Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

"07.12.2010 tarihli 01:00-04:00 satleri arasında Uydunet hizmetimizde iyilestirme cailsmalarimizdan dolayı kesinti yapilacaktir."

Cataclysm akşamı yapılacak iş değil gerçekten, neyse ki oynamıyorum. Bir de iyileşse gam yemeyeceğim, hiçbir faydası yok, sırf laf. Ping ve packet loss bildiğimiz gibi.

let the nerdrage begin!
Sosyal ağlarda paylaş

5 gün önce aradım biraz bağırdım ertesi sabah geldiler bişeyler yaptılar haftalardır yerlerde olan bağlantım tam olarak olması gerektiği gibi hemde 24 saat. O kadar mesudum ki:) yalnız torrent oyun falan hepsi harika ama youtube dan video seyredemiyorum dns falan bir sürü şey baktım yaptım düzelmedi.Koskaca web de bi youtube sıkıntılı
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

5 gün önce aradım biraz bağırdım ertesi sabah geldiler bişeyler yaptılar haftalardır yerlerde olan bağlantım tam olarak olması gerektiği gibi hemde 24 saat. O kadar mesudum ki:) yalnız torrent oyun falan hepsi harika ama youtube dan video seyredemiyorum dns falan bir sürü şey baktım yaptım düzelmedi.Koskaca web de bi youtube sıkıntılı

ttnetten mi geldiler yaptılar
Sosyal ağlarda paylaş

stingbull said:

dasaaa said:

TTNet kotayı 25GB yapmış, doğru mu bu bilgi?

zaten 15i geçtiğinde 512ye düşmüyodu ki. (genelde, çoğu zaman)

abi 90gb download yapıyor muşum :/
aralıkta 10gb download yapmışım..

25gb bana yetmiyormuş :(

olmadı ttnet.

bari kotayı 100gb falan yapsınlar!
Sosyal ağlarda paylaş

stingbull said:

xlaidehlevar said:

ttnetten mi geldiler yaptılar

yok uydunet
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...