Sage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 mani said: - efendim şuan sistemimizde sorun var bilgilerinize ulaşamıyoruz o yüzden sorunun ne olduğu hakkında bilgimiz yok. Bu kadar saçma bir sistem olamaz ya. Sistemde sorun ve güncelleme varken KAPA ŞU LANET TEKNİK SERVİS BIDISINI AEHAEGA. Yarım saat boyunca derdimi anlatıyorum sonra sorun var sonra arayın. AARGH!!! Bu arada geçen hafta gittim ama bayrama geldiği için bekliyorum hala :/ dilekçe yazdık falan umarım olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Türk telekom'da çalışanların hepsinin akrabalarına selamlarımı yolluyorum insan ayırt etmeden.Bi boktan anlamayan sadece geçiştirmek için her aradığımda sistemde arıza var 1 saat sonra arayın diyen servis sağlayıcısının ben. Devamı küfürdür bu mesajın orda çalışan herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yeter lan 8mbit dedik kaldı mı dokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 8mbitmiş ben 15 gündür 1mbit hız da bağlanıyorum.Bu dangalaklar yüzünden 15gb'ı da geçince siz bu ay 15gb'ı geçmişsiniz derler diye özellikle kullanmıyorum şuan. Bi daha aradığımda küfür edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Off geçmiyo sinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Öğlen 12 itibari ile 4mbit'im 1mbit e sabitlendi. Off telekom off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 20gündür falan benim gibi 8mbit 15gb'a kadar olan paketten 1mbit net hızı alan var mı? Ayrıca ttneti iptal ettiricem yarın ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Superonline'ın 8mbite kadar olan paketi nasıl?Düşürüyolar mı sağlayabiliyolar mı falan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Bende bi kaç gündür youtube inanılmaz yavaş neden acaba :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 8 megabit kotalı netim 8 gb kotaya ulaştığım için 512 e düşürüldü. ve telefon açıp bunu düzelttirecek vaktim bile yok. ne yapayım şimdi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 zaten öyle değilmi? yoksa düzelttirmekten kastın başka tarifeyemi geçmek tam anlayamadım. Netten değiştir ama en garantisi telefon. 2dk sürmüyor ki ne vakti ayıracaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 gecko said: 8 megabit, kotalı netim, 8 gb dl e ulaştığım için 512 e düşürüldü. ve telefon açıp bunu düzelttirecek vaktim bile yok. ne yapayım şimdi ben? Şöyle herhalde, aksi çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Dragonfire said: zaten öyle değilmi? yoksa düzelttirmekten kastın başka tarifeyemi geçmek tam anlayamadım. Netten değiştir ama en garantisi telefon. 2dk sürmüyor ki ne vakti ayıracaksın?15gb değil mi kota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bilmem ben kullanmadım 8 diye anımsadım bi an 15 de olabilir tabi =) bakalım google'a ttnet kota 8mbit yazınca ne oluyor; evet 15gb miş kota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ben de bu 8mbit`e kadar olan internetten var.2 hafta civari oldu yeni de modem almistim yanina wireless ilk bir hafta wowda superdi 80ping civari , son 1haftadir falan pingim gene hep iyi ama sacma sapan durduk yere oyundan dusuyorum. Bu dusme isi gunde 5-10 kere oluyo rahat. Sadece oyun degil paticikte de bir sayfaya tikliyorum aninda acilmaz az duraksarsa "aha oyun gitti" diyorum gitmis oluyo :D Bu sacma sapan ufak kesintilerin sebebi ben miyim sevgili tt mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum benım suan 512 kablo net baglantım var bu aralar sürekli kopmaya başladı onun için adsl geçmeyi düşünüyorum fakat şöyle bişey sorucam bu 8mb 15gb sınırlı tarife yeni üyelerede 49 mu yoksa eski üyeler için mi geçerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Dragonfire said: zaten öyle değilmi? yoksa düzelttirmekten kastın başka tarifeyemi geçmek tam anlayamadım. Netten değiştir ama en garantisi telefon. 2dk sürmüyor ki ne vakti ayıracaksın? yok limiti aşmadığım halde neden düşürdünüz dicem tarife değil yani telefonla arayınca kavga ediolar yav, eskisi gibi kullanmayacağım için uğraşmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 lan 15gb'ı geçmeyeceğiz diye lite internet kullanıyoruz. video falan izlemiyoruz hızlı olsun diye. Daha 7gb DL olmuş. ama net yerlerde. Sanki düşürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Bursa/gemlik tr oyun sunucularında 150 pingden aşağı alamıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 4 gündür WoW da yüksek ping alıyorum. Ayrıca yabancı sitelerde hissedilir bir yavaşlık var. UYDUNET / İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 evet uydunetin yurtdışı ping olayları iyi değil şu sıralar. bakım falan mı var nedir anlamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Dilekçeyi verdikten sonra 2 günlük bir çalışma sonucu 1mbitten 4mibte geri çıkardılar, iç hatları ararsam 8mbit e çıkartılacağını sölediler ahuea iyi gidiyor şimdi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sage şu dilekçe olayını biraz açsana. Bizde verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 5 gundur WoW latency sapıtmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şu an itibariyle yurtdışı çıkışları iptal olmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar