MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 la hepiniz konuşuyonuda hiç giren yok 1 saat bonecrusherla atiştik öle (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yahu compression hedesini bulamadım ve şifre gerekli diyo[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ulan girdim bu seferde kimse yok[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 paticik forum nickinizi player name, paticik forum şifrenizi de server password bölümüne yazmalısınız..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Server is full[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 sharky serverın göçüşü şu sebeple oldu ctf oynasak ne güzel olur falan dedik topluca sonra ben vote map den bi ctf voteladım vote kabul gördü harita değiştirirken bağlantı gitti, server patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bu gün silthanas la teke tek kaldık serverda mapte büyüktü ufak bir map vote edelim dedik server patladı server programında bir bug var aynı bug nebula serverlarındada vardı ve bu yüzden kapanıyordu oyun sürekli bunu gidermeniz gerek en kısa zamanda bir süre sonra lamerler bunu kullanarak zırt fart kapatabilir serverı[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Aslansınızz beee[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: _Lancelot_, 30 Nisan 2004 22:43 tarihinde demiş ki: Aslansınızz beee kızıyorsun ama kasten yapmadık map değiştirmek istedik üzgünüm[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Arkansis, 30 Nisan 2004 22:40 tarihinde demiş ki: bunu gidermeniz gerek en kısa zamanda bir süre sonra lamerler bunu kullanarak zırt fart kapatabilir serverı Bu işi yapacak "lamer" ne yazıkkı buralarda bulunmamakta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Hmm lamerlerin olmadığı biryer olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 serverda olusan bir buga mudahele edemeyiz. Fakat server ile client arasindaki layerda gezen programimiza mudahele edebiliriz. Sacmalayan banlenir merak etmeyin. Buglari da duzeltmeye calisiyoruz.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 e şimdi iki sunucu da çalışmıyor, bu akşam oynamayacak mıyız yani? :hmm:[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bakimdalar... duzeltilecek, acilir bu aksam yine, en kotu ihtimalle kapandigi haldeki gibi[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bozuk işte hohoho boozuk boozuk:) soldat istiyoruz biz kaybolmayan serverlar kaybolmayan![signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hehe bu cücük adamlı cs nin bu kadar adamımı var be.. vay anasını.. bir TF sörvırı istesek açmanız ama :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bilmiyorum yapılabilirmi ama birde istatistik olsa tadından yenmeyecek.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Yok arkansis aslansınız o anlamda demedim yane helal şu srvyide açtınızya anlamında öyle bi kastım yoktu yaf :-)[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burlesque_eLf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Herkese selam. [eLf] clanı olarak bu serverda da size çok çektireceğiz...[signature][hline][ img ]http://www.manson-valley.de/images/mm.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ııh imkanı yok ben varım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Kimin kafasını koparıyorum ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hmm şu an kimse var mı oynayan?[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 getitirmeyin bana LoW clanımı =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sende kimsin ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 tdm e girilmio en azından ben giremiyorum, dm a gelecek yok mu hadi bekliyorum[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 01 Mayıs 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar