=) Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hazır diablo 3 gelirken bi 2.sini baştan bitireyim dedim sabah kalktım bi güzel install için ancak olmadı.Setup biter bitmez setup was unable to create the following directory: c:/Diablo II/save installation aborted die bi uyarı verip kapanıyor. yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 alla alla ilk defa karşılaşıyorum. HDD de yeterli alanın vardır di mi? illa ki vardır. hmmz, farklı b, klasöre/bölüme yüklemeyi denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 denedim onuda denedim internette bile hiç böle bi problem yok vista ultimate kullanıyorum her türlü iznim de var anlayamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Oyunu yüklediğin sürücü ile, Vista'nın yüklü olduğu sürücü aynı mı? Örnek: C:Diablo II D:Windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 O directory i manuel olarak yaratip, oyunu uzerine kurmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu problemi yasamistim ve bir sekilde cozmustum. orjinal diablo 2 klasorlerini kullanmasina izin verecektin sanirim. google edersen bulursun ben bulmustum en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 klasörleri açıp üzerine kurdurdum yine olmadı google dada bulamadım yada bakmasını bilemedim bi yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 @gangren aynı da denedim farklı da denedim ikiside olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 başka bir oyun veya programı aynı hard disk kısmına yüklerken mesela "C:" hata veriyor mu? sadece diablo'da mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sadece diablo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Vista mı kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evet üstte yazmıştım hadi bi çözüm yaw :D sinirden ağlıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 vistanın hangi versiyonu şaka hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Oha okumamışım pardon :P Neyse, CD'deki setup dosyasına (artık hangisiydi emin diilim, setup.exe mi, install.exe mi ne) sağ tıklayıp "run as administrator" diyerek çalıştırmayı dene bi. Türkçe sürümünde ne diyo bilmiyorum malesef ama dediim tuş şu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 vista updateli mi sonuna kadar? update ile alakası olup olmadığını da hatırlamıyorum da; http://www.howtogeek.com/forum/topic/diablo-2-on-vista'a bir bakıver. Yurtdışı internetim tamamen iptal şu anda. vista'da diablo II'nin yükleme yapacağı yolu bulamama problemi vardı ve registry'e tanıtarak hallediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 vista update li deil pek ama alakasını kuramadım yönetici olarak çalıştır ı da denedim o da olmadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eski vista sürümleri ile diablo setup sıkıntı yaşayabiliyor. Başka yöntem olarak başka bir bilgisayara diablo kurarak kurulum dizinini flash disk aracılığıyla falan taşıyabilirsin. Diablo'da c/p işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 beyler diablo 2 de yükleme hatası çıkıyo 'İnstall aborted' diye ve oyunu 10 farklı siteden 10 defa indirdim 10 defa kurdum hep sürekli olarak aynı hatayı veriyo bu hata olayı da yüklemenin en sonu meydana geliyo bu hatayla ilgili bir çok yere baktım tek bi bilgi bulamadım burası dışında sanırım bi arkadaşta aynı sorunu yaşamış bi bilgisi olan varsa sorunun nasıl giderileceği ile ilgili lütfen yardımcı olsun sorunla ilgili yapmadığım şey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 setupı yönetici olarak çalıştırmayı dene. yada hata veren dosyayı cdden direk kopyala. google a göre millet cdyi, once hdd ye kopyalamış sonra ordan yüklemiş ve olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 10 farklı siteden değil, blizzard'ın kendi sitesinden indir kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 @latHE dediklerinin hepsini denedim arkadaşım işe yaramıyo bide bilizzard tan indirip kurmayı denicim önerileriniz için saolun teşekkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 @Bone blizzardtan download edilmiyo ücretli hepsi oyunu satın alman gerekiyo başka türlüde olmuyo neyse öneriler için tekrar tşk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 user account controlü kapat öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 matrax oyunun orjinalmi? cd keyi girsene battle.net e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar