Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuhaf takıntılarımız

paspatur

Öne çıkan mesajlar

tiktak tiktak eden saatin olduğu odada hayatta uyuyamam.

bi de böyle şehvetle yemek yiyen insanlarla hayatta aynı masada oturamam. şapur şapur seslerinin yükseldiği çok masadan kalkmışlığım vardır. sorunca kaba olan ben oluyorum ama çok net stres yaratıyor bende o sesler ve o şekilde yemek yiyenler. bildiğiniz sinir kesiliyorum, abartı bir durum ama böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bir şeye sağ elimle dokunduysam, sol elimle de dokunurum.
mesela sağ elimle açtığım kapıyı, sol elimle kapatırım. her zaman kulbundan kapatırım.

bir objeye birden fazla dokunduysam, diğer elimle de o kadar dokunurum.
mesela kapıyı açarken kulba iki hamlede dokunursam, diğer kulba da diğer elimle iki kere dokunurum.

kapı eşiklerine basmadan yürürüm.

yolda yürürken ya hep çizgilere basarak yürürüm, ya da hiç basmadan. eğer bir çizgiye basarsam, bir sonraki çizgiye diğer ayağımla basarım.

bir objenin köşelerinden/kenarlarından birine dokunduysam, bütün kenarlarına/köşelerine dokunurum.

tek sayılardan nefret ederim, her şey çift olmalıdır.

aklıma gelen en basitleri bunlar.
sürekli bacak hareket ettirmek falan sıradan şeyler zaten, heh.

hmm, bir de;
anahtar cüzdanı ezmesine rağmen ikisi sol cebimde,
madeni paralar telefonu çizmesine rağmen ikisi ve çakmak sağ cebimde bulunur.
defterim her zaman hırkamın sol cebinde, sigaram ise sağ cebinde bulunur.
arka cepleri kullanmam.

X defa güncellendi. Son güncelleme 06/04/2009 bla bla yazısından nefret ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Otobüste birisi elinde anahtarıyla sürekli şıkır şıkır çeviriyosa tesbih gibi ya adama derim yapma usta şunu diye ya da otobüsten inerim.

Aynı şekilde parayı da şıkır şıkır oynarlarsa ayar oluyorum gene yapmayın diye müdahale ediyorum.

Başka da bişey yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

başkasının ısıttığı yere oturamam.
açık dolap yada çekmece varsa kapatmadan rahat edemem.
elimin bi yeri ıslandıysa diğer elimde de aynı yer ıslanmalı.
uyurken saat sesine dayanamam ya pilini çıkarırım yada başka odaya götürürüm.
gece camdan dışarıya bakmam. pencere açıksa bakarım anca.
şimdilik bu kadar aklıma geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
benim de belli ceplere belli seyler koyma takintim var ama takinti mi aliskanlik mi bilmiyorum. cuzdan sag arka cepte durur, telefon sag onde, anahtar sol onde. asla degistirmem bu kombinasyonu.

o bendede var ama sol arka cepte zippo+anahtar. Alışkanlık o ama takıntı değil. Sol cepte hayatta telefonu taşıyamam
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
eve gelince cep tel, saat, cüzdan, anahtar ve usb yi çıkartır sağa sola koyarım. sonra da bulamam. arkadaşlarda ders çalışırken de saati çıkartır kenara koyarım, kazağın bileklerini sıyırırım

kavgaya mı gidiyos olm!

Haha aynen, yalnız ben nerede olursam olayım eğer ev ortamındaysam direk saat, telefon, cüzdan, çıkartıyorum.

Sonracıma otonom kontrol mekanizmam var, tam kapı eşiğini geçerken; koluma, sağ göt lobuma, ve sol cebime vuruyorum. Saat, cüzdan ve cep telefonu kontrolü yapıyorum xD

Bir de kaşındığımı farkedersem her yerim kaşınmaya başlıyor anında.

Şimdi aklıma geldi tuvalete gidince de evin lambalarını ayaklarımla yakıyorum ve kapıları ayaklarımla açıyorum (kulbunu çevirebiliyorum evet, maymuna evrimleşiyorum mütemadiyen)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...