Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diablo 2 yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hazır diablo 3 gelirken bi 2.sini baştan bitireyim dedim sabah kalktım bi güzel install için ancak olmadı.Setup biter bitmez

setup was unable to create the following directory:
c:/Diablo II/save
installation aborted die bi uyarı verip kapanıyor.

yardım
Mesaj tarihi:
denedim onuda denedim internette bile hiç böle bi problem yok vista ultimate kullanıyorum her türlü iznim de var anlayamadım ki
Mesaj tarihi:
bu problemi yasamistim ve bir sekilde cozmustum. orjinal diablo 2 klasorlerini kullanmasina izin verecektin sanirim. google edersen bulursun ben bulmustum en azindan.
Mesaj tarihi:
klasörleri açıp üzerine kurdurdum yine olmadı google dada bulamadım yada bakmasını bilemedim bi yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj tarihi:

Oha okumamışım pardon :P
Neyse, CD'deki setup dosyasına (artık hangisiydi emin diilim, setup.exe mi, install.exe mi ne) sağ tıklayıp "run as administrator" diyerek çalıştırmayı dene bi. Türkçe sürümünde ne diyo bilmiyorum malesef ama dediim tuş şu:

Mesaj tarihi:
vista update li deil pek ama alakasını kuramadım yönetici olarak çalıştır ı da denedim o da olmadı malesef
Mesaj tarihi:
eski vista sürümleri ile diablo setup sıkıntı yaşayabiliyor.
Başka yöntem olarak başka bir bilgisayara diablo kurarak kurulum dizinini flash disk aracılığıyla falan taşıyabilirsin. Diablo'da c/p işe yarıyor.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler diablo 2 de yükleme hatası çıkıyo 'İnstall aborted' diye ve oyunu 10 farklı siteden 10 defa indirdim 10 defa kurdum hep sürekli olarak aynı hatayı veriyo bu hata olayı da yüklemenin en sonu meydana geliyo bu hatayla ilgili bir çok yere baktım tek bi bilgi bulamadım burası dışında sanırım bi arkadaşta aynı sorunu yaşamış bi bilgisi olan varsa sorunun nasıl giderileceği ile ilgili lütfen yardımcı olsun sorunla ilgili yapmadığım şey kalmadı
Mesaj tarihi:
setupı yönetici olarak çalıştırmayı dene. yada hata veren dosyayı cdden direk kopyala. google a göre millet cdyi, once hdd ye kopyalamış sonra ordan yüklemiş ve olmuş.
  • Yeni Oluştur...