PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 izmirde kıyafet boyası nerden bulabilirim? veya kıyafete zarar vermeyecek boya var mı bunlar dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 eğer bildiğimiz boyadan bahsediyosan (kırmızı bi tişörtü siyaha boyayıp hayatına öyle devam ettirmek) tuhafiyecilerde satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 pogodi said: (kırmızı bi tişörtü siyaha boyayıp hayatına öyle devam ettirmek) Tişört dram yaşıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 geri dönüşü yok bu işin. tişört için zor bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ya beni okuldan zorla halı saha macına goturduler, bi sort aldım kendime ama üzerimdeki tshirt degismedi tabi. yagmurlu falandı hava, sahanın cimleri ıslaktı bi dehalı sahaya toprak gibi bisey serpiyolar. izleyen bayan arkadaslara havamızı atıcaz diye kalede bi o koseden obur koseye atladım zıpladım, basarılı da oldum ama tshirtümün arkası boyalı kaldı. leke var simdi üzerine hırka giymeden olmuyo. konuyla alakası yok ama acımı paylasmak istedim tshirtün dramından bahsedince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kaleci para vermiyodu di mi halı sahaya ? :D o yüzden gittin :P şaka bir yana, bi kampta benim bir arkadaş bildiğin duvar boyası gibi bir boya ile boyamıştı gayette olmuştu. ama tersinde daha canlı duruyodu renkler çocukta keşke tersini çevirip boyasaydım demişti :D bir daha düşündümde, yıkamadan dolayı öyleydi belki de..kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 pogodi said: eğer bildiğimiz boyadan bahsediyosan (kırmızı bi tişörtü siyaha boyayıp hayatına öyle devam ettirmek) tuhafiyecilerde satılır valla çamaşır makinesine atmam gerekicek mi? çünkü parçalanabilir atacağım eşyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 evet çamaşır makinesinde en iyi sonucu alırsın. ama o makineyisde 1-2 kere boya işleminden sonra boş çalıştırman gerekiyor ki iyice temizlensin. diğer türlü de adama sor yani bilebilir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 e boyası çıkmış bi eşofmanı tekrar nası eski boyasına döndürtebiliriz boyanıyo mu kıyafetler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eski değilde baya bi renk var. siyahsa ama siyah yapabiliyosun. bana öyle demişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bi de dikişlerin rengi aynı kalıyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 PrudenT said: ...çünkü parçalanabilir atacağım eşyalar. olm iç çamaşırlarını boyayıp napıcan be? sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi iç çamaşırı olsa niye parçalansın hep yıkanan şey =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar