CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 PC yi acarken kasadan ''DIT'' diye bi ses geliyo bunu biostan vs kapatma gibi bi şansim var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kasayı açıp anakarta bağlanan speaker kablosunu çıkarırsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tiWoNkgsQRQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o dıt sesi donanım kontrol yapıldı, asayiş berkemal demek. neden kapatmak istersin ki? günde 10 defa aç kapa mı yapıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 geceleri annesinden gizli bilgisayar açıyodur çocukcağız =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 PCyi geceleri kullaniyorum ve şu siralar odami bi kediyle paylaşiyorum.. geceleri uyanip huysuzluk yapmasin diye odada maksimum sessizlik lazim. ve o sesi duydugu anda en az 1 saat rahat birakmiyo beni. Genç heyecanli prudent arkadaşa tekrar teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar