Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Fransuxa said:

ya sürekli internet gidip gidip geliyor. splitterda falan vardır bişeyler diye ana kabloyu bağladım modeme hala aynı şekidle bu nedir bi bendemi var bu?

aynısı bende de yıllardır oluyor dönem dönem, yapabileceğimiz hiç bir şey yok... sanki sorunlu bi altyapı var düzenli olarak sağa sola taşıyorlar bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bi de nasıl bizi cok afedersiniz %+pusu yaptıysa hala inatla kullanıyourm bu ttneti hayır ne bılıım gec fiberoptik quiknet midir nedir ona yada ne biliim gec baska bısıylere gec en azından bi dene bakalım onlar nasıl dimi? yoooo inatla burdayım hemde ben hepınızden üstünüm 1mbit hızımla bazen sanıyede 40kb ile indirmelerimle diziler sezonları ve hatta film arşivleri indirme cabalarıma devam ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gittim telefon hattı actırmaya malum hala telefon hatsız ınternet baglanamıyor,adam bana en ucuz tarıfe 20TL dedi bende Sssi.. sallıyorsun dedım...
gittim baktım internetten olayı kısaca su alıntılarla özetlıyım.

said:
Yeni Aboneliğe ve Geçişe Kapalı Tarifeler
StandartHATT, KlasikHATT, KonuşkanHATT, YazlıkHATT tarifeleri 8 Ocak 2010 itibari ile yeni abone alımına ve tarife değişikliği kapsamında tarife geçişine kapanmıştır. 8 Ocak 2010 tarihine kadar bu tarifelerimizden birisini seçmiş olan abonelerimiz için tarifesinin koşulları aynen geçerlidir.8 Ocak 2010 tarihine kadar abone olmuş müşterilerimiz tarife değişikliği ile StandartHATT tarifesini seçebilirler.

mesela KlasikHATT nedir;
said:
KlasikHATT
Aylık paket ücreti tüm vergiler dahil 13,93 TL’dir.

bunlar kapalı. su an en ucuz alabılecegımde ahanda bu;
said:
Ev Avantaj 100
Ayda 19,90 TL'ye

yane aradan adamlar 6TL daha ekliyorlar.Kısa hesap benim internet direk +20TL fazla gelıyor.

Nasıl peşkeş çekmedir nasıl bir rezilliktir.ne yapsam bılemıyorum,superonline fiber hizmeti bizim orda yok,kablo net yok,internetsizde olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Vioxx said:

bugün gittim telefon hattı actırmaya malum hala telefon hatsız ınternet baglanamıyor,adam bana en ucuz tarıfe 20TL dedi bende Sssi.. sallıyorsun dedım...
gittim baktım internetten olayı kısaca su alıntılarla özetlıyım.

said:
Yeni Aboneliğe ve Geçişe Kapalı Tarifeler
StandartHATT, KlasikHATT, KonuşkanHATT, YazlıkHATT tarifeleri 8 Ocak 2010 itibari ile yeni abone alımına ve tarife değişikliği kapsamında tarife geçişine kapanmıştır. 8 Ocak 2010 tarihine kadar bu tarifelerimizden birisini seçmiş olan abonelerimiz için tarifesinin koşulları aynen geçerlidir.8 Ocak 2010 tarihine kadar abone olmuş müşterilerimiz tarife değişikliği ile StandartHATT tarifesini seçebilirler.

mesela KlasikHATT nedir;
said:
KlasikHATT
Aylık paket ücreti tüm vergiler dahil 13,93 TL’dir.

bunlar kapalı. su an en ucuz alabılecegımde ahanda bu;
said:
Ev Avantaj 100
Ayda 19,90 TL'ye

yane aradan adamlar 6TL daha ekliyorlar.Kısa hesap benim internet direk +20TL fazla gelıyor.

Nasıl peşkeş çekmedir nasıl bir rezilliktir.ne yapsam bılemıyorum,superonline fiber hizmeti bizim orda yok,kablo net yok,internetsizde olmuyor...

evet abi evet bildiğin telefon hizmeti 20tl. kullansanız da kullanmasanız da hediye dakikalarımız filan var diyorlar birde.

hediyenin tanımını değiştirdi adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...