Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ombakkombak said: Bence Gürsel Tekin geçmeli CHP'nin başına; Kılıçaroğlu sadece resim; onun arkasında Gürsel Tekin var. gürsel tekin ufak bir imaj desteğiyle türkiyemin javir bardem'i olabilir. bence de bu tarz bir eklentiyle başa geçsin, 18-40 yaş arası tüm bayanların oyunu çeker, affetmez. :)
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Baykaldan tiksinen kesim için iyi olurdu sanırım.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bence suanda gelmesi gereksiz olur. Nasıl olsa secime daha cok var...
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 baykal o koltuğun simbiyotu, vermez.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 abi adam partinin ihtiyaç duyduğu samimi yüz ya insanlar bıktı baykalın meymenetsiz yüzünden sdf
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 usa dediginiz dunyanin diyer ucu yav bence turkiyede mazot 0.50tl bile olur eyer bu secimde chp 23% deyilde 13% alsayedi o zaman baykaldan kurtulurdunuz ama siz tam tersini 23% verdiniz artik omur billah pardide kalir
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ardeth said: abi adam partinin ihtiyaç duyduğu samimi yüz ya insanlar bıktı baykalın meymenetsiz yüzünden sdf abi fazla samimi bence, veresiye defteri kabarık bir bakkal ifadesi var adamda
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 said: Kemal neden olmasın Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası genel başkanlığıyla ilgili bir soruya ise gülerek, "Neden olmasın! Bu konuyla ilgili kararı partililerimiz uygun görürse verir. Ancak, bizim liderlik sorunu gibi bir gündemimiz yok" sözleriyle karşılık verdi. Baykal, dünkü basın toplantısında özetle şunları söyledi:
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Baykal'a kuklasi olacaginin garantisini verebilirse olur neden olmasin yoksa Baykal'in ölmesi lazim o koltugu birakmasi icin.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Kılıçdaroğlu yu populer yapan durust rantci olmasidir simdi yeni birsey oldugundan tutulsada sonralari modasi gecer
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bencede kesinlikle kılıçdaroğlu geçmeli
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 giden geleni aratir boyle oluyor demek
Soris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Kılıçdaroğlu saf ve pasif bir adammış onu gördük ve anladık CHP nin genel başkanı dahil kadrosunun tamamen agresifleşmesi ve görüşününde sosyal demokratlıktan ziyade eskisi gibi atatürkçülüğe kayması gerekiyor artık. Yoksa 20-25 sene sonra olaya ben el koyarım oda kötü olur bilæ
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 "turkiyede bu saatten sonra laiklik tartismamiz yanliz, laiklik zaten bole zirt diye elden gidicek kadar kirilgan ise zaten savunmaya gerek yokki" demesi tutucu chp tabanini rahatsiz etti tabi :p basindan beri diyorum, akp ile rejim polemigine, vatana hiyanet polemigine girip o sekilde muhalef yapmak ucuz hep soyledim seriat geliyor kacin diye degil fasizm geliyor kacin diye yurutmesi lazimdi chp nin bu isi, akp nin yolsuzluklarina el atmasi lazimdi kutuplastirici polemiklere girmek yerine kilicdaroglu iyi gidiyorda sorun tutucu dolu olan taban bunu hazmetmez kolay kolay, ciddi anlamda tabana yonelik egitim calismasi yapmasi lazim hersyeden once bida tabi palpatine onder sav dan kurtulmasi lazim, ben olsam baykalin kurultay cikisinin pesinden gider firsat bu firsat bir sekil onder savdan kurtulmaya bakardim, bide canan aritmani istifaya zorlasa cok sukela olucak, yarardan cok partiye zarar veren insanlar bunlar
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kılıçdaroğluda sırf laf 0 icraat çıktı:)
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 başında önder sav olduğu sürece normal.bu zihniyetle chp hiç bir yere gelemez
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hmm,kılıcdaroglu genelbaskanlıga gelmeden önce umutluydum da baykalın kaseti vs vs. sonra kılıcdaroglunun basa gecmesi midemi bulandırdı,en son olarak ta oy kullanmaması tuzu biberi oldu,zerre kadar inanmıyorum artık.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 harbiden iyi palpatine olurmuş bu adamdan ama http://www.frml.org/wp-content/uploads/2010/05/onder-sav.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Abi adam çok sinsi bakıyor ya sinsi sinsi bakıyor inanılmaz bi gerginlik yaratıyor sdfgh
Öne çıkan mesajlar