CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 PC yi acarken kasadan ''DIT'' diye bi ses geliyo bunu biostan vs kapatma gibi bi şansim var mi ?
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kasayı açıp anakarta bağlanan speaker kablosunu çıkarırsan olur.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tiWoNkgsQRQ
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o dıt sesi donanım kontrol yapıldı, asayiş berkemal demek. neden kapatmak istersin ki? günde 10 defa aç kapa mı yapıyorsun..
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 geceleri annesinden gizli bilgisayar açıyodur çocukcağız =D
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 PCyi geceleri kullaniyorum ve şu siralar odami bi kediyle paylaşiyorum.. geceleri uyanip huysuzluk yapmasin diye odada maksimum sessizlik lazim. ve o sesi duydugu anda en az 1 saat rahat birakmiyo beni. Genç heyecanli prudent arkadaşa tekrar teşekkürler =)
Öne çıkan mesajlar