adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 evet cidden böyle saçma bi problemim var 1 bucuk ay önce saçlarımı kestirmiştim 2 numara yapmıştım ve çok az uzadı elimi attığımda elime saç gelmiyo ama işin garibi dökülmüyo da nasıl bi durumdur bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 benimkiler de cok yavas uzuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 entele otu diye bi olay var, sac uzatiyor. ayda 5 cm ya da daha fazlasi. bazi aktarlarda mevcut kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben eskiden 1 bucuk ayda bi berbere giderdim traş olmak için uzun saçın hiç bir şekline dayanamıyorum saç kulaklarıma deydimi kestiririm ama nerdeyse 2 ay olucak ve aynı şekilde duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yaşlanıyoruz muntazaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 daha 19 yaşındayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yaşlanmanın yaşı yok cidden ama, ben de 18im, yaşıtlarım kelleşmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 stres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kelleşme falan deme arkadaşım bukadar erken yaşta ne kelleşmesi saç olsun ama 3 numara olsun ne kelleşmesinden bahsediyosun sen! istemediğin kadar stres var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 1.5 sene olcak nerdeyse milletin beline gelir bzm omuza yeni geldi bide dalgalı anasını satim düz dgl ki kestiricem sonunda 2 numaraya o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 zeytin ye. siyah zeytin. tadı çok güzel :D Bi de neden 3 değil de 2 numara onu anlamadım ben. Klasik olan, hep vurdurulan 3 numaraydı diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 3 hiç gitmiyo bna 2 ddm o yüzden yada bilmyrm ki sinirlendm bi anda saçlarım uzamıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 1,5-2 yılda bele mi geliyormuş saç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 2 kaşık badem yağı 2 kaşık zeytin yağı 1 kaşık toz şeker güzelce karıştırıp haftada bir kez masaj yaparak saca 1 saat bekletip yıkıyoruz. bağyan olmama rağmen sacım senede anca 5cm uzuyodu arkadaşın dediği gibi dökülmüyodu. ama garipki koca karı ilacı diye tabir edilen bu karışım işe yaradı 6 ay yaptım. aksattığım haftalar oldu bazen 2 haftada bi yaptım. ama baya uzattı saclarımı. eskiye nazaran daha iyiler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Her türlü dökülür saç ta 2 numaraysa görmezsin tabi, dökülenlerin yerine yenisi çıkmamaya başlayınca seyrelmeler falan başlıyor işte. Kocakarı ilaçları işe yarıyor genelde, ben de kullanıcam üşenmesem =P Ha bir de 4 senede sırtı yarılayabildim ben. Bele bir karış kaldı sdf. Çok iyi bakarsanız dikkat ederseniz falan hızlanabilir uzaması da bakmazsanız daha da imkansız yani. 1,5 senede bele gelmesi çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben ilk duyduğumda oha o kadar yağ saca sürülürmü bitleniriz filan dedimde. allahtan öyle bi sorun olmadı. yalnız yıkarken baya bi sorun oldu önce su değil sampuanı sürmek gerekiyomuş. ögrenene kadar 4 saat filan yıkadım zaten o kadar suyu görüncede uzadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 protein tozu kullan belki daha çabuk uzar :D sdf ayrıca daha ne istiyon la berber parası yok bişey yok.. oh mis.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 benim 5 yılda zor belime geldi ne 1.5 2 yılda bele gelmesi ya. uzatma bide zaten kesicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 pilav ye pilav ye pilav ye pilav ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ortaokul lise boyunca jöle sürmüş tüm arkadaşlarım şu an keller. hele ki yaz geliyo ki, günaşırı yıkamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit said: benim 5 yılda zor belime geldi ne 1.5 2 yılda bele gelmesi ya. uzatma bide zaten kesicen. oha sen beline kadar saç mı uzattın var mı foto o zamanlardan kalma asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 eet aga uzundu saçlar neden kimse inanmıyo. son hali yokta saçların 5 6 ay önceki hali vardı galiba bulayım koyarım albüme. koydum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 1 hafta önce 5 numero kestirdim saçları şuan avuçluyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 PhysX said: 1,5-2 yılda bele mi geliyormuş saç :S Yok oyle bişi 3 seneyi geçti anca bele dayandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar