DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ya deli oldum.. 21 yaşındayım sadece kabakulak geçirdim.. böle çarşamba günü ateşlendim durduk yere perşembe manyak bi dersin sınavına ateşli ateşli girdim bu günde sunum um wardı ateşli ateşli kalktım ders annatım az önce ateş mateş halsizlik hepsi geçti böle her yerimde kabarcıklar çıktı komşuya sordum su çiçee dedi.. hay allam ya nerden çıktı şimdi ptesi bi manyak sınav daha war çarşamba ne güzel Çanakkaleye levrek katliamı yapmaya gidicektim.. Dalmak yasak dedi doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Allah allah GEçmiş olsun...:([signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun . 1 haftaya iyileşirsin heralde[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Hehe genç yaşta şu hastalıklardan kurtulmak lazım, geçmiş olsun. Başka hastalık kalmadı heralde paticik'e girmeyen?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 walla bütün millet bi anda hastalandı nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 kendine acaip dikkat et, ileri yaşlarda geçirilen çocuk hastalıkları ağır olabiliyor[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 O yaşta çocuk hastalıkları tehlikeli olabiliyor aman diyim doktorun dediği dışında birşey yapma hele de sakın dalmaya falan gitme. Geçmiş olsun[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ya ne kadar zamanda geçer bu hastalıkki? tam 1 hafta sora dalmaya başlasam olmazmı.. *!dalmak için didinir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: DonCorleone, 21 Mayıs 2004 23:09 tarihinde demiş ki: walla bütün millet bi anda hastalandı nedense :) ufodur ufo..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Mayıs 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Dalma işi sakat. yani sagır olma ihtimalin yuksek. doktor sana su kadar dalma der zaten ama sen genede daha uzun sure dalma sakası olmaz bu işin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 15-20 gün önce almışsın bu virusu (kuluçka dönemi) hafızanı zorla bul sorumluyu artık :) Döküntülerin başlangıcından 2 gün önce ve bütün döküntülerin kabuklanana kadar bulaştırabiliyorsun dikkat et. Zira çok bulaşıcı bir hastalık. Aynı aile içindeki duyarlı kişilere bulaşma %90 olarak bildirilmiş. Su çiçeği hafif geçiriliyor olasa da en sık karşılaşılan sorun yaraların bakteriyel infeksiyonlarıdır. Bu yüzden doktorun denize girmeni istemedi. Dikkat etmen gereken şey ateş varken aspirin almamak.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Absolut, 21 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki: yani sagır olma ihtimalin yuksek Buna rastlamadım hiçbiryerde?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Hehehe. Dalarken nezleyseniz kulak zarlarınız içeri doğru patlayabiliyor çünkü burnunuzu kapatıp nefes verince kulaklarınızı kolay kolay açamıyorsunuz. Su çiçeği ile bir alakası yok.[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ha şimdi anladım :) Kulak zarınız patlarsa sağır olmazsınız. Bazen biz bile ağır orta kulak iltahaplarında, içindeki irini akıtmak için yırttığımız oluyor. Bir süre sonra iyileşiyorsunuz.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Alexi_Septimus, 21 Mayıs 2004 23:37 tarihinde demiş ki: Hehehe. Dalarken nezleyseniz kulak zarlarınız içeri doğru patlayabiliyor çünkü burnunuzu kapatıp nefes verince kulaklarınızı kolay kolay açamıyorsunuz. Su çiçeği ile bir alakası yok. hea irenç bi duygu nezle olduktan 1 hafta sora dalarken bile sinüslerim solu ise dalmak işkence oluo.. direk beyine sancı girio dibe inerken.. 3 5 dalış sorasında bödööfff die sümükler boşalıo maskenin içine :) *!irenç olduğunun farkındadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Kısacası denize girme bir süre. :) Su çiçegi bu yaşta cok sorundegildi dogru esas problem kabakulak. kısırlıga kadar riski var ileri yaslarda olursa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Sakın aspirin kullanma, sakın kaşınma, kanını sıvılaştıracak hiç birşey kullanma. Son olarak bir süre aynayada bakma, psikolojik açıdan. ;) Geçmiş olsun.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Oeeeh... Ben 6 yasinda gecirmistim galba :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mahfoldun yani :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 aynaya bakıp gülüorum yaw :) yaw şimdi benim ptesi sınavım war girmemem mi lazım? millete bulaşmasın die? yaw telafi sınavıda kol gibi oluo ya.. hem kopyada çekilmez o sınavda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ahaha DonCarleone, nezleyken dalmışsın besbelli. O değilde, ben en çok kulakları açamama yüzünden dalıp sonra tekrar biraz daha yukarı çıkıp kulağımı açmak için çırpındıydım. Buddy'mden fırça yemiştim "ne bok yedin o kadar saat" diye hehe.[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Gitmezsen arkadaşların için, gidersen senin için iyi olur :P[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ya ben nezleyken daldıgımda hiç kulakta problem yaşamadım.. sadece işte beyne sancı girip girip duruodu kulaklarım iyi yaw tek sorun yutkunarak eşitlemeyi beceremiorum "bilmemne metodu" deniodu ama neyse ben baba metodunu kullanıom tıka burnu ıkın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ben de şimdi farkettim de kabakulak geçirmedim, (su çiçeği geçirmiştim püff çok eziyetli bişi, bir ömür boyu görmek istemeyecek kadar talk pudra kullanmıştık) geçirmeyeyim artık, not to do listeme ekleyeyim.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ben de gecırmedım kabakulak anormal tırsıyorum o yuzden bole cocuklu bı yere fılan gıtmıyorum korkudan hatta cocuklarla aramda 1 metre tutuyom en az sız dusunun yanı :D su cıcegı o kadar degılde kabakulak felaket ılerkı yaslarda ınsanın hayatını karatabılıyo :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar