Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Soldat Sunucuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neye dayanarak konuşuyorum?işte buna dayanarak konuşuyorum.
said:
Arkansis, 09 Mayıs 2004 16:52 tarihinde demiş ki:
Yani sen gelip 1 sene oynuyorsun kasıyorsun...adamın teki geliyor 2 hafta sniper kullanıp teror estiriyor...

bu cümle açıkça "ben bu oyunu 239853 yıldır oynuyorum ama daha dünkü bebe gelip beni sniperla öldürüyor" demek bana göre.
ayrıca ben hiçbir yerde "bütün silahlar eşittir" demedim.sadece "hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları var.bu yüzdende bunları kafaya takıp dengesiz felan demeye hiç gerek yok" dedim.evet barret belki biraz daha güçlü olabilir diğerlerine göre ama bu sadece oyunu dahada eğlenceli hale getiriyor bence.

edit:evet bencede daha fazla uzatmaya gerek yok çünkü bu tartışma gerçekten baymaya başladı ama mesajı silmeyecem düşüncelerim belli olsun diye.

[Bu mesaj PUMA tarafından 09 Mayıs 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
neterrorist, 09 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
siz onu bunu bırakın da server a girebilen var mı son 1-2 saat içinde ? şifreleri kabul etmio sanırım ..

eh be kavga etmenin dışında bişeyleri
farkedebildiniz ya ona seviniyorum.
dm nin dışındaki serverlere giriliyor sadece dm ye girilmiyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
uzatmayın bence daha fazla.
bu oyun böyle.
biz de oyun serverı sitesi değiliz.
eğlencesine açılmış bir server sadece..
profesyonel olsak anladım silahların tüm özelliklerini editleyelim..
anket felan yapalım..

ama eğlencesine açılmış, kavga çıkarmaya gerek yok[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL!
Mesaj tarihi:
tamam işte ya bitirdik tartışmayı 40 yılda bi şöyle adam gibi bi tartışmanın içinde taraf olalım dedik alla alla :P her neyse dm kısmına niyeyse girilmiyor password yazılı olsada server password needed yazıyor...sharky wasti nerdesiniz bunlar hep sizin yüzünüzden gelin çabuk düzeltin bakem :P hehe tamam kızmayın başka kavga yok :=)[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Mesaj tarihi:
''neye dayanarak konuşuyorum?işte buna dayanarak konuşuyorum.''

Bak ben onun cevabını nasıl yazmışım ?

''Arkansis : Daha önceki oynadığım serverlardada belirttim bunları ,ve o oynadığım türk serverlarındaki adamlar sniperla solo atıyorlardı. Sniperın diğer silahları ezdiği bir gerçek. Boşuna aslini iddia etmekte gereksiz ''

Ne demişim yeni oyuncular yada eski oyuncular da eziyorlardı.

Şimdi ne diyorum ? Yeni oyuncualrda öldürüyor. Yani o kadar basit ve dengesizki kim alırsa gelsin öldürüyor.

Neyi kanıtlamak istemişsin ? Yeni oyuncular tarafından ezildiğimi mi ? Yoksa bu silahın çok dengesiz olduğunu vurgulamak mı ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum

[Bu mesaj Arkansis tarafından 09 Mayıs 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya birde bazen oyuncular birden bire kayboluyor oyun icinde sonra gorunuyor falan.. adami kovaliyorum birden bire kayboluyor sonra bi bakiyorum onumde beliriyor falan.. enteresan bisey..
Mesaj tarihi:
said:
OymakBeyi, 09 Mayıs 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
ya birde bazen oyuncular birden bire kayboluyor oyun icinde sonra gorunuyor falan.. adami kovaliyorum birden bire kayboluyor sonra bi bakiyorum onumde beliriyor falan.. enteresan bisey..

CTF de realizm mode açık . Ondan dolayı oluyordur eğer o mapte oluyorsa.

Realizm mode u anlatayım ,

realizm mode açıkken damdan düşerseniz ölürsünüz , silahların damage ları birazdaha fazla head shot effect falan var ama silahlar teper. Yani minigun alıp taramak olmuyor. Birde nereye bakarsan orasını görürsün. Arkana bakmazsan arkanı görmezsin. Clifflerin arkasını görmezsin. Yani bi anda pat diye çıkar adam karşına.

Aslında biraz daha zevklidir real mode oyunu biraz öğrendikten sonra. Lakin arada jet e basmak inişlerde , alışma istiyor oda var...

Bombaların damage ı da artırılmış , daha çok splash damage ı var.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
ya arky şimdi 300 quote yapar 200 laf söyler neyi kanıtlamak istediğimi anlatırdım ama baydım tartışmaktan.gel anlaşalım:ben barretin diğerlerini ezen bir silah olduğunu kabul edeyim (ki aslında bunu hiç reddetmedim mesajlarımı dikkatli okursan), sende yeni oyuncuların sniperla seni çat çut öldürmesine uyuz olduğunu itiraf et (çünkü bıyık altından tamamıyle bunu anlatıyorsun yazılarında) bitsin bu iş...[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Mesaj tarihi:
Gereksiz polemige girecekseniz kapatayim bu ve bundan sonraki tum acilan topicleri.

Oyun bu, oyunu modifiye etmek size dusmuyor. Oyunu oldugu gibi kabullenip oynamak sizin yapabileceginiz.

Lutfen birbirinizi yemeden, neyin dengeli neyin dengesiz oldugunu tartismadan, oyunu oynamaya calisin..

ve allahaskina her sunucu down oldugunda yeni bir topic acmayin. Zaten surekli olarak yeniden aciyor eger sunucu down ise otomatik olarak sistem.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
LAAAGGGGGG öeargh demek gerekiyor=) Bir harita boyunca kırmızı top ile futbol oynayasım geldi valla..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Mesaj tarihi:
said:
sharky, 10 Mayıs 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
Gereksiz polemige girecekseniz kapatayim bu ve bundan sonraki tum acilan topicleri.

Oyun bu, oyunu modifiye etmek size dusmuyor. Oyunu oldugu gibi kabullenip oynamak sizin yapabileceginiz.

Lutfen birbirinizi yemeden, neyin dengeli neyin dengesiz oldugunu tartismadan, oyunu oynamaya calisin..

*!şakada şukada şakada şukada *

ekleme: yani katılıyorum ve alkışlıyorum anlamında attım postu, kimse post kasıyor demesin. :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

[Bu mesaj Saeros tarafından 10 Mayıs 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yoo oynuyoruz da gitti sanki[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
aha bozuldu password kabul etmio[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
Aynen, şifreyi doğru girdiğim halde server password needed diye bir hata veriyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Harika harika harika!!
Aksiyon, ihanet, arkadan bıçaklama, önden testereyle böğrünü yarma, aşk, entrika, tepemde uçarak kafama bomba atan adama bıçak atıp ıskalama ve attığım bıçağı alnımın ortasıyla yakalama (çok komik oluyor savaşın tam ortasında herkes gülmeye başlıyor, siz de onları kesiyorsunuz :D), LAW ile milletin suratını dağıtma.. Ne ararsanız var!
Yalnız CTF oynamak nasip olmadı daha..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun bzimde artk soldayt sunucumuz oldu ha taaa ilk oyun çıktıından beri arklarla oynuok ii artk patide oynarıs[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
  • Yeni Oluştur...