Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: Türkiye - İspanya 01.04.2009 @ 21.00

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Spiegel said:
Red said:
Spiegel said:
emre asik biraksin futbolu gitsin, ayaginin altindan hep kaciriyor, bir degil iki degil. iska gectigi toplari saymiyorum bile

komik.cidden komik.ya maçı izlemeden sallıyosun ya da izledin gördün gerçeği biliosun ama burda böle diyosun

yahu galatasaray uefadan elenirken eskişehire ona buna yenilirken alkıslanan ve tezahurat yapılan 2-3 adamdan biri emre aşık

herifte herturlu tecrübe var.butun sezon oynatma final maçında oynat çıkar çatır çatır oynar.o kadar verip meira getirdik.o da top ıskaladı.herkes yapar.en iyi futbolcuda en pahalı futbolcuda

geçin artık bunları.emre aşık belki bi süre sora yine yedek kalır hem gs de hem milli takımda.ama 40 yaşına kadar oynar yani.ispanyadaki maçta torresi geçirmedi.burdaki maçtada hatasız oynadı.adam ligde de kaç maçtır hatasız oynuo

ayıp yani

ne ayip? eskiden iyi futbolcu olabilir ki bence eskiden de iyi degildi oyle aman aman ama su an acaip top iskaliyor, sektiriyor, topa dengesiz giriyor , daha ne yapsin arada kendi kalesine gol atacak neredeyse... iyi futbolcu demeyin su adama

şakasın sen
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar hala beğenmedikleri birşeyin de iyi olabilceğini ögrenmemişler

işine gelmeyince ben beğenmiyorum kardeşim zorlamı olayına gelio.

arkadaş sen ben beğenmiyorum dememişinki.iftira atmışın.herkesin gözüyle gördüğünü inkar etmişin

emre aşık görse şurayı sana dava açar.ulan o futboluma böyle laf edilir miydi diye.

aysun kayacıdan dolayı mı bi sıkıntı var anlamadımki.ısrarla adamın son bilmem kaç maçtır hatasız oynadıgını kabul etmiosun.

hani insan der ki,ben bu adamı sevmem futbolunu beğenmem,ama helal olsun ispanya maçında hatasız oynadı.bunu demek kötü bişi deil yain
Sosyal ağlarda paylaş

yahu hatasiz oynadi demissin de butun mac emre asigi mi takip ettin, tamam belki eski maclarina gore daha olumlu oynuyor iki mactir ama benim saydigim en az 2 top kacirdi, iskaladi, sektirdi yani mac boyunca, bir tanesi gol olsa simdi boyle mi konusacaktin? bence kotu futbolcu, o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Emre Aşık 30 maç oynamasa da,1-2 yıl ortada bile görünmese görev verildiğinde en azından elinden geleni yapmaya çalışan,kadroya girmediğinde kimseye sitem etmeyen,yılda 1 maç bile oynasa yeteneneklerinin el verdiği ölçüde elinden geleni yapmaya çalışan bir adam.Bu yüzden seviyorum onu.Ha hata yapmıyor mu elbette yapıyor,ama yaparsa da kızamıyorum adama,herkesin İspanya'dan 3 yicez 5 yicez defans yok dediği bir zamanda takır takır oynayıp neredeyse hatasız oynuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Emre Aşık kötü oyuncu fln değil.İlginç bir adam o.Antreman alması yetiyor heralde.Yani biz ne topçular gördük 34 maçın 34 unde de oynayıp milli takıma gelince saçmalayan,eli ayağı birbirine dolaşan.Emre Aşık göbekte bu ülkenin milli takım için en faydalı oyuncusudur.Kimse Servet demesin o kalas kaç senedir milli takımda.Ayrıca Servet 1 türk dünyaya bedel mantalitesiyle ölümüne oynamasa bırak milli takımı 4 büyüklerde fln oynayamaz.Bildiğin kalas o adam.Ama yüreğini sahaya yansıtan 2 oyuncudan biri Tuncayla beraber.Zaten 2 si bu yüzden hem milli takımda hemde iyi kluplerdeler...
Sosyal ağlarda paylaş

beyler gerçekten anlıyamıyorum bence şu 2 maçta milli takımda son kızılması gereken bölüm defans oyuncuları, tamam çok kaliteli değiller vs ama adamlar bence ellerinden geleni yaptılar buna karşılık damat emre yada devşirme mehmet ne oynadı? sahada bunları gören oldu mu ? ben ileri uçtaki adamlarada kızamıyorum adamlara pas verecek bir ortasaha yoktu ki bunlar iş yapsın.

nihat kaçırdı vs kk de hakan yıllarca neleri kaçırdı forvet oyuncusu dediğin böyle birşey yeri gelicek karçıracak önemli nokta 90 dakika içinde sadece 1 bilemediğin 2 pozisyonu konuşuyor olmamız
Sosyal ağlarda paylaş

terim said:
‘ÜÇÜNÜZÜ AYIRIYORUM’

BİR anda soğuk duş etkisi yaratan bu sözlerin ardından Fatih Terim, gerilen ortamı 3 oyuncusunu överek iyice gerdi... Terim, “Aranızda sadece 3 kişiye lafım yok. Arda, Emre Aşık ve Hakan Balta’ya söyleyecek bir sözüm yok” şeklinde konuşunca diğer oyuncular perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali Fatih Terim’in ağzından çıkacak ağır sözleri sessiz şekilde beklemeye başladı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11355329.asp?gid=229

Gs ye torpil var !!111 :=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...