HosH Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 terminatör rolünde thaddius'u görücem sandım bir an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 meh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yanlız cok oyuncu var scarlet crusade hayranı silverhanddan bile cok , neden northrenddekileride kötü yaptınız diye bidbidleniolar habire :D herifler SC rpsi yapmaktan dellendiler iice bunlara ayrı faction verilsin plx. yolda mount + 5 guard ile gezip low bie ganklasınlar dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 whitemane abbendis marjhan gibi tas crusaderlar yuzunden hep :p soyle tas birkac hatunu argent crusade saflarina alsalar SC adam kaybeder vitrin cok onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 resiimi var video mu var ..ben birsey goremiyorum..bembeyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Viktor said: vitrin cok onemli ahaha katılıyorum geçen görmüştüm slyvanas whitnemane alextrasza 3some çekiodu ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 mrdefender1 said: resiimi var video mu var ..ben birsey goremiyorum..bembeyaz. video var youtube'dan seninde dnslerin youtube'a giremiyor bu yüzden bembeyaz gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Viktor said: whitemane abbendis marjhan gibi tas crusaderlar yuzunden hep :p soyle tas birkac hatunu argent crusade saflarina alsalar SC adam kaybeder vitrin cok onemli Scarlet Crusade roleplay'i yapmak manyak zevkli hakkaten; bir kere hafiften kötücülller; böyle acımasız falan, kırmızı kırmızı karizma üniformalar; birde cyber'a çok müsait. Arise my champion; oh i am coming my lady falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bir waçovski kardeşler çalışması gibi olmuş.Ama keşke terminatörün müzigini kullanmasaydı hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 abicim basinda demon olan bi orgut bide ku klux klan gibi bisiler aten zenci dusmani modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar