Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 terminatör rolünde thaddius'u görücem sandım bir an :)
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yanlız cok oyuncu var scarlet crusade hayranı silverhanddan bile cok , neden northrenddekileride kötü yaptınız diye bidbidleniolar habire :D herifler SC rpsi yapmaktan dellendiler iice bunlara ayrı faction verilsin plx. yolda mount + 5 guard ile gezip low bie ganklasınlar dfsfd
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 whitemane abbendis marjhan gibi tas crusaderlar yuzunden hep :p soyle tas birkac hatunu argent crusade saflarina alsalar SC adam kaybeder vitrin cok onemli
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 resiimi var video mu var ..ben birsey goremiyorum..bembeyaz.
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Viktor said: vitrin cok onemli ahaha katılıyorum geçen görmüştüm slyvanas whitnemane alextrasza 3some çekiodu ;p
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 mrdefender1 said: resiimi var video mu var ..ben birsey goremiyorum..bembeyaz. video var youtube'dan seninde dnslerin youtube'a giremiyor bu yüzden bembeyaz gözüküyor
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Viktor said: whitemane abbendis marjhan gibi tas crusaderlar yuzunden hep :p soyle tas birkac hatunu argent crusade saflarina alsalar SC adam kaybeder vitrin cok onemli Scarlet Crusade roleplay'i yapmak manyak zevkli hakkaten; bir kere hafiften kötücülller; böyle acımasız falan, kırmızı kırmızı karizma üniformalar; birde cyber'a çok müsait. Arise my champion; oh i am coming my lady falan
godmorgon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bir waçovski kardeşler çalışması gibi olmuş.Ama keşke terminatörün müzigini kullanmasaydı hiç olmamış
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 abicim basinda demon olan bi orgut bide ku klux klan gibi bisiler aten zenci dusmani modunda
Öne çıkan mesajlar