Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha abi su çiçeği geçiriom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya deli oldum..
21 yaşındayım
sadece kabakulak geçirdim..

böle çarşamba günü ateşlendim durduk yere
perşembe manyak bi dersin sınavına ateşli ateşli girdim
bu günde sunum um wardı
ateşli ateşli kalktım ders annatım
az önce ateş mateş halsizlik hepsi geçti

böle her yerimde kabarcıklar çıktı
komşuya sordum su çiçee dedi..

hay allam ya
nerden çıktı şimdi
ptesi bi manyak sınav daha war

çarşamba ne güzel Çanakkaleye levrek katliamı yapmaya gidicektim..
Dalmak yasak dedi doktor
Mesaj tarihi:
Allah allah
GEçmiş olsun...:([signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun . 1 haftaya iyileşirsin heralde[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir .
[Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hehe genç yaşta şu hastalıklardan kurtulmak lazım, geçmiş olsun. Başka hastalık kalmadı heralde paticik'e girmeyen?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Mesaj tarihi:
kendine acaip dikkat et, ileri yaşlarda geçirilen çocuk hastalıkları ağır olabiliyor[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
said:
DonCorleone, 21 Mayıs 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
walla bütün millet bi anda hastalandı nedense :)

ufodur ufo..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Mayıs 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
15-20 gün önce almışsın bu virusu (kuluçka dönemi) hafızanı zorla bul sorumluyu artık :) Döküntülerin başlangıcından 2 gün önce ve bütün döküntülerin kabuklanana kadar bulaştırabiliyorsun dikkat et. Zira çok bulaşıcı bir hastalık. Aynı aile içindeki duyarlı kişilere bulaşma %90 olarak bildirilmiş. Su çiçeği hafif geçiriliyor olasa da en sık karşılaşılan sorun yaraların bakteriyel infeksiyonlarıdır. Bu yüzden doktorun denize girmeni istemedi. Dikkat etmen gereken şey ateş varken aspirin almamak.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Mesaj tarihi:
Hehehe.
Dalarken nezleyseniz kulak zarlarınız içeri doğru patlayabiliyor çünkü burnunuzu kapatıp nefes verince kulaklarınızı kolay kolay açamıyorsunuz.
Su çiçeği ile bir alakası yok.[signature][hline]United we haşırt.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 21 Mayıs 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
Hehehe.
Dalarken nezleyseniz kulak zarlarınız içeri doğru patlayabiliyor çünkü burnunuzu kapatıp nefes verince kulaklarınızı kolay kolay açamıyorsunuz.
Su çiçeği ile bir alakası yok.

hea irenç bi duygu
nezle olduktan 1 hafta sora dalarken bile sinüslerim solu ise dalmak işkence oluo.. direk beyine sancı girio dibe inerken..

3 5 dalış sorasında bödööfff die sümükler boşalıo maskenin içine :)

*!irenç olduğunun farkındadır*
Mesaj tarihi:
Sakın aspirin kullanma, sakın kaşınma, kanını sıvılaştıracak hiç birşey kullanma. Son olarak bir süre aynayada bakma, psikolojik açıdan. ;)

Geçmiş olsun.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
aynaya bakıp gülüorum yaw :)

yaw şimdi benim ptesi sınavım war
girmemem mi lazım?
millete bulaşmasın die?

yaw telafi sınavıda kol gibi oluo ya..
hem kopyada çekilmez o sınavda :)
Mesaj tarihi:
Ahaha DonCarleone, nezleyken dalmışsın besbelli.
O değilde, ben en çok kulakları açamama yüzünden dalıp sonra tekrar biraz daha yukarı çıkıp kulağımı açmak için çırpındıydım.
Buddy'mden fırça yemiştim "ne bok yedin o kadar saat" diye hehe.[signature][hline]United we haşırt.
Mesaj tarihi:
ya ben nezleyken daldıgımda hiç kulakta problem yaşamadım..
sadece işte beyne sancı girip girip duruodu

kulaklarım iyi yaw
tek sorun yutkunarak eşitlemeyi beceremiorum
"bilmemne metodu" deniodu ama neyse
ben baba metodunu kullanıom
tıka burnu ıkın :)
Mesaj tarihi:
ben de şimdi farkettim de kabakulak geçirmedim, (su çiçeği geçirmiştim püff çok eziyetli bişi, bir ömür boyu görmek istemeyecek kadar talk pudra kullanmıştık) geçirmeyeyim artık, not to do listeme ekleyeyim.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
ben de gecırmedım kabakulak anormal tırsıyorum o yuzden bole cocuklu bı yere fılan gıtmıyorum korkudan hatta cocuklarla aramda 1 metre tutuyom en az sız dusunun yanı :D
su cıcegı o kadar degılde kabakulak felaket ılerkı yaslarda ınsanın hayatını karatabılıyo :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

• Yeni Oluştur...