Aiko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Spiegel said: Red said: Spiegel said: emre asik biraksin futbolu gitsin, ayaginin altindan hep kaciriyor, bir degil iki degil. iska gectigi toplari saymiyorum bile komik.cidden komik.ya maçı izlemeden sallıyosun ya da izledin gördün gerçeği biliosun ama burda böle diyosun yahu galatasaray uefadan elenirken eskişehire ona buna yenilirken alkıslanan ve tezahurat yapılan 2-3 adamdan biri emre aşık herifte herturlu tecrübe var.butun sezon oynatma final maçında oynat çıkar çatır çatır oynar.o kadar verip meira getirdik.o da top ıskaladı.herkes yapar.en iyi futbolcuda en pahalı futbolcuda geçin artık bunları.emre aşık belki bi süre sora yine yedek kalır hem gs de hem milli takımda.ama 40 yaşına kadar oynar yani.ispanyadaki maçta torresi geçirmedi.burdaki maçtada hatasız oynadı.adam ligde de kaç maçtır hatasız oynuo ayıp yani ne ayip? eskiden iyi futbolcu olabilir ki bence eskiden de iyi degildi oyle aman aman ama su an acaip top iskaliyor, sektiriyor, topa dengesiz giriyor , daha ne yapsin arada kendi kalesine gol atacak neredeyse... iyi futbolcu demeyin su adama şakasın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ne sakasi neden bahsediyorsunuz ya? ben begenmiyorum kardesim begenmek zorunda da degilim adami size ne? ayrica cok da top sektiriyor kaciriyor ne derseniz diyin yani, otesi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 insanlar hala beğenmedikleri birşeyin de iyi olabilceğini ögrenmemişler işine gelmeyince ben beğenmiyorum kardeşim zorlamı olayına gelio. arkadaş sen ben beğenmiyorum dememişinki.iftira atmışın.herkesin gözüyle gördüğünü inkar etmişin emre aşık görse şurayı sana dava açar.ulan o futboluma böyle laf edilir miydi diye. aysun kayacıdan dolayı mı bi sıkıntı var anlamadımki.ısrarla adamın son bilmem kaç maçtır hatasız oynadıgını kabul etmiosun. hani insan der ki,ben bu adamı sevmem futbolunu beğenmem,ama helal olsun ispanya maçında hatasız oynadı.bunu demek kötü bişi deil yain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yahu hatasiz oynadi demissin de butun mac emre asigi mi takip ettin, tamam belki eski maclarina gore daha olumlu oynuyor iki mactir ama benim saydigim en az 2 top kacirdi, iskaladi, sektirdi yani mac boyunca, bir tanesi gol olsa simdi boyle mi konusacaktin? bence kotu futbolcu, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 benim için şu kötü diyince bitiyorsa ronaldo falan gg hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 neden bu kadar rahatsiz etti milleti emre asika kotu futbolcu demem onu da anlamis degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 biz ne diyoruz.sen hala neden diyosun :) tuncay kotu futbolcu semih kotu futbolcu arda kotu futbolcu demekle aynı hesaba geliyo.emre aşıkla bi alaksı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 iyi bir futbolcu mu emre asik simdi yani? neye gore kime gore iyi ayrica? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 alternatiflerine göre iyi. ayrıca ispanya maçından konuşuyoruz ki iki maçta da gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Emre Aşık 30 maç oynamasa da,1-2 yıl ortada bile görünmese görev verildiğinde en azından elinden geleni yapmaya çalışan,kadroya girmediğinde kimseye sitem etmeyen,yılda 1 maç bile oynasa yeteneneklerinin el verdiği ölçüde elinden geleni yapmaya çalışan bir adam.Bu yüzden seviyorum onu.Ha hata yapmıyor mu elbette yapıyor,ama yaparsa da kızamıyorum adama,herkesin İspanya'dan 3 yicez 5 yicez defans yok dediği bir zamanda takır takır oynayıp neredeyse hatasız oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Emre Aşık kötü oyuncu fln değil.İlginç bir adam o.Antreman alması yetiyor heralde.Yani biz ne topçular gördük 34 maçın 34 unde de oynayıp milli takıma gelince saçmalayan,eli ayağı birbirine dolaşan.Emre Aşık göbekte bu ülkenin milli takım için en faydalı oyuncusudur.Kimse Servet demesin o kalas kaç senedir milli takımda.Ayrıca Servet 1 türk dünyaya bedel mantalitesiyle ölümüne oynamasa bırak milli takımı 4 büyüklerde fln oynayamaz.Bildiğin kalas o adam.Ama yüreğini sahaya yansıtan 2 oyuncudan biri Tuncayla beraber.Zaten 2 si bu yüzden hem milli takımda hemde iyi kluplerdeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 beyler gerçekten anlıyamıyorum bence şu 2 maçta milli takımda son kızılması gereken bölüm defans oyuncuları, tamam çok kaliteli değiller vs ama adamlar bence ellerinden geleni yaptılar buna karşılık damat emre yada devşirme mehmet ne oynadı? sahada bunları gören oldu mu ? ben ileri uçtaki adamlarada kızamıyorum adamlara pas verecek bir ortasaha yoktu ki bunlar iş yapsın. nihat kaçırdı vs kk de hakan yıllarca neleri kaçırdı forvet oyuncusu dediğin böyle birşey yeri gelicek karçıracak önemli nokta 90 dakika içinde sadece 1 bilemediğin 2 pozisyonu konuşuyor olmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 terim said: ‘ÜÇÜNÜZÜ AYIRIYORUM’ BİR anda soğuk duş etkisi yaratan bu sözlerin ardından Fatih Terim, gerilen ortamı 3 oyuncusunu överek iyice gerdi... Terim, “Aranızda sadece 3 kişiye lafım yok. Arda, Emre Aşık ve Hakan Balta’ya söyleyecek bir sözüm yok” şeklinde konuşunca diğer oyuncular perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali Fatih Terim’in ağzından çıkacak ağır sözleri sessiz şekilde beklemeye başladı. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11355329.asp?gid=229 Gs ye torpil var !!111 :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o maçta hakan baltayı övüyosa eğer terim cidden futboldan anlamıyor demek ki. sadece golde değil, pek çok topta ilk müdaheleleri başarısızdı. ama haber pek inandırıcı gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 üvey evladı, biricik oğlu eli belinde gezdi ona neden laf yok acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 terime de iyi teknik direktor dersiniz simdi ama ben bisi demiycem neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar