Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynen Net limitsiz kullanıyorum şu hale bak . Server da dünyanın öbür ucu sanki. (td)

http://www.speedtest.net/result/845952443.png

Dota wepla bile 200 ping . MMO oynayamaz hale geldim.

Bu arada " TELEKOMA MAKATTAN HEAD BANG !!!! "
Mesaj tarihi:
net limitsiz var, sürekli kopmalar oluyo oyun esnasında kıl ediyo.Şikayet mesajı gönderecem salak sitede yazıyom yazıyom herşeyi göndere tıkladığında takılıp kalıyor bok gibi.Ne mesaj gidiyor ne de birşey oluyor
adam gibi şikayet bile edemiyoz şerefsizlere illa telefon mu açalım onda da kaçar kesin :D
Mesaj tarihi:
herşey gayet güzel, 1mbit ttnet var, rapidshare'den 110kb/sec download, wow da max 150 latency var.

arada bi youtube açılmıyo oda en fazla 2dk sürüyo, dns ftw.
Mesaj tarihi:
allah için birisi çözüm bulsun şu sorunumu ya 8mbit e kadar NETLIMITSIZ paketim var youtube videoları siteler çatır çatır hızlı açılıyor fakat 80 ile download ediyorum 1 haftadır neler oluyor yahu arıza kaydı aldılar hala dönüş gelmedi. kotamda dolmamış hani şu 15 gblik
Mesaj tarihi:
ya ben şunu anlamıyorum aradım hatlarınızda problem gözükmüyor zaten 7 megabit internet alıyor gözüküyorsunuz diyorlar anlatamıyorum adamlara e o zaman ben neden 80 ile download yapıyorum. siteden kaynaklıyordur diyorlar her siteden mi kaynaklanıyor kardeşim ben 700-800 ile download yapıyordum
Mesaj tarihi:
bir gün boyunca defalarca net gidiyor.Oyun esnasında, dl esnasında netin gitmesi...Olduğu zamanlarda da "olmasa da olurmuş" tarzında. Yetti ama artık cidden bu rezalet.Bişey yapmak lazım artık
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...