Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Soldat Sunucuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bakın barret 1 atışta alıyor ve yakında uzakda çok etkili dürbünü var zoom yapıyor camperler için süper adam spawnlamada etkili adam öldürüyor ve delayı yalan adam 1 mermi atıp öldürüyor daha ne delayı lam
diyelim tutturamadı o sırada şarjörler boşalıyor üstüne resmen adam kaçtığı için öldürmessen 2. şarjöre geçemeden vuruyor seni büyük ihtimal ölüyorsun

Ya yüzde olarak bakarsan normal bir player elinde barret olan bir playerle karşılaşınca yüzde 90 ölüyor ilk atışta 2. de ölür yada

Ya ben her barret görünce 1. atışı kaçırmasınımı beklicem lam?
Delaysız ölücem yada öldürücem
İlla 1 atış kaçırıcakmı
Rugerde 1 atış kaçırmayınca adam ölmüyor 2. yada 3. vuruşlar zorunlu
Üstelik rugerin sapması var daha yavaş olduğu için mermisi uçan birinin önüne ateş etmeniz lazım üstelik eğimi var onuda hesaba katıcaksınız hemde 3 defa yapıcaksınız bunu

Barret
1 atışta alıyor
Sapması yok yada 1 cm falan
Dürbünü var uzakdan vuruyor
Uçarken zıplarken koşarken hep aynı yere atıyor
Mermisi çok hızlı uçan adam vurması çook kolay

O YÜZDEN BARRET LAMERCE BİR SİLAH
KULLANAN KİŞİ YETENEK DER AMA YOK ÖYLE BİRŞEY!
BARRET KULLANAN HERKEZİ BÜTÜN SİLAHLARLA DUELLOYA ÇAĞIRIYORUM HER SİLAHLAN 3 KERE KAPIŞICAZ BAKALIM KİM YETENEKLİ?

varmı:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
tekrar söylüyorum. abartmayın.

ve allaşkına zevk almak için şu oyunu oynayın. Oturup üzerine derin stratejiler falan kurmadan hani...[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
ha bu arada. O tür beklemelerde biraz daha beklieyin. Eğer 10 saniye içinde bağlanmazsa, disconnect edin kendinizi, yeniden reconnect edin.. Bağlanacaktır.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
bu oyun battle.net'te d2 oynamaktan bile daha zevkli :)![signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
tabii daha bu oyunda yeni olduğum için hemen ölüyorum :D.bu oyun nasıl iyi oynanır :).birkaç kişi burdan sniperı deli gibi kullanıyor!nasıl beceriyorlar :)?[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
Chemical demek istiyorki , zevk almak için oynadığımız bu oyun , oynarken belli bir müddetten sonra sinir ve strese dönüşüyor, Yani 2 3 adam öldürüp zevk alacaksın , onuda aldırmıyorlar anlamına gelir bu anlattıkları.

Ama ciddende doğru söylüyor.
Yani barret e karşı illa barret almak zorunda kalıyorsun öldürmek için . Adam hem kaçıyor , hem pusu ya yatıyor, yani cs deki pusuya yatan sinir eden oyuncular gibi durum.

Barret öldürmek için ise eskiden harcadığının 2 katı efor sarfediyorsun.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
ya kardeşim ne sinir oluyorsunuz anlamadım ki?
siz de yeteneğinizi kullanın ölmeyin :)

hem 1. olduğunuzda para felan da vermiyorlar..
oynayın kardeş kardeş :)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Mayıs 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
armorluyu rugerle zor alıo insan be[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 06 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
abi barretle pusu yapiyorum cildiriyosunuz, yapmiyorum gene cildiriyosunuz =)

e ne yapayim?

m79 u cok cok iyi kullanirdim bi aralar, ama biraktigimdan beri kullanamiyorum..

ayrica barret 1 vuru$ta almiyor cogu zaman desem?

ozellikle belden a$$agisinda 2 vuru$ta aliyo belki 3 oluyo..yalan degil yani ya$adim bunlari, ya$amaya da devam ediyorum =)

Hahah , normal zaman kim çıldırıyor ? istersen bir statları açıp bakalım. Log lara kaydoluyor soldatın dizinine bir bak.

Pusu kurup şu oyunu lamer cs türüne çevirip rezil etmeyin oyunu.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
ya en güzeli
soldat forumlarını bi okuyun barret diye aratın
kaç tane protesto topici açmış adamlar
forum 2 ye ayrılmış barretler ile diğer silahcılar resmen
barretcilerin hepside kendini bişi sanan tipler silahcılarda modlar falan:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
heh q2de de vardı böyle pusuyla öldürünce lamer diyenler
özellikle fp clanının yarısından cogu böyle derdi(pred ve nazo dışında alayına kılımda 2001den sonra katılan varsa hariç)
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 07 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
said:
Arkansis, 07 Mayıs 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
Pusu kurup şu oyunu lamer cs türüne çevirip rezil etmeyin oyunu.

pekala;

al soldati senin olsun, bu laf uzerine daha fazla oynamam..

ama unutma ki ; hirs'in bu kadar yogun oldugu yerde dogrulugun i$levi sapmi$ demektir..

Evet bende bu lafı senin oyunu bırakacağını düşünerek söylemiştim. Çok yerinde bir karar verdin Tebrikler! .

Burada hırs tartışmıyoruz , bir konu var değilmi ? Hırsından sana sinir kusan birileri yok , ve dikkat edersen sana söylenmiş bir kelimede yok , üzerine alınman garip doğrusu.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
said:
Mirluin, 06 Mayıs 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
join game e bas herşey tamsa... eer sormak istediğin bu diilse.. ehuh bilmiom

ya basılmıyo join game... halen giremedim bn yaa deli oldum nası gircem anlayamadım yaa....

kutuları doldurdum tamamen eee sonra..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
arkansis ,sniperla zıplıya zıplıya önünemi atlıcaz peki?
bende elimde makineli tüfekle rambo gibi ortalığa dehşet vermeyi sevmiyorum,

sen istiyosun ki herkes oyunu senin istediğin gibi oynasın

bende insanların sırf egosunu tatmin etmesi için oynamasını istemiyorum...
Mesaj tarihi:
harbi acıklama var demişti bulamadm ?[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Unlive Bir AP Üyesidir..
ps: ANTI PH
  • Yeni Oluştur...