Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80den sonra?


Xoo

Öne çıkan mesajlar

Önce kendine güzel bir guild bulmakla başlayabilirsin =)

Raidlere başlamadan önce kendine pre-raid-gear listesi hazırla ve hangi heroiclerden düşüyorsa buraları hergün farmlaki raidlerde spot bulabilesin.

Sıkıldığında bglere falan girip pvp yap farklılıklar bazen daha zevkli kılıyor oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere bi 1k falan daha para biriktir, harcama. 3.1.0 gelince dual-spec için bi de para kasmayı beklemezsin :)
Heroiclere girerek kendine güzel bi gear yap. Yavaştan VoA10, OS10 grupları falan bulup oralara girebilirsin. Mavi-mor karışımı bi HC gearın olduktan sonra her türlü PUG raide kapın açıktır. Tabii bi guildin varsa ve guildin raid kadrosuna girmek için belirli şeyler lazımsa onlara yoğunlaşıp puglar yerine guild ile girersin raidlere.
Bundan sonrası çok şart diil, daha çok vakit geçirmeye yönelik. HC'ler ve raidler saved olduu zamanlarda yaparsın. Mesela 450'lemediğin bi prof. varsa onu 450'lersin. Repini kasmadığın bi şehir varsa onu kasıp, ordaki mountları alırsın (şehir başı 6 mount, 240g).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KIsaca söyle diyelim.
1. Heroiclere gir. Dusen itemlardan cok dusen heroic tokenlar icin giriyorsun ki onlarla ileride guzel epicler alıcan.
2. 25/10 OS ve VOAları kacırma. 3 dakikada super set parcası kapma şansın olur.
3. WGleri kacırma. Saldırı durumunda oldugun her WG yaklaşık 6k honor demek, ve WGlerden alınan tokenlarla guzel PvP itemları alınabiliyor. Honor biriktirmek her zaman iyidir.
4. Para kasıp bazı itemları AHden alabilirsin.
5. 2 hafta kadar daha token falan harcama (heroic ve valour) cunku expansion ile birlikte bazı set parcalarının değeri azalacak veya değişecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Git kendine tank veya healer bi arkadas bul yapıs ona beraber hc yapın (dps spec takıl o yüzden) classını söylediysen bile görmedim. Ama ben retri basladım mesela 1500 spellpower toplayınca kadar sonra holye döndüm paladinde sende aynı seyi yapabilirsin zaten her classın bi sınırı o sınırdan sonra tek basına hc yapmaya baslıcaksın ve nezaman LFM:Naxx10 da raidleadera statlarını söledikten sonra inv alabiliosan ozaman pug yapabilir hale gelmişindir zaten wotlkde naxx hayatımda gördüüm en rezil raidlerden biri asırı kolay orayı bitirince min 2 parca naxx epici alırsın onlarla hclere dvm eder badge itemlarınıda tamamlarsan 25lik seviyesine cıkarsın ondan sonra drake uplar falan filan onun içinde guild bulman lazım

Her hafta OS10-OS25 VoA10-VoA25 yap hclerde UK VH Nexus(bence) en kolay party bulabiliceğin ve en kolay tamamlayabiliceğin yerler.Ben bide deli gibi CoS yapıyorum hc olarak kolay gelio ama genelde timed yaparlar ozamanda sağlam gearlı adam istiolar.
VoA 25te sansın tutarsa zaten deli gibi item alıyorsun kac kere oldu mavi/yesil gearlı mage valorous chest deadly pantolon cıktı raidden (evet magelerden nefret ediorum nie sürekli onların parcaları düşüo VoAdan ya ! az bişi hunter bisürü priest genelde 1 parca rogue ama hep mage .Daha mage parcası düşmeyen VoA görmedim)
Raid konusunda önerimde guildlerin puglarına gir herzaman en az wipeı orda yersin ama bazen loot kuralları falanda koyuyolar o bozuo işi biraz:(
Neyse aklıma suanda bukadarı geliyor .Yardımcı olabildiysem sevindim :)
HA bide Atlas Lootu indir ordan rep. factions a bak bazı rep itemlarını naxx 25e kadar replaceyemezsin tabard + dailylerlede onlara kasarsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...