stingbull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dasaaa said: TTNet kotayı 25GB yapmış, doğru mu bu bilgi? zaten 15i geçtiğinde 512ye düşmüyodu ki. (genelde, çoğu zaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 "07.12.2010 tarihli 01:00-04:00 satleri arasında Uydunet hizmetimizde iyilestirme cailsmalarimizdan dolayı kesinti yapilacaktir." Cataclysm akşamı yapılacak iş değil gerçekten, neyse ki oynamıyorum. Bir de iyileşse gam yemeyeceğim, hiçbir faydası yok, sırf laf. Ping ve packet loss bildiğimiz gibi. let the nerdrage begin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 google açmıyor, yurtdışı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 steam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 paticik hariç her yer çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oha yurtdışı bitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bazen aşırı şekilde anlamsızca bir yavaşlık oluyor internette,restart atınca yarım saat kadar tam randıman ile çalışıyor ama sonra yine gg.nasıl çözülür bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu saat için konuşmuyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hiç belli olmuyor,şu saatte bile bu tarz olaylar yaşadığım çok oldu.sürekli olan bir olay değil yani.her gün her dakika bu sorunu yaşasam,modemde ya da telefon hattımda bir sorun var dicem ama öyle değil olay,sorunsuz 10 gün de geçirebiliyorum,üst üste 30 kere olduğu da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 5 gün önce aradım biraz bağırdım ertesi sabah geldiler bişeyler yaptılar haftalardır yerlerde olan bağlantım tam olarak olması gerektiği gibi hemde 24 saat. O kadar mesudum ki:) yalnız torrent oyun falan hepsi harika ama youtube dan video seyredemiyorum dns falan bir sürü şey baktım yaptım düzelmedi.Koskaca web de bi youtube sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 xlaidehlevar said: 5 gün önce aradım biraz bağırdım ertesi sabah geldiler bişeyler yaptılar haftalardır yerlerde olan bağlantım tam olarak olması gerektiği gibi hemde 24 saat. O kadar mesudum ki:) yalnız torrent oyun falan hepsi harika ama youtube dan video seyredemiyorum dns falan bir sürü şey baktım yaptım düzelmedi.Koskaca web de bi youtube sıkıntılı ttnetten mi geldiler yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 stingbull said: dasaaa said: TTNet kotayı 25GB yapmış, doğru mu bu bilgi? zaten 15i geçtiğinde 512ye düşmüyodu ki. (genelde, çoğu zaman) abi 90gb download yapıyor muşum :/ aralıkta 10gb download yapmışım.. 25gb bana yetmiyormuş :( olmadı ttnet. bari kotayı 100gb falan yapsınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 stingbull said: xlaidehlevar said: 5 gün önce aradım biraz bağırdım ertesi sabah geldiler bişeyler yaptılar haftalardır yerlerde olan bağlantım tam olarak olması gerektiği gibi hemde 24 saat. O kadar mesudum ki:) yalnız torrent oyun falan hepsi harika ama youtube dan video seyredemiyorum dns falan bir sürü şey baktım yaptım düzelmedi.Koskaca web de bi youtube sıkıntılı ttnetten mi geldiler yaptılar yok uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 o 15gb kotayı olayı çok pis, ağlatıyor kotayı geçince... az evvel ttnet'e kota sorgulamak için giriyim dedim bu bi mesaj mı yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ankarada 3 ten beri internet pert. Neden oluyor demiştim sonra öğrendim http://home.netone.com.tr/sonuc.asp telekoma kafam girsin (ikisi birden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Çok fena net, sadece wow da ama=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 wowa girilmiyor bile ttnet girmeyen kafa kaldı mı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 azına ettiğimin adslsinden kurtuluyorum, az önce 5 Mb sınırsız kablo için başvurdum. şimdiden rahatladım oh be. vereceğiniz hizmete ediim kazma herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 az önce tüm yurtdışı gitti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 aynen burdada gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 şu anda internet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 saç baş yolduruyor ya ttnet gene. sürünüyor bağlantı. müşteri hizmetlerini aradım halen site açabiliyormusunuz diyor. internetten anladıkları site açıp açmamak okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hay ananı lagını ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ya video yüklemiyo ytdan sövecem şimdi ama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ben anlamadım bu kablolar nereden geçiyor, üsküdarda oturuyorum. her yağmur yağdığında net defalarca gidiyor anasını satayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar