Laraken Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 uu beybi güzel bi haraketlenme oldu bende imzamı görünce sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bazen kelimelerdeki harf sayısını sayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis Honorificabilitudinitatibus http://othyr.com/titin.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 her ders çıkışında yada ara verildiğinde wc ye gitmezsem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ayna takıntım var.kendimi görebildiğim her cisime bakarım.kaşık çaydanlık cam vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tiktak tiktak eden saatin olduğu odada hayatta uyuyamam. bi de böyle şehvetle yemek yiyen insanlarla hayatta aynı masada oturamam. şapur şapur seslerinin yükseldiği çok masadan kalkmışlığım vardır. sorunca kaba olan ben oluyorum ama çok net stres yaratıyor bende o sesler ve o şekilde yemek yiyenler. bildiğiniz sinir kesiliyorum, abartı bir durum ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Apartmanımızın giriş katındaki merdivenlerden 2.'sine asla basmam. 10 yaşımdan beri var böyle bir takıntım, 20 saat yol geleyim, 1 saat bavul taşıyayım üstüne eve gelene kadar, yine de dikkat ederim basmamak için o merdivene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bir şeye sağ elimle dokunduysam, sol elimle de dokunurum. mesela sağ elimle açtığım kapıyı, sol elimle kapatırım. her zaman kulbundan kapatırım. bir objeye birden fazla dokunduysam, diğer elimle de o kadar dokunurum. mesela kapıyı açarken kulba iki hamlede dokunursam, diğer kulba da diğer elimle iki kere dokunurum. kapı eşiklerine basmadan yürürüm. yolda yürürken ya hep çizgilere basarak yürürüm, ya da hiç basmadan. eğer bir çizgiye basarsam, bir sonraki çizgiye diğer ayağımla basarım. bir objenin köşelerinden/kenarlarından birine dokunduysam, bütün kenarlarına/köşelerine dokunurum. tek sayılardan nefret ederim, her şey çift olmalıdır. aklıma gelen en basitleri bunlar. sürekli bacak hareket ettirmek falan sıradan şeyler zaten, heh. hmm, bir de; anahtar cüzdanı ezmesine rağmen ikisi sol cebimde, madeni paralar telefonu çizmesine rağmen ikisi ve çakmak sağ cebimde bulunur. defterim her zaman hırkamın sol cebinde, sigaram ise sağ cebinde bulunur. arka cepleri kullanmam. X defa güncellendi. Son güncelleme 06/04/2009 bla bla yazısından nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ne takıntılı adammışsın arkadaşım sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Otobüste birisi elinde anahtarıyla sürekli şıkır şıkır çeviriyosa tesbih gibi ya adama derim yapma usta şunu diye ya da otobüsten inerim. Aynı şekilde parayı da şıkır şıkır oynarlarsa ayar oluyorum gene yapmayın diye müdahale ediyorum. Başka da bişey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sen fazla takıntılı değilmişsin, sıradaki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Yazmayı unuttum illaki yaz , kış çıplak yatıyorum sadece boxer oluyor üstümde yoksa uyuyamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 banada kızlar şuan üzerinde ne var dediğinde aynı cevabı veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sixoms said: ne takıntılı adammışsın arkadaşım sen teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 benim de belli ceplere belli seyler koyma takintim var ama takinti mi aliskanlik mi bilmiyorum. cuzdan sag arka cepte durur, telefon sag onde, anahtar sol onde. asla degistirmem bu kombinasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 başkasının ısıttığı yere oturamam. açık dolap yada çekmece varsa kapatmadan rahat edemem. elimin bi yeri ıslandıysa diğer elimde de aynı yer ıslanmalı. uyurken saat sesine dayanamam ya pilini çıkarırım yada başka odaya götürürüm. gece camdan dışarıya bakmam. pencere açıksa bakarım anca. şimdilik bu kadar aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 DiadanLocke said: benim de belli ceplere belli seyler koyma takintim var ama takinti mi aliskanlik mi bilmiyorum. cuzdan sag arka cepte durur, telefon sag onde, anahtar sol onde. asla degistirmem bu kombinasyonu. o bendede var ama sol arka cepte zippo+anahtar. Alışkanlık o ama takıntı değil. Sol cepte hayatta telefonu taşıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bende simetri hastalığı var biraz bu sayılır mı lan bide trafikte beni biri sollayınca benimde onu sollamam lazım !!1 imza:trafik canavarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sabahları genelde şarkı söyleyerek uyanırım.. genelde de türk sanat müziği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kolumda saat varken merdiven cikiyosam kacinci kata geldimi anlamak icin saatime bakarim. edit:dogal olarak anlayamam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 elektro gitar sesi duyunca ellerim otomatik olarak calar gibi yapiyo ;s ama rararararara gitar diil blues ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kuş gördügümde kanat cırparım ototmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 takıntı mı bilmem ama birazcık da olsa sevdiğim müziğe kayıtsız kalamam. mutlaka birtaraflarım oynar. bir de gidiş yolundan dönme hastalığım vardı bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 en kotusu gitar calar gibi yapip garip suratlar yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 dasaaa said: eve gelince cep tel, saat, cüzdan, anahtar ve usb yi çıkartır sağa sola koyarım. sonra da bulamam. arkadaşlarda ders çalışırken de saati çıkartır kenara koyarım, kazağın bileklerini sıyırırım kavgaya mı gidiyos olm! Haha aynen, yalnız ben nerede olursam olayım eğer ev ortamındaysam direk saat, telefon, cüzdan, çıkartıyorum. Sonracıma otonom kontrol mekanizmam var, tam kapı eşiğini geçerken; koluma, sağ göt lobuma, ve sol cebime vuruyorum. Saat, cüzdan ve cep telefonu kontrolü yapıyorum xD Bir de kaşındığımı farkedersem her yerim kaşınmaya başlıyor anında. Şimdi aklıma geldi tuvalete gidince de evin lambalarını ayaklarımla yakıyorum ve kapıları ayaklarımla açıyorum (kulbunu çevirebiliyorum evet, maymuna evrimleşiyorum mütemadiyen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar