Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC'de mikrofon ile iyi bir ses elde etmek için

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mikrofon ve ses kartı alman lazım. Mikrofonların onlarca türü var, ne için kullanacağına göre değişirler, fiyatları 200 YTL gibi başlar. Ses kartları da aynı civardan başlar. Tabii bu tip ucuz aletlerle sadece idare eder ses alırsın.

Eğer Skype gibi birşey için kulaklık/mikrofon istiyorsan git bir Sennheiser al. 40 YTL civarında olanlar yeterince iyidir.
Mesaj tarihi:
Sennheiser için ses kartı gereklimidir ?
Ses kartıyla birlikte alacak aslında pek maddiyatım yok şu aralar. Belgesel şeklinde şeyler hazırlamayı düşünüyorumda..
Mesaj tarihi:
gerge biraz pro girmis mevzuya tam olarak ne istedigini ve ne bekledigini belirtmedigin icin.

anakartinin muhtemelen onboard ses karti vardir, ilgili girislerden herhangi bir mikrofon ile ses alabilirsin.
Mesaj tarihi:
Bende aynen skype seti tipinde oyun icin olmayan mikrofon setlerinden tavsiye ederim. madem butce az.

sennheiser a alternatif olarak mikrofon performansi olarak daha basarili ve ucuz gordugum plantronics oneririm.
Mesaj tarihi:
Dost kitabevinde Minton veya A4 markalı ucuza kulaklık-mikrofon setleri var. Sanırım 2 sene önce almıştım A4, süper sorunsuz çalışıyor. Tabi sadece ventrilo amaçlı kullanıyorum ben.
Mesaj tarihi:
firatram said:
Sennheiser için ses kartı gereklimidir ?
Ses kartıyla birlikte alacak aslında pek maddiyatım yok şu aralar. Belgesel şeklinde şeyler hazırlamayı düşünüyorumda..

Belgesel seklinde seyler derken, yani sadece video arkasina konusma tarzi biseyler yapicaksan, kayit yapmak icin ayriyeter cok iyi bi ses karti almana gerek yok.Mikrofon olarakta abartmana gerek yok yine, ama yinede kayit yaparken pirlanta gibi bi ses bekleme :)
  • Yeni Oluştur...