Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mani said:

- efendim şuan sistemimizde sorun var bilgilerinize ulaşamıyoruz o yüzden sorunun ne olduğu hakkında bilgimiz yok.

Bu kadar saçma bir sistem olamaz ya. Sistemde sorun ve güncelleme varken KAPA ŞU LANET TEKNİK SERVİS BIDISINI AEHAEGA. Yarım saat boyunca derdimi anlatıyorum sonra sorun var sonra arayın. AARGH!!!

Bu arada geçen hafta gittim ama bayrama geldiği için bekliyorum hala :/ dilekçe yazdık falan umarım olur :/
Mesaj tarihi:
Türk telekom'da çalışanların hepsinin akrabalarına selamlarımı yolluyorum insan ayırt etmeden.Bi boktan anlamayan sadece geçiştirmek için her aradığımda sistemde arıza var 1 saat sonra arayın diyen servis sağlayıcısının ben.

Devamı küfürdür bu mesajın orda çalışan herkese.
Mesaj tarihi:
8mbitmiş ben 15 gündür 1mbit hız da bağlanıyorum.Bu dangalaklar yüzünden 15gb'ı da geçince siz bu ay 15gb'ı geçmişsiniz derler diye özellikle kullanmıyorum şuan.

Bi daha aradığımda küfür edicem.
Mesaj tarihi:
gecko said:

8 megabit, kotalı netim, 8 gb dl e ulaştığım için 512 e düşürüldü. ve telefon açıp bunu düzelttirecek vaktim bile yok. ne yapayım şimdi ben?

Şöyle herhalde, aksi çok saçma.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

zaten öyle değilmi?
yoksa düzelttirmekten kastın başka tarifeyemi geçmek tam anlayamadım.
Netten değiştir ama en garantisi telefon. 2dk sürmüyor ki ne vakti ayıracaksın?
15gb değil mi kota?
Mesaj tarihi:
Ben de bu 8mbit`e kadar olan internetten var.2 hafta civari oldu yeni de modem almistim yanina wireless ilk bir hafta wowda superdi 80ping civari , son 1haftadir falan pingim gene hep iyi ama sacma sapan durduk yere oyundan dusuyorum. Bu dusme isi gunde 5-10 kere oluyo rahat.

Sadece oyun degil paticikte de bir sayfaya tikliyorum aninda acilmaz az duraksarsa "aha oyun gitti" diyorum gitmis oluyo :D

Bu sacma sapan ufak kesintilerin sebebi ben miyim sevgili tt mi ?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum benım suan 512 kablo net baglantım var bu aralar sürekli kopmaya başladı onun için adsl geçmeyi düşünüyorum fakat şöyle bişey sorucam bu 8mb 15gb sınırlı tarife yeni üyelerede 49 mu yoksa eski üyeler için mi geçerli?
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

zaten öyle değilmi?
yoksa düzelttirmekten kastın başka tarifeyemi geçmek tam anlayamadım.
Netten değiştir ama en garantisi telefon. 2dk sürmüyor ki ne vakti ayıracaksın?

yok limiti aşmadığım halde neden düşürdünüz dicem
tarife değil yani
telefonla arayınca kavga ediolar yav, eskisi gibi kullanmayacağım için uğraşmak istemiyorum
Mesaj tarihi:
Dilekçeyi verdikten sonra 2 günlük bir çalışma sonucu 1mbitten 4mibte geri çıkardılar, iç hatları ararsam 8mbit e çıkartılacağını sölediler ahuea iyi gidiyor şimdi bakalım :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...