xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ama iş değil bu kesinlikle. Böyle birşey olamaz. Sene gelmiş 2011 e 350 ışık yılından sinyal geliyor almanyada ki server dan gelmiyor. Ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 10mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yan mahallede ki arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Jaxx said: Reflective said: çok küfür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ya sürekli internet gidip gidip geliyor. splitterda falan vardır bişeyler diye ana kabloyu bağladım modeme hala aynı şekidle bu nedir bi bendemi var bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 "bir arkadaş" said: sinirimden 31 çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 annanen ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Fransuxa said: ya sürekli internet gidip gidip geliyor. splitterda falan vardır bişeyler diye ana kabloyu bağladım modeme hala aynı şekidle bu nedir bi bendemi var bu? aynısı bende de yıllardır oluyor dönem dönem, yapabileceğimiz hiç bir şey yok... sanki sorunlu bi altyapı var düzenli olarak sağa sola taşıyorlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 xlaidehlevar said: yan mahallede ki arkadaşın 47mbit bağlantı var ama internet explorer kullanıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 xlaidehlevar said: yan mahallede ki arkadaşın abi adam yurt içine bakmış testte. biz yurt dışından yakınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 benim o düşük değerlerde yurt içi ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o değil de bildiğin para ödüyoruz buna her ay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yeter yemin ediyorum yeter. yavaşlığı bırak bildiğin kopuyor artık. netlimitsiz ile 4 saniyelik videoyu 2 dakikada izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Hayır bi de nasıl bizi cok afedersiniz %+pusu yaptıysa hala inatla kullanıyourm bu ttneti hayır ne bılıım gec fiberoptik quiknet midir nedir ona yada ne biliim gec baska bısıylere gec en azından bi dene bakalım onlar nasıl dimi? yoooo inatla burdayım hemde ben hepınızden üstünüm 1mbit hızımla bazen sanıyede 40kb ile indirmelerimle diziler sezonları ve hatta film arşivleri indirme cabalarıma devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 5mbit internet ile 40k ile download etmek, !@*#!)#&)!&@$)!@)*#!+@#*!)@$&USLFDJAMCOP{AUSDOA AK nun ttnet i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kopup kopup duruyo net bi oyun atamadım hayır allah belanı versin ki nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bugün cidden 2-3 gün bi sakinlikten sonra sıçtı internet. Yer: Çankaya/Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kadıköy-caddebostan. net leş ötesi, ne torrent ne http download yapamıyorum 45-55 kb nin üstüne çıkmadı meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bugün gittim telefon hattı actırmaya malum hala telefon hatsız ınternet baglanamıyor,adam bana en ucuz tarıfe 20TL dedi bende Sssi.. sallıyorsun dedım... gittim baktım internetten olayı kısaca su alıntılarla özetlıyım. said: Yeni Aboneliğe ve Geçişe Kapalı Tarifeler StandartHATT, KlasikHATT, KonuşkanHATT, YazlıkHATT tarifeleri 8 Ocak 2010 itibari ile yeni abone alımına ve tarife değişikliği kapsamında tarife geçişine kapanmıştır. 8 Ocak 2010 tarihine kadar bu tarifelerimizden birisini seçmiş olan abonelerimiz için tarifesinin koşulları aynen geçerlidir.8 Ocak 2010 tarihine kadar abone olmuş müşterilerimiz tarife değişikliği ile StandartHATT tarifesini seçebilirler. mesela KlasikHATT nedir; said: KlasikHATT Aylık paket ücreti tüm vergiler dahil 13,93 TL’dir. bunlar kapalı. su an en ucuz alabılecegımde ahanda bu; said: Ev Avantaj 100 Ayda 19,90 TL'ye yane aradan adamlar 6TL daha ekliyorlar.Kısa hesap benim internet direk +20TL fazla gelıyor. Nasıl peşkeş çekmedir nasıl bir rezilliktir.ne yapsam bılemıyorum,superonline fiber hizmeti bizim orda yok,kablo net yok,internetsizde olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 neden ya neden off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Vioxx said: bugün gittim telefon hattı actırmaya malum hala telefon hatsız ınternet baglanamıyor,adam bana en ucuz tarıfe 20TL dedi bende Sssi.. sallıyorsun dedım... gittim baktım internetten olayı kısaca su alıntılarla özetlıyım. said: Yeni Aboneliğe ve Geçişe Kapalı Tarifeler StandartHATT, KlasikHATT, KonuşkanHATT, YazlıkHATT tarifeleri 8 Ocak 2010 itibari ile yeni abone alımına ve tarife değişikliği kapsamında tarife geçişine kapanmıştır. 8 Ocak 2010 tarihine kadar bu tarifelerimizden birisini seçmiş olan abonelerimiz için tarifesinin koşulları aynen geçerlidir.8 Ocak 2010 tarihine kadar abone olmuş müşterilerimiz tarife değişikliği ile StandartHATT tarifesini seçebilirler. mesela KlasikHATT nedir; said: KlasikHATT Aylık paket ücreti tüm vergiler dahil 13,93 TL’dir. bunlar kapalı. su an en ucuz alabılecegımde ahanda bu; said: Ev Avantaj 100 Ayda 19,90 TL'ye yane aradan adamlar 6TL daha ekliyorlar.Kısa hesap benim internet direk +20TL fazla gelıyor. Nasıl peşkeş çekmedir nasıl bir rezilliktir.ne yapsam bılemıyorum,superonline fiber hizmeti bizim orda yok,kablo net yok,internetsizde olmuyor... evet abi evet bildiğin telefon hizmeti 20tl. kullansanız da kullanmasanız da hediye dakikalarımız filan var diyorlar birde. hediyenin tanımını değiştirdi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ya allah belasını versin bi oyun oynayamıyorum oyun ortasında çat diye gidiyo internet var mı benzer sorun yaşayan? bi gün içinde oluyo baya yetti ama artık cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yurtdışı öldü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bugün gene şov yapıyor ınternet rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar