Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılıçdaroğlu CHP nin başına geçsin mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Bence Gürsel Tekin geçmeli CHP'nin başına; Kılıçaroğlu sadece resim; onun arkasında Gürsel Tekin var.

gürsel tekin ufak bir imaj desteğiyle türkiyemin javir bardem'i olabilir. bence de bu tarz bir eklentiyle başa geçsin, 18-40 yaş arası tüm bayanların oyunu çeker, affetmez. :)
Mesaj tarihi:
usa dediginiz dunyanin diyer ucu yav bence turkiyede mazot 0.50tl bile olur
eyer bu secimde chp 23% deyilde 13% alsayedi o zaman baykaldan kurtulurdunuz ama siz tam tersini 23% verdiniz artik omur billah pardide kalir
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
abi adam partinin ihtiyaç duyduğu samimi yüz ya
insanlar bıktı baykalın meymenetsiz yüzünden sdf

abi fazla samimi bence, veresiye defteri kabarık bir bakkal ifadesi var adamda
Mesaj tarihi:
said:
Kemal neden olmasın

Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası genel başkanlığıyla ilgili bir soruya ise gülerek, "Neden olmasın! Bu konuyla ilgili kararı partililerimiz uygun görürse verir. Ancak, bizim liderlik sorunu gibi bir gündemimiz yok" sözleriyle karşılık verdi. Baykal, dünkü basın toplantısında özetle şunları söyledi:
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Kılıçdaroğlu saf ve pasif bir adammış onu gördük ve anladık CHP nin genel başkanı dahil kadrosunun tamamen agresifleşmesi ve görüşününde sosyal demokratlıktan ziyade eskisi gibi atatürkçülüğe kayması gerekiyor artık. Yoksa 20-25 sene sonra olaya ben el koyarım oda kötü olur bilæ
Mesaj tarihi:
"turkiyede bu saatten sonra laiklik tartismamiz yanliz, laiklik zaten bole zirt diye elden gidicek kadar kirilgan ise zaten savunmaya gerek yokki" demesi tutucu chp tabanini rahatsiz etti tabi :p

basindan beri diyorum, akp ile rejim polemigine, vatana hiyanet polemigine girip o sekilde muhalef yapmak ucuz

hep soyledim seriat geliyor kacin diye degil fasizm geliyor kacin diye yurutmesi lazimdi chp nin bu isi, akp nin yolsuzluklarina el atmasi lazimdi kutuplastirici polemiklere girmek yerine

kilicdaroglu iyi gidiyorda sorun tutucu dolu olan taban bunu hazmetmez kolay kolay, ciddi anlamda tabana yonelik egitim calismasi yapmasi lazim hersyeden once

bida tabi palpatine onder sav dan kurtulmasi lazim, ben olsam baykalin kurultay cikisinin pesinden gider firsat bu firsat bir sekil onder savdan kurtulmaya bakardim, bide canan aritmani istifaya zorlasa cok sukela olucak, yarardan cok partiye zarar veren insanlar bunlar
Mesaj tarihi:
hmm,kılıcdaroglu genelbaskanlıga gelmeden önce umutluydum da baykalın kaseti vs vs. sonra kılıcdaroglunun basa gecmesi midemi bulandırdı,en son olarak ta oy kullanmaması tuzu biberi oldu,zerre kadar inanmıyorum artık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...