DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Prosedürü nedir bilmiyorum ama Mamak'ta 355.846 seçmenin bulunduğu ve tamamının; 355.846'sının %100 katılımla oy verdiği yazıyor. Akyurt'ta da 15.717 seçmen gözüküyor 16.773 oy sayılmış katılım %106. Komedi trajedi karışımı drama olmuş. Yazık Ankaralılar'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Tekrarlanır Büyük bir sahtekarlık bu şeçimlere gölge düşürdü bu olay, özelliklede akp bu olay nedeniyle çok sıkıntı çeker. misal çamlıderede seçim sonucun belirleyebilecek kadar oy geçersiz saılmış bu bile düşüdürücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hicbir medya kurulusu bu olaylardan neden bahsetmiyo? yoksa ben mi goremiyorum nedir. ankara'da resmen is cevirdiler. dikmen'de hırsız gokcek diye sloganlar atılıp sandıgı calmaya calısan birine linc girisimi oldu. durup dururken mi oldu bunlar? birileri üstüne gitsin yahu hepiniz mi satıldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 basın normal bir olaymış gibi bahsediyor bu olaydan.alayı satılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bu kadar kepazelikten sonra olması şart, ama olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 YSK AKPli o yüzden tekrarlanmaz. YSK CHPli olsa ve benzer iddia olsa CHP alehine o zamanda tekrarlanmazdı. Kısacası güç kimde ise onun dediği olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o değilde abi bu İ.Melih nasıl %30 oy alır anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 4 ilçeye itiraz hadi sıra ankarada. gerçi itiraz etselerde tekrar seçim olması imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 3 kere secen 4. yede secer sasilicak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 idare mahkemesine kadar gidebilir durum keza ortada idari bir hata var en kötü ihtimalle çubvallar tekrar açılır oylar yeniden sayılır o %6 lık seçmen farkı bulunur.. bazı sandık başkanları aklınızn alamayacağı derecede "noob" olduğu için maddi hatalar çıkaiblir (bkz: benim sandık başkanım ve zavallı ben) YSK kalkıp "açın tekrar sayın lan!" der bence en azından en rahat böyle olur ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ya çuvalları değiştirdilerse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Böjeek said: 4 ilçeye itiraz hadi sıra ankarada. gerçi itiraz etselerde tekrar seçim olması imkansız gibi beyoğlunu chp almadımı neyini itiraz ediyor tekrar :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 YSK bu saatten sonra bişi demez artık unutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 onun tespiti dha kolay şöyleki her sandık başkanı ve sandık üyeşerinin imzalarınınbulunduğu mazbatalar var ve bu mazbataları isteyen aday parti ya da bağımsız aday gözlemcisine istenildiği takdirde verilmek zorunda chp teşkilatı zaten bu mazbataları toplamışlardır o yüzden ellerindeki mazbatalarla karşılaştırma yapılır sonuçta o mazbatalar imzalımmühitlü tasdikli belgeler arasında uyumuszluk çıkarsa seçimin yenilnemesi kararı da çıkaiblir hepsi seçim kanunuda var eğer uygulanmazsa idare mahkemesine gidilir vs. genel seçimlerde siirtden tayyeap seçilsin diye siirtde iptal olmuşt, emsal durumu da var. aihm ye gider mi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Absolut said: YSK bu saatten sonra bişi demez artık unutun. diyecek olan YSK olmasa bile adayların itirazlarıgeçerli :) dediğim gibi daha önce siirtde seçim iptal eden ysk bunu da yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Viktor said: 3 kere secen 4. yede secer sasilicak bisi yok +1 tekrarlama falan olmaz. olsa da melih kesin alıcaktır. e müstahak bi yerde. bilakis adamın ne olduğu bayağı açık edilmişken hâlâ oy verenler bu kadar çoksa ne yeniden seçimi, ne çuvalı, ne hilesi allah aşkına. hadi %2 etki ettiler diyelim. ulan %7 olsun sizi mi kırıcam. e kalanında bu adama bu kadar oy yağdıranı ne yapacaksınız. ankaraya mütahaktır baba. adam gidip "melih heykeli dikiyorum çankaya'ya gelip geçerken selam vereceksiniz!" diye buyursa "afferin!" derim gider elini öperim. artık o derece seviyorum melih abimi! adam halka nasıl davranılacağını çözmüş yüce bir insan! melih abicim, mentorum olursan sevinirim. saygılarımı sunuyorum abim. bravo abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 dasaa taunt attı kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kaciniz secmen kagidini hala tutuyor? Secim olacaksa o kagitlarla gitmen gerekiyor. Bu secimde hile yapan, ikinciye yapilacak secimde de hile yapar, ustelik oy kullanamayanlarin yerine kullandirtir, oran daha fazla cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://yerelsecim2009.hurriyet.com.tr/ilcedetay.aspx?cid=85&bs=1 mamaklilarin sosyal bilincini selamliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oy kullanmak için seçmen kağıdına gerek yoktu. Ayrıca beyoğlunu da AKP aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 elaidi said: Ayrıca beyoğlunu da AKP aldı. eet bu çok saçmaydı başta chp önde gidiyodu, iyiydi vs. ama insanlar bunun belediye seçimi olduğunu unutmuş tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu i.melih e deli, oluyorum. Adam gitti turgut altınok a bok attı. manyak bu adam. ciddi anlamda ruh sağlığı baya bozuk bunun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://www.radikal.com.tr/secim2009/secimildetay.aspx?belediyeid=85 http://yerelsecim2009.hurriyet.com.tr/ilcedetay.aspx?cid=85&bs=1 birinden biri fena sicmis. hurriyet gibi duruyor. %100 katilim orani mi olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 %3 oy değişimi oldu desek çok buyuk olay olur (malum 3% melihten dusuk %karayalcina eklendiğinde aradaki fark %1.5 gibi biş oluyor ve o zaman tekrarlanma ihtimali doğabilir ama 3%den mansurda alacağı için hayal sadece) ama atı alan uskudarı gecti, şemsiye açılmaz, davası olmaz atasözlerimizden de anlaşılacağı üzere artık oldu bitti yapıcak bişi yok. Yani o %2 hatalı oldugu anlaşılsa dahi bir sonraki seçim 5 sene sonra o zamana kimse hatırlamaz bu olayı hatırlaması gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 böyle bir şey olur mu ya bi yaşlı kadın bi hamile falan da mı yokmuş oy vermeye gitmeyen yada üşenen yada işi olan? bide kağıtlar falan geldi diyelim ölen olmuştur belki arada hiç bişi olmamış anasını satim olur mu lan böle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar