Kartan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Umarım çok yüksek olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bilet fiyatları açıklanmış: 1. Kategori: 80,00 TL 2. Kategori: 65,00 TL 3. Kategori: 55,00 TL 4. Kategori: 40,00 TL Sahne Önü: 120,00 TL Öğrenci: 25,00 TL *Şuraya bayılabilirim,kafamda üç haneli fiyatlar uçuşuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 oha ya o vakitte ben türkiyede degilim ki ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 resmen ucuz da nerde yaziyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ertesi gün öss var. kaderimde yokmuş anam, yazmıyosa alnımda neye yarar gitmeyi istemek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Niye İstanbul yaa. Ankara ya gelsin. Bizde istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 biletler satışa çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sixoms said: biletler satışa çıktı mı? Finallere denk geliyor, hevesini kursağında bırakayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Thraine_Numeheru said: resmen ucuz da nerde yaziyor bunlarBiletix den ekledim http://www.biletix.com/event.htm?id=KQL01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 deadwoll said: Sixoms said: biletler satışa çıktı mı? Finallere denk geliyor, hevesini kursağında bırakayım :P 2 gün öncesine geliyo galiba, gidilir her türlü :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kesin gidilir.çok iyi (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bugün aldım bileti. fakat gitmek isteyen arkadaşlar elini çabuk tutsun bence çünkü öğrenci bitmiş ve az yer kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 up up up. az kaldı.çok şahane olcak.yihuea ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bilet alamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şaka mı lan bu öss den 1 gün önce. mizah mı ? bomba ihbarı yaparım ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ben bir ay önce aldım. az kalmıştı.öğrenci falan bitmişti. arayın sorun arkalarda kalmıştır az da olsa.çabuk.çabuk.kaçmaz. edit:aynı şeyi yukarda yazmışım ahauha.heycandan.heycandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bikere rüyamda gitmiştim mckennitt konserine böyle başta çok doluydu sonra herkes çok ses yapıyordu sonra da herkes gidiyordu en onde ben kalıyordum yere bağdaş kurmuş Tabi rüyamda kızıl saçlı ve taş lorenna abla Yazmasam ölürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 5 dakika önce geldim evime geri (ankara). Çok güzeldi konser, özellikle gecenin performansı Santigo... Bitmeseydide günler geceler boyu dinleseydik diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ben gidemedim birdaha İstanbul'a gelir mi acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pırıl pırıl bir konserdi, gecenın performansıda huron 'beltane' fire dance'dı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 allah kahretsin onu da mı çaldılar ya :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bisde caldılar, en sevdiğin şarkı bisde calınınca, ici mutluluk doluyo ınsanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Girişte yer gösterenlerden biri bendim bu arada :D Evet itiraf ediyorum 4. parçada çok baydım çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 harikaydı cidden. tek kelimeyle harika.sessel bir şölendi. her enstrümana ayrı ayrı hayran kaldım.özellikle klasik kemençeye. elektrocu zaten şahaneydi,solo performansını keşke kaydetseydım diye düşündüm.üzüldüm ona.santiago da çılgınca coşmamız,akabinde kemancının performansı falan..çılgınca alkışlar..cidden büyüleyiciydi. loreena zaten harikaydı,bunun yanında çok da şirin olduğunu öğrenmiş olduk.orgun başındayken,akordeon çalarken dansı yüzümü güldürdü,fazlasıyla şirindi. ve sesi..şarkıları söylemenin haricinde,şarkı aralarında yaptığı uzun konuşmalarda bile büyülemiştir.gerçekten harika bir ses tonu var.saatlerce konuşsa dinlesem,o kadar.. ps:ayrıca 4 şarkı sonra,çılgınca alkışlardan sonra,teşekkür etmemesine karşı arkadaşıma dönüp,çok itici,insan bi sağolun falan der dememin akabinde,türkçe teşekkürler deyip yaklaşık 5-6 dklık bir konuşma yapması üzerine güzelce göt oldum ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ha yazmazsam olmaz, marco polo (tu) akordeon çalarken loreena şirinliği(tu) bunları canlı izlemek,paha biçilemez.yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar