Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 3 gündür fena sıçışlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 http://imgs.xkcd.com/comics/tech_support.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hangi dnsleri kullanıyorsunuz? dnsyi otomatik olarak aldığımda sıçıyor bende hiçbi siteye girmiyor :S bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bugünde iptal benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 internetn yavaşlayın çözümü buldum. ethernet kablosunu bilgisiyardan çıkartın, sonra modeme restart atın kabloyu 2 dakika takmayın modemin enerji kablosunu. sonra ethernet kablosunu bilgisayara takın 2dk daha bekleyin daha sonra modemin kablosunu prize takın. %100 çalışıyor denedim iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 modem kablosunu da tel. kablosunu da poponuza sokun ardından bilgisayarınıza ve modeminize takın. internetiniz hiç olmadığı kadar hızlı çalışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 aksama kadar iyidi aksam pert oldu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 wiealtbistdu said: internetn yavaşlayın çözümü buldum. ethernet kablosunu bilgisiyardan çıkartın, sonra modeme restart atın kabloyu 2 dakika takmayın modemin enerji kablosunu. sonra ethernet kablosunu bilgisayara takın 2dk daha bekleyin daha sonra modemin kablosunu prize takın. %100 çalışıyor denedim iyi forumlar Sen olmuşsun. Ttnete başvur. Müşteri hizmetlerine işe alırlar seni :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 mokoko said: http://imgs.xkcd.com/comics/tech_support.png ahuahuahuhauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya geçen gün bir anda hat gitti.telekomu aradım dedim bi çalışma cart curt veya klasik yapılandırma falan mı var dedim.herif bana modeme yakın mısınız kabloyu kontrol edin dedi kapadım suratına direk butun gün gelmedi hat.sonra arıza kaydı bıraktım ertesi gün sabah 10 da gelip yaptılar sagolsunlar kazı calısması sıratında kablolar hasar görmüş :) ulan nasıl bir planlama yapıyorsa bu adamlar.nerde ne kablosu var bilmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gene yurtdışında mı bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Dl sürünüyor resmen şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 12 den sonra düzeldi gibi net lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Gayet iyi şu anda benim / Antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dnsyi otomatik aldığında internete giremeyen var mı? yani hiçbir siteye bağlanamayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bazen ilk açtığımda sayfa görüntülenemiyor sonra yenileyince geliyor. Download yapıyorum orda aksama yok. Bunun sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Buddha said: Bazen ilk açtığımda sayfa görüntülenemiyor sonra yenileyince geliyor. Download yapıyorum orda aksama yok. Bunun sebebi ne olabilir? :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 internet öldü. sordum fare fiberoptik kabloları yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bilen yok mudur? Sürekli olmaya başladım mesela ntv'nin sitesini yazıp giriyorum ilk başta açmıyor yeniliyorum açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yurtdışı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Dikkat ettinizmi bilmiyorum ama, artık hafta sonları internet haram olmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bc2de mesela serverlara giremiyorum genelde ilgisi olabilir mi internetin sıçışıyla? serverlar yurtdışı olduğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Açıklama : Türk Telekom'dan alınan bilgiye göre, Türk Telekom'un yurtiçi linklerinde meydana gelen kesintilerden dolayı yurtdiçi trafiklerinde problem yaşanmaktadır. Konuyla ilgili takibimiz sürmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bence burada rahat rahat küfür edebilmeliyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 askerden geldikten sonra bi daha ttnet bağlatmayı düşünmüyom açıkçası süperonline alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar