Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara seçimi tekrar olur mu?

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Prosedürü nedir bilmiyorum ama Mamak'ta 355.846 seçmenin bulunduğu ve tamamının; 355.846'sının %100 katılımla oy verdiği yazıyor. Akyurt'ta da 15.717 seçmen gözüküyor 16.773 oy sayılmış katılım %106. Komedi trajedi karışımı drama olmuş. Yazık Ankaralılar'a..
Sosyal ağlarda paylaş

hicbir medya kurulusu bu olaylardan neden bahsetmiyo? yoksa ben mi goremiyorum nedir. ankara'da resmen is cevirdiler. dikmen'de hırsız gokcek diye sloganlar atılıp sandıgı calmaya calısan birine linc girisimi oldu. durup dururken mi oldu bunlar? birileri üstüne gitsin yahu hepiniz mi satıldınız.
Sosyal ağlarda paylaş

idare mahkemesine kadar gidebilir durum keza ortada idari bir hata var

en kötü ihtimalle çubvallar tekrar açılır oylar yeniden sayılır o %6 lık seçmen farkı bulunur.. bazı sandık başkanları aklınızn alamayacağı derecede "noob" olduğu için maddi hatalar çıkaiblir (bkz: benim sandık başkanım ve zavallı ben)

YSK kalkıp "açın tekrar sayın lan!" der bence en azından en rahat böyle olur ehe
Sosyal ağlarda paylaş

onun tespiti dha kolay

şöyleki her sandık başkanı ve sandık üyeşerinin imzalarınınbulunduğu mazbatalar var ve bu mazbataları isteyen aday parti ya da bağımsız aday gözlemcisine istenildiği takdirde verilmek zorunda

chp teşkilatı zaten bu mazbataları toplamışlardır o yüzden ellerindeki mazbatalarla karşılaştırma yapılır sonuçta o mazbatalar imzalımmühitlü tasdikli belgeler

arasında uyumuszluk çıkarsa seçimin yenilnemesi kararı da çıkaiblir hepsi seçim kanunuda var eğer uygulanmazsa idare mahkemesine gidilir vs.

genel seçimlerde siirtden tayyeap seçilsin diye siirtde iptal olmuşt, emsal durumu da var.

aihm ye gider mi bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
3 kere secen 4. yede secer sasilicak bisi yok

+1

tekrarlama falan olmaz. olsa da melih kesin alıcaktır.

e müstahak bi yerde. bilakis adamın ne olduğu bayağı açık edilmişken hâlâ oy verenler bu kadar çoksa ne yeniden seçimi, ne çuvalı, ne hilesi allah aşkına. hadi %2 etki ettiler diyelim. ulan %7 olsun sizi mi kırıcam. e kalanında bu adama bu kadar oy yağdıranı ne yapacaksınız.

ankaraya mütahaktır baba. adam gidip "melih heykeli dikiyorum çankaya'ya gelip geçerken selam vereceksiniz!" diye buyursa "afferin!" derim gider elini öperim. artık o derece seviyorum melih abimi! adam halka nasıl davranılacağını çözmüş yüce bir insan!

melih abicim, mentorum olursan sevinirim.

saygılarımı sunuyorum abim. bravo abicim
Sosyal ağlarda paylaş

%3 oy değişimi oldu desek çok buyuk olay olur (malum 3% melihten dusuk %karayalcina eklendiğinde aradaki fark %1.5 gibi biş oluyor ve o zaman tekrarlanma ihtimali doğabilir ama 3%den mansurda alacağı için hayal sadece) ama atı alan uskudarı gecti, şemsiye açılmaz, davası olmaz atasözlerimizden de anlaşılacağı üzere artık oldu bitti yapıcak bişi yok. Yani o %2 hatalı oldugu anlaşılsa dahi bir sonraki seçim 5 sene sonra o zamana kimse hatırlamaz bu olayı hatırlaması gereken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...