Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Şu cuma günü olan problemlere hasta oluyorum sağolsunlar, tam birşeyler yapabilecekken ping yerlerde sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 öldü böyle internet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bu nedir ya? Tamam kotayı geçtimde. Speedtestlerde 3.5 gözüken hattım var ama malesef 100kb/sn download yapabiliyorum max. Ne ayaksın sen ttnet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bende hala problem yok anadolu yakasındayım halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 1 Haftadır yurt dışı çıkışlarda spike problemi yaşıyorum kablonet ile. Telefonla çözmediler pingleri mail attık.Bugünde arıyoruz ama açan yok telefonları hali ile. Allah'a emanetiz yani. Wow filan yalan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 online oyunlarda acayip lag oluyor,dl yaparken bir problem yok. nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Kablonet ömrünü tüketti artık bu ülkede. TTNET rekabetten dolayı yurtdışı poplarının en arızalı olanlarını kablonete vermiş. O nedenle fazla bişey beklemeyin kablonetten. 3-5 yıl daha gider sonra biter tamamen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 T_T 2 gündür kan kusturyor bağlantı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 janis said: Kablonet ömrünü tüketti artık bu ülkede. TTNET rekabetten dolayı yurtdışı poplarının en arızalı olanlarını kablonete vermiş. O nedenle fazla bişey beklemeyin kablonetten. 3-5 yıl daha gider sonra biter tamamen zaten. Walla 2 3 günlük bir sıkıntının ardından yıllardır taş gibi internetim. hatta gecen ki sıkıntıda birisi kabloyu kesmiş binadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
propiyonik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 su anda yan odada olan ev arkadaşım her gün farklı bi film izlemio olsa blki daha hızlı olurduda şu anda bi hayli yavaşş :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 rapidte srun yok megaupload 10k ile çekiyor. anlamadım ne alaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 arkadaşlar sizdede varmı bugün bi yavaşlık?down yaparken hiçbir sorunum yok,indiriyor 600-700 le ona da şükür diyebiliyorum da,site açarken bildiğin can çekişiyor alet.tıkladığım siteleri açmıyor,videoları yarısına kadar doldurup ardından internet kopmuşçasına fullüyor,izlenmiyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 freemaniacss said: arkadaşlar sizdede varmı bugün bi yavaşlık?down yaparken hiçbir sorunum yok,indiriyor 600-700 le ona da şükür diyebiliyorum da,site açarken bildiğin can çekişiyor alet.tıkladığım siteleri açmıyor,videoları yarısına kadar doldurup ardından internet kopmuşçasına fullüyor,izlenmiyor falan filan aynı sorun bendede var comodo dnslerini kullanıyorum. dnslerden mi kaynaklanıyor yoksa ttnete kafam mı girsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 oHASHFASHfashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 izmitten istanbul'a 530 ping alıyorum, tf2 oynayamadım be. allah belanı versin adsl gibi senin. uydunete gecicem en kısa zamanda da kac gunde baglarlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 mulgear6 said: oHASHFASHfashda bu ne hacı superonline 100mb mi var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Net berbat oyun oynanmıyo çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 mannheim orası, medeniyetin oldugu yerler yani. gerci turk yerleskesi oldugu icin enteresandır biraz ama avrupa sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 SPectre88 bendede comodo dns var belkide ondan yapıyodur ama dns kullanmadanda adam akıllı hiçbir site açılmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bi boklar var şu sıralar allah belanı versin ttnet her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Google açarken bile zorlanıyor bu ne lan? Toulalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hayır allah bin bir türlü belanı versin yani ttnet para veriyoruz bi de bu şerefsizlere, niçin bu kadar rezil bi internet almak için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 n1-Gayrettepe-Pop 20.10.2010 17:53 20.10.2010 17:53 Planlı Türk Telekom çalışması Artık Planlı arıza çıkartıyorlar. http://home.netone.com.tr/sonuc.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar