Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Havalar ısınmaya başladı iyice, ayarlasanızya bir buluşma.
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 zor o iş herkes şehir dışında bi ben varım bende sevmiyom antalyayı
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 antalyayla konuştum, kermit beni niye sevmiyo dedi. abi dedim, yapma böyle seviyodur da belli etmiyodur dedim. inanmadı, gözünden bi damla yaş süzüldü o an yüreğim cız etti. teselli ettim. abi dedi ne zaman istersen beklerim, alanya olsun, kemer olsun gel hertürlü dedi. saol dedim
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 uplayayımda.kim ne zmn antalya olacak yazsın
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 22 Haziran'da kutsal topraklara ayak basıyorum.
Drall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bedenim antalyada şuanda, 14 hazirandan itibaren ruhum ve aklım da geri gelir heralde =D
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 im here fakat sizden cacık olmaz drall senden değil bu antalyada ikamet edenlerden hepsi yalan dolan anlıycan. en güzel buluşma eskiden nefr wendigo tunca ben sonra nefrin karısı diablesse eternal felan oydu kalabalıktık satışta olmadı dedik şurda buluşalım oo olur dedik tmm dedik 1 hafta içinde kararlaştırdık gittik takıldık güzeldide bi sürüde adam geldiydi daha unuttuğum yani ginaylmiş irinmiş diğerleriymiş yalan anlıycanız.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yalansınız tabi olm haha hangi bi gün gelin bi yerde oturalım (ha paranız olmam anlarım ama para olmasa nolcak lan çıkıp bi deniz kenarında oturup 2 muhabbet lak lak etmekte mi parayla) muhabbet edelim. felan dedinizmi yanlız başımıza takılıyoz kodumun antalyasında.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hacı sen beni çağırdın da ben gelmiyom dedim mi hiç?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benmi çağırayım hepinizi ben hep söylerim burdayım ben antalyada bi haydi demenizle gelirim diye. bırah ya buluşmanızada gelen gökalp aha adam değildir. o buluşmayıda dağıtmayan gökalp adam değil.
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gökalp hop diye harcadın beni de,neyse yalan olmadıgımızı göruceksin aga bittiğ nokdağ
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 istanbulda olsam arda kafam bozuk lan gel biraz muhabbet edelim desem arda koşa koşa gelir lan kısacası antalya yalan. ne lanet bi şehir lan. arda bana ev bul 500 ü geçmesin kiralar. kenar mahalle de olur fikirtepe bile olur neymiş şu fikirtepe bide biz görelim. gelicem işde bulunur elbet her türlü işede varım kanka.
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gidin wendigoyla diablessle bulusun lan.ya da toplanıp nox 'a gidelim sdfghj
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit said: istanbulda olsam arda kafam bozuk lan gel biraz muhabbet edelim desem arda koşa koşa gelir lan olm önce ben mi çağırcam diyon, istanbulda olunca da arda gel desem gelir diyon. beni bi gün için çağırdın mı lan.
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gökalp drama yapma lan. atlar gelirim
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 GELSENE LAN FATİH ALLAHINI SEVİYOSAN GEL VALLAHİ LAN HADİ LAN
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tamam lan işlerimi düzelteyim gelicem.
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Antalyada ben varım buluşma olursa gelmek isterim
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben 5 güne antalyadayım buluşma olsun o zamanlar.İçeriz en azından fena mı.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben de pazartesi akşam geliyorum, bir buluşma olursa gelebilirim
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sen gelirsen ben de gelirim.Pazartesi değil ama.Perşembe falan.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 gel tabi lan ben pazartesi gelicem, perşembe gidicem sonra tekrar pazar gelicem ama sdf ondan sonra hep antalyadayım gibi gibi :/
irin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 en geç çarşamba geliorm,kermit e özel duyuru!!
Öne çıkan mesajlar