V-Set Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Aynen Net limitsiz kullanıyorum şu hale bak . Server da dünyanın öbür ucu sanki. (td) http://www.speedtest.net/result/845952443.png Dota wepla bile 200 ping . MMO oynayamaz hale geldim. Bu arada " TELEKOMA MAKATTAN HEAD BANG !!!! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 net limitsiz var, sürekli kopmalar oluyo oyun esnasında kıl ediyo.Şikayet mesajı gönderecem salak sitede yazıyom yazıyom herşeyi göndere tıkladığında takılıp kalıyor bok gibi.Ne mesaj gidiyor ne de birşey oluyor adam gibi şikayet bile edemiyoz şerefsizlere illa telefon mu açalım onda da kaçar kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bende ilginç bi şekilde google dns çalışmıyor şu an. msn dahil hiç bir şeye bağlanmıyor. 4.2.2.1 e dönünce gayet düzgün ama :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Tebrikler ttnet. Önceden haber vermeden 5-6 saatlik bakım kesintisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yurtdışı çıkışları 2-3 gündür nası berbat. harbi rezillik ya.. çakılı 150-200 ping. OHMİS KEYİFE BAK KEYİFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 herşey gayet güzel, 1mbit ttnet var, rapidshare'den 110kb/sec download, wow da max 150 latency var. arada bi youtube açılmıyo oda en fazla 2dk sürüyo, dns ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ayni dun gibi gene net gitti. acilmiyo cogu yabanci site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nanayı yedi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 allah için birisi çözüm bulsun şu sorunumu ya 8mbit e kadar NETLIMITSIZ paketim var youtube videoları siteler çatır çatır hızlı açılıyor fakat 80 ile download ediyorum 1 haftadır neler oluyor yahu arıza kaydı aldılar hala dönüş gelmedi. kotamda dolmamış hani şu 15 gblik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aynı durumdayım. İşin kötüsü arada bir internete bağlı görünsem de 30-40sn hiç bir siteye giremiyorum. Aramaya da üşeniyorum teknik servisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Patladı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 quyiknet de gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dial-up günlerime geri döndüm. nostalji yaşatıyor telekom gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 3g iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 noldu simdi duzeldi mi? duzeldik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kablonet gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 İzmir'de hala düzelen bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya izmir / kablonet özellikle 2 aydır akşam 9-12 arası aşırı yavaşlıyor, istisnasız her gün hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yine gitti tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 istanbul kablonet bugün biraz sancılı benim net bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ya ben şunu anlamıyorum aradım hatlarınızda problem gözükmüyor zaten 7 megabit internet alıyor gözüküyorsunuz diyorlar anlatamıyorum adamlara e o zaman ben neden 80 ile download yapıyorum. siteden kaynaklıyordur diyorlar her siteden mi kaynaklanıyor kardeşim ben 700-800 ile download yapıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 şu dnsler etkiler mi comodo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 istanbul-merter rezil şu an. bildiğin süründürüyo ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bir de para veriyoruz buna ya, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bir gün boyunca defalarca net gidiyor.Oyun esnasında, dl esnasında netin gitmesi...Olduğu zamanlarda da "olmasa da olurmuş" tarzında. Yetti ama artık cidden bu rezalet.Bişey yapmak lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar