıpırdamamışlar. Paladin tank burst threat; heroism all out. İlk drake gelince pala tank 1-2 saniye tanklıyor; sonra feral druid dps taunt yapıp cat form dash başlıyor kaçmaya. 2. drake gelmeden inmesi lazım. Sartharion %25'teyken Drake'ler enrage oluyor. O yüzden druid drake'i kitelıyor. ne add var ne birşey; ya allah deyip girişiyorlar pata küte alıyorlar aşağı. Teorik olarak 8 dps herbiri 4.1k yapsa boss iner zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Heroisimi 35-40% gibi kullanmak lazım yanlız baştan kullanılırsa son 25% yetmeye bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar