reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 su bIzzzzzzzzzzzz diyerekten, 3-4-5-6 boy secenekleri olan, resimde gorulen aletle, biri sac kesme tutoriali hazirlasa ne iyi ne guzel olur, sevaba gecer, her trasta ona 50kurus bagis yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 istediğin başlığı tak istediğin yerden saça giriş eğer yalnızsa çift ayna yardımıyla başlığı çıkarıp enseyi düzelt aynada dikkatlice kalan yer var mı diye bak, varsa başlığı geri takıp üstünden geç saçlarının yeteri kadar iyi göründüğünü düşünene kadar uygula bu üsttekileri ha bir de lavabonun içine ve kendi etrafına gazete kapla ki saçları rahatça toplayıp atabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 eğer 10 liralık makinayı alırsan saç biraz uzun veya yağlı olursa ilerlemez makina, gücü yetmez. ben 50 liralık alaman malı aldıydım, canavar gibi kesiyor. yalnız enseyi falan mutlaka başka biri almalı, çift aynayla falan çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Berbere gidin para kazansın adamlar, elin çinlisine para kazandıracağınıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?25,3141942,3141942#msg-3141942 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 3-5 ytl ye kesen berberler var ugrastigina degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ben de kendim kesmek istiyorum da yamuk yumuk oluyor uzun kalan yerler oluyor kendi kesenlerden gordugum kadariyla. Nasil her yeri ayni boyda kesiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar