Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha abi su çiçeği geçiriom

DonCorleone

Öne çıkan mesajlar

ya deli oldum..
21 yaşındayım
sadece kabakulak geçirdim..

böle çarşamba günü ateşlendim durduk yere
perşembe manyak bi dersin sınavına ateşli ateşli girdim
bu günde sunum um wardı
ateşli ateşli kalktım ders annatım
az önce ateş mateş halsizlik hepsi geçti

böle her yerimde kabarcıklar çıktı
komşuya sordum su çiçee dedi..

hay allam ya
nerden çıktı şimdi
ptesi bi manyak sınav daha war

çarşamba ne güzel Çanakkaleye levrek katliamı yapmaya gidicektim..
Dalmak yasak dedi doktor
Sosyal ağlarda paylaş

15-20 gün önce almışsın bu virusu (kuluçka dönemi) hafızanı zorla bul sorumluyu artık :) Döküntülerin başlangıcından 2 gün önce ve bütün döküntülerin kabuklanana kadar bulaştırabiliyorsun dikkat et. Zira çok bulaşıcı bir hastalık. Aynı aile içindeki duyarlı kişilere bulaşma %90 olarak bildirilmiş. Su çiçeği hafif geçiriliyor olasa da en sık karşılaşılan sorun yaraların bakteriyel infeksiyonlarıdır. Bu yüzden doktorun denize girmeni istemedi. Dikkat etmen gereken şey ateş varken aspirin almamak.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şimdi anladım :)

Kulak zarınız patlarsa sağır olmazsınız. Bazen biz bile ağır orta kulak iltahaplarında, içindeki irini akıtmak için yırttığımız oluyor. Bir süre sonra iyileşiyorsunuz.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 21 Mayıs 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
Hehehe.
Dalarken nezleyseniz kulak zarlarınız içeri doğru patlayabiliyor çünkü burnunuzu kapatıp nefes verince kulaklarınızı kolay kolay açamıyorsunuz.
Su çiçeği ile bir alakası yok.

hea irenç bi duygu
nezle olduktan 1 hafta sora dalarken bile sinüslerim solu ise dalmak işkence oluo.. direk beyine sancı girio dibe inerken..

3 5 dalış sorasında bödööfff die sümükler boşalıo maskenin içine :)

*!irenç olduğunun farkındadır*
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şimdi farkettim de kabakulak geçirmedim, (su çiçeği geçirmiştim püff çok eziyetli bişi, bir ömür boyu görmek istemeyecek kadar talk pudra kullanmıştık) geçirmeyeyim artık, not to do listeme ekleyeyim.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gecırmedım kabakulak anormal tırsıyorum o yuzden bole cocuklu bı yere fılan gıtmıyorum korkudan hatta cocuklarla aramda 1 metre tutuyom en az sız dusunun yanı :D
su cıcegı o kadar degılde kabakulak felaket ılerkı yaslarda ınsanın hayatını karatabılıyo :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...