firatram Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ne mikrofon önerirsiniz ve ekstra bir şey almak gerekirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mikrofon ve ses kartı alman lazım. Mikrofonların onlarca türü var, ne için kullanacağına göre değişirler, fiyatları 200 YTL gibi başlar. Ses kartları da aynı civardan başlar. Tabii bu tip ucuz aletlerle sadece idare eder ses alırsın. Eğer Skype gibi birşey için kulaklık/mikrofon istiyorsan git bir Sennheiser al. 40 YTL civarında olanlar yeterince iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Sennheiser için ses kartı gereklimidir ? Ses kartıyla birlikte alacak aslında pek maddiyatım yok şu aralar. Belgesel şeklinde şeyler hazırlamayı düşünüyorumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 gerge biraz pro girmis mevzuya tam olarak ne istedigini ve ne bekledigini belirtmedigin icin. anakartinin muhtemelen onboard ses karti vardir, ilgili girislerden herhangi bir mikrofon ile ses alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Peki önereceğiniz bir mikrofon varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Pro istemiyorsan benim önermem doğru olmaz. Skype seti önerebilirim işte sadece, onu da önerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bende aynen skype seti tipinde oyun icin olmayan mikrofon setlerinden tavsiye ederim. madem butce az. sennheiser a alternatif olarak mikrofon performansi olarak daha basarili ve ucuz gordugum plantronics oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bende yaklaşık altı yedi yıllık bir Plantronics headset var. Hala taş gibi. Çok da memnunum, bozulmadıkça değiştirmeyi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://resimler.haberler.com/haber/803/kasada-sakliyor_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Al kardeş SM58 her yerde kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bence asıl SM57 alırsa heryerde kullanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Dost kitabevinde Minton veya A4 markalı ucuza kulaklık-mikrofon setleri var. Sanırım 2 sene önce almıştım A4, süper sorunsuz çalışıyor. Tabi sadece ventrilo amaçlı kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 microlab marka 12 liralık yetiyo oyun, skype vs için bana. açıkçası karşı tarafın sesimi beğenip beğenmemesi çokta umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 firatram said: Sennheiser için ses kartı gereklimidir ? Ses kartıyla birlikte alacak aslında pek maddiyatım yok şu aralar. Belgesel şeklinde şeyler hazırlamayı düşünüyorumda.. Belgesel seklinde seyler derken, yani sadece video arkasina konusma tarzi biseyler yapicaksan, kayit yapmak icin ayriyeter cok iyi bi ses karti almana gerek yok.Mikrofon olarakta abartmana gerek yok yine, ama yinede kayit yaparken pirlanta gibi bi ses bekleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar