Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

janis said:

Kablonet ömrünü tüketti artık bu ülkede. TTNET rekabetten dolayı yurtdışı poplarının en arızalı olanlarını kablonete vermiş. O nedenle fazla bişey beklemeyin kablonetten. 3-5 yıl daha gider sonra biter tamamen zaten.

Walla 2 3 günlük bir sıkıntının ardından yıllardır taş gibi internetim. hatta gecen ki sıkıntıda birisi kabloyu kesmiş binadan :D
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sizdede varmı bugün bi yavaşlık?down yaparken hiçbir sorunum yok,indiriyor 600-700 le ona da şükür diyebiliyorum da,site açarken bildiğin can çekişiyor alet.tıkladığım siteleri açmıyor,videoları yarısına kadar doldurup ardından internet kopmuşçasına fullüyor,izlenmiyor falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

freemaniacss said:

arkadaşlar sizdede varmı bugün bi yavaşlık?down yaparken hiçbir sorunum yok,indiriyor 600-700 le ona da şükür diyebiliyorum da,site açarken bildiğin can çekişiyor alet.tıkladığım siteleri açmıyor,videoları yarısına kadar doldurup ardından internet kopmuşçasına fullüyor,izlenmiyor falan filan

aynı sorun bendede var comodo dnslerini kullanıyorum. dnslerden mi kaynaklanıyor yoksa ttnete kafam mı girsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...