ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 valla ben dedim bana anlattığı o; çokta sallamıyorum. Ama ''yok canım olmaz öyle şey'' diyesim gelmedi. Neler olmuyor ki ülkede. 2004 seçimde ( şimdi rahmetli oldu ) dedem sandalyede oturdu oyunu annem kullandı mesela. Özürlülerin sandık başına götürülüp ellerine mühür tutuşturulduğunu herkes gördü. Sandık başlarında parti görevlisi falan olmayan memleketin ücra köşelerinde daha neler oluyordur. Seçim tiyatro; eğlendiyseniz mesele yok. Bir dahakini iple çekiyoruz. ''ayy siz o CHP adayı diiiil misiniz? bir imza plx'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sokağa çıkıp adam öldürsem yüzde 50 ihtimal ceza almayabilirim lan ne hukuğu türkiyede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sandık başkanına da Vali modu çekmeyin allahaşkına. Sandık başkanı varmış bişey olmazmış.Yazıl sandığa sandık başkanı karşı komşun amcan dayın öğretmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Farinal said: sokağa çıkıp adam öldürsem yüzde 50 ihtimal ceza almayabilirim lan ne hukuğu türkiyede :D bi dener misin ya? tabi şöyle doğuda falan dene de belki bi işe yararsın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 adam 13 yaşında ki kıza tecavüz ediyor ceza almıyor.Adam öldürene ceza vermeleri başlı başına bir ayıp olur. hukukmuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 faytonis dönmüş heyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DoruK said: bazen bu tiplerin, paticik benzeri eğitimli ve bazı şeyleri görebilen kişilerin çoğunlukta olduğu ortamları kezzaplamaları amacıyla belli kurumlar tarafından parayla desteklendiklerini düşünüyorum. yoksa neden böyle çoğunluğu belli bir görüşü benimsemiş bir ortama gelip saçmalasınlar ki? paticik çok önemli bir community ya gençligin ve mmorpgnin nabzını tutuyor başbakanımız izmiri ve antalyayı alamadı ama buraya raid düzenledi işte elimizden geleni yapıorus ama olmuorv yavs :( egitim düzeyimis yetmior herald üniversite 3.sınıftayıs ama bişeyler eksik hep,çogunluga uymak lasım yoksa dimi herkes aynı görüşte olsun, benimsenmiş görüşe katılmayan insan kesin böyle parayla " dış mihraklar yada feto yada belli kurumlar" tarafından gelmiştir :) viktor gel de bir faşizm resmi yapıştır her zaman akpfanboi laına yapıştırıon bi kerede ulusalcı fanboilara yapıştır. hadi ben kaçtım bu topikten pis kokular almaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 poser bak ysk kurumu bu ülkede yargının ayaklarından birisi ama ysk hükümete, adalet bakanlığına bağlı aslında en büyük yanlıs burada, adalet bakanlığının kendi çıkarının dışında adalet anlayışına sahip olmadığını bu hükümette sıkça gördük daha öncelerinde de görmüştük ama çok geriye gitmeye gerek yok örneklere sahip olabilmemiz için adalet bakanı bizzat çıkıp seçmeni tehdit etti hani hukuk nerede işledi? bu ülkede milletvekilleri dokunulmazlık zırhını yasama işinin özgürce yapabilmek için değil hırsızlık işini özgürce yapabilmek için kullanıyor sana kendi memleketimden bir örnek veriyim erzincan belediye başkanı kamyon şoförü bir adamdı ve 30 trilyon mal varlığı olduğu ortaya çıktı kamyon şoförü ya bu da gösteriyor ki maalesef dokunulmazlığa bile ihtiyaç duymuyor bazı durumlarda hükümet yandaşları ki aslında onlarda içişleri bakanının izniyle yargılanabileceğinden bir çeşit dokunulmazlık altındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Poser said: riglous said: Poser said: acı olan durum nedir? Harvardlarda egitim görüp microsoftta staj yapacak, ülkenin en iyi üniversitelerinde egitim görmüş bu topigi açan arkadaşın, artık ideolojisinin gözünü kör mü ettiginden,yoksa gerçekten mi bu konuya inanıp, Kagıdın sadece CHP kısmının yanmamış olması ne büyük rastlantı! olmasını bir yana bırakın, O pusulaları çalıp da, yakıp ortaya atacak şapşal hilebazı bırakın, Sandıkta her üyenin imzasının olmasını bırakın, Ki bazı durumlarda zarfların ve pusulaların hukuga uygun olarak yakılabilecegini bırakın, Hukuk ülkesinde yaşadıgımızı ve şüpheleniyorsak herhangi bir şikayette bulunabilcegimizi bırakın, Şu 4 sayfada 1 kişi hariç aynı görüştekilerin kendilerinin çalıp kendilerinin oynamasını, Kendi ideolojilerine avantaj saglayan herhangi bir şeyin gözü kapalı dogru kabul edilmesini de bırakın, bu topigi açanın harbi bu ülkenin en okumuş insanlarından ve gelecekte en kariyerli insanlardan biri olucak olması gerçekten ironik.Su soylediklerini yapan oysa, konuyu acan da kendisi. Su gune kadar basardiklarina saygi duyuyosan, su yaptiginin da bir mantigi vardir diyip dusunmen, sorgulaman gerek. "Bu adam buralara gelmisse bir bildigi vardir" dedikten sonra, senin tasvip etmedigin bir seyi yaptiginda "yanlis yapti" demek zaten aranizdaki farki ortaya koyuyor. bu kafayla kendi şeyhinin dedigi şeyi ' bir bildigi vardır' diye kabul eden senin tabirinle " koyun halktan" bir farkın yok. Ayrıca bir insanın bu kadar egitimli olması entellektüelitesinin de yüksek olucagı anlamına gelmez.şekilde gözüktügü üzere.Alakasi bile yok. Demek istedigimi anlatamamisim ("veya"sini dusunmemek istiyorum). Ben eger surekli dogru kararlar veren biriysem ve sen bunu kabul ediyorsan; bunlari takiben verdigim karar, sirf senin gorusune uymuyor diye senin tarafindan "yanlis" addediliyorsa, isin icinde hinlik vardir. Su gune kadar dogru karar veren kisinin verdigi bu kararin da altinda bir sey var mi yok mu diye arastiririm. "Dogru kabul ederim" degil, ama altinda bir sey vardir mutlaka ve bu olayi arastiririm. Ogrenilmis acizligin ne oldugunu senden cok daha iyi biliyorum (hani isim bu). "Ayrıca bir insanın bu kadar egitimli olması entellektüelitesinin de yüksek olucagı anlamına gelmez" ise o zaman o alintiladigim mesajda "ironik" bir nokta yok. Kivirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DeathLord said: Farinal said: sokağa çıkıp adam öldürsem yüzde 50 ihtimal ceza almayabilirim lan ne hukuğu türkiyede :D bi dener misin ya? tabi şöyle doğuda falan dene de belki bi işe yararsın :D:D racist alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 off yakalandık :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DeathLord said: Farinal said: sokağa çıkıp adam öldürsem yüzde 50 ihtimal ceza almayabilirim lan ne hukuğu türkiyede :D bi dener misin ya? tabi şöyle doğuda falan dene de belki bi işe yararsın :D:D ne demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bi ihtimal terörist öldürür demek istedim ya yanlış yerlere çekmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DoruK said: bazen bu tiplerin, paticik benzeri eğitimli ve bazı şeyleri görebilen kişilerin çoğunlukta olduğu ortamları kezzaplamaları amacıyla belli kurumlar tarafından parayla desteklendiklerini düşünüyorum. yoksa neden böyle çoğunluğu belli bir görüşü benimsemiş bir ortama gelip saçmalasınlar ki? Sdf yok ya, adam bildiğin yüz kez şutlanmış newdonis feyki falan. Kim vercek para bunlara. "Bunun niye bi tarafı yanmamış!? Ergenekoncuların işi.." falan gibi şeyler demeye para veriliyorsa benide işe alsınlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 para vermiyor akp den rant sağlıyorlar.Bu yüzden böyle bir olgunlaşmamış çarpık siyasetin ideolojinin savunucuları. Normal kültürlü bir insan şöyle bir partiyi savunabilir mi ? İlla ki bir çıkar var ki savunulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sinad said: para vermiyor akp den rant sağlıyorlar.Bu yüzden böyle bir olgunlaşmamış çarpık siyasetin ideolojinin savunucuları. Normal kültürlü bir insan şöyle bir partiyi savunabilir mi ? İlla ki bir çıkar var ki savunulacak. dayanamadım şunuda üzeyim dedim. bu topicte akp yi savundugum yok, yi savunamaz oy veremez nokta. hoooooop CHP ye oy verdim bir anda hem kültürlü oldum hem zeki oh dünya varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sinad said: para vermiyor akp den rant sağlıyorlar.Bu yüzden böyle bir olgunlaşmamış çarpık siyasetin ideolojinin savunucuları. Normal kültürlü bir insan şöyle bir partiyi savunabilir mi ? İlla ki bir çıkar var ki savunulacak. İşte bu yüzden troll dediğiniz adamdan daha aşşağıdasınız... Bir insanın siyasi görüşüne bakarak kültürsüz olduğunu nasıl söyleyebiliyorsun ki? Neye dayanarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 senin konusmalarındaki tutarsızlıkla, kaçamak dalga geçer tavrınla sen kime oy verirsen ver özgür iradeden yoksun olduğundan ciddiye alınacak pek bir durumun yok gibi görünüyor burada laf anlatmaya çalışıyoruz işte sana üzüldüğümüzden bu güzel ülkemizde senin gibi beyni yıkanmıs, yönlendirmelerle hareket eden kişiler olmasından, bütün suç senin de değil aslında, ama düşünme fırsatı yarat kendine bi bakalım ne olacak edit: @poser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bazı istatistikler var hangi partiye ne derece eğitimliler oy veriyor diye onları kullanabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Üniversite mezunlarında CHP ye oy verenlerin oranı %55 Akp ye oy verenlerin oranı %16 Eğitim almamış kişilerde AKP oy oranı %58 Chp oy oranı %22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sinad said: para vermiyor akp den rant sağlıyorlar.Bu yüzden böyle bir olgunlaşmamış çarpık siyasetin ideolojinin savunucuları. Normal kültürlü bir insan şöyle bir partiyi savunabilir mi ? İlla ki bir çıkar var ki savunulacak. bir insanda bu görüşte gayet kültürlü olabilir onun kültür alanı farklıdır kültür sadece modern, atatürkçü, sosyalist görüş çerçevesinde değildir sonuçta akpye oy verenlerin genelde eğitim seviyesinin düşüklüğünü vurgulamak istedin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 istatistik bir bilim değildir. bunu yedirirsem yarınki finalden de yırtarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Oy vermekle savunmak arasında fark var.Körü körüne bağnazlık derecesinde çamur atan adam bence asıl kültürsüz olandır. Ben burda bi noktada AKP'yi savunmuş oluyorum bu beni kültürsüz mü yapar? Ha bu kadar saplantılıysanız zaten tartışılmaya değer insanlar değilsiniz gerçekten. 2.si o şekilde net bi istatistik bulamazsın. Çünkü sizlerin sayesinde insanlar oy verdikleri partiyi söylemeye korkar oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 fede said: istatistik bir bilim değildir. bunu yedirirsem yarınki finalden de yırtarım istatistik teori temellidir teori pratikten yoksunluğuyla bilim kabul edilmez falan yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 RİSK BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar