Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hahahahahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Böhü, benim Samsung 226BW sizlere ömür oldu galiba. Envai çeşit sorun yaşadım, 1 ölü piksel çıktı, felaket ses çıkardı, vertical line sorunu yaşadım. Hele bugün, 5-10dk içeri gideyim dedim, kapattım gittim, geri geldim bi açtım, 60-70 piksellik bi alanda pikseller sapıtmış vaziyette. Gri, kırmızı, mavi ve yeşil tonlarında titreyip duruyolar falan. Sınava gidecektim fazla ilgilenemedim o an, bütün gün kafama takıldı. Keşke o ölü pikseli ilk gördüüm an götürseydim servise, şimdi garantisi yok falan, yazık olur vaktime/parama. Neyse bikaç saat önce geldim eve, şu an o kadar geniş bi alan diil ama, vertical line olayı halen var. Samsung'dan çekinmeye başladım desem yeridir. Topikte tartışılan Benq X2200W hoş gibi duruyo ama "şunda 8ms, şunda 5ms" falan yazması hoşuma gitmedi. Gerçek 2ms'ye yakın, kaliteli, adam gibi bi monitör bakınıyorum şimdiden. Siz ne dersiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 benq monitörden epey memnunum bu arada haberiniz ola. süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 @kojiroh 226bw maalesef samsung un yuz karasidir doneminde. Biri cok basarili ve 2 si cok vasat olmak uzere ayni model adinda 3 farkli panel olarak farkli yerlerde uretilmis bi model. Bu acidan yorumlari ve cogu kullanicisi cok memnun oldugu gibi bir cok kullanicisi da lanet edip bir daha samsung almamaya yemin etti neredeyse. Turkiyeyede bildigim kadariyla farkli donemlerde 2 farkli distributorden 3 modelde girdi. Saniyorum senin panelin problemli olanlardandi. Bu hatasindan sonra samsung bir daha ayni model isminde farkli panel kullanmadi, yorumlara gonul rahatligiyla guvenip alabilirsiniz. Yaptiklari hatayi duzeltmeye calsiyorlar. ikinci olarak benqx2200 u ortaya attigim icin onun hakkindaki yanlis kaniyi da aciklayayim. Aslen yok onda su kadar ms, bunda b kadar ms tarzi bi sey yok. bunu belirtiyorum hep ama aslinda bu iste bi standart var. normalde 3 tane olcum standardi var, grey to grey(g2g) , bwb(black white black) ve motion to motion(mm) seklinde. Bunlar aynen yazdigim sirada kucukten buyuge dogru tepki sureleri artiyor. 3 sene oncesine kadar bi standart olmadigi icin ureticiler kafasina gore dusuk olani yaziyorlardi fakat artik hepsi standart olarak gtg belirtmek durumunda. burda normal geometri isliyor hani bi panelin mm de basarili olup gtg sinin yuksek olmasi gibi bi olasilik yok. genelde 2 5 8 seklinde giderler. 2 ms lik bir panelin bwb si 5, mm i 8dir. gtgsi 5 olan bir panel in haliyle esasen onemli olan mm de degerleri daha da basarisizdir. bu acidan kafa karismasini gerektirecek bisey yok. 2ms panel diyipde tum durumlarda 2ms cikartan bi panel mumkun degil. en azindan ev kullanicisi butceleri dahilinde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 samsung 2233bw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bütün soru işaretlerimi gideren bi yazı olmuş saol. Samsung'a da güvenebilirim kısaca. O panel muhabbetini hatırlıyorum ben de. Mağazadaki son 226BW'yi almıştım o zamanlar, ordayken baktım arkasına göremedim. Eve gelip arkasına tekrar baktım yine anlayamadım. Sonra gizli ayarlara girdim baktım ve en kötü panel olduğunu gördüm. Adamlara gidip "ya bu benim istediim panel diil başka verin" deme gibi bi hakkım olmadığını düşünüp öylece bıraktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35741 samsung 220 hd 2233bw ye göre 200 tl daha pahalı,mavi bilg. alırsam 250 hoparlörü kaliteliyse 70 milyon ordan farkeder Analog, DVI, HDMI, Component, TV (Digital TV/Analog TV) dvi olduktan sonra bilg. monitörü için hdmi eh işte dijital tv dediği olay nedir bilen var mı dvd-t mi dvb s mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 benQ ses ile ilgili işlerde başarılı ama monitörde nasıldır hiç duymadım, bence motitörde uzun zamandır olan markalar seç, philips, samsung, LG v.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 zgrw said: samsung 2233bw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 KHaRoN said: 226bw maalesef samsung un yuz karasidir doneminde. Biri cok basarili ve 2 si cok vasat olmak uzere ayni model adinda 3 farkli panel olarak farkli yerlerde uretilmis bi model. O çok başarılı modeli zor bulunuyormuş. Satıcılar da hangisi olduğunu söylemiyorlardı. Amazon.de'den ısmarlamıştım şansıma en kral modeli gelmişti bana. O günden beri Samsung'dan başka monitör tanımam diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 forgiver said: Analog, DVI, HDMI, Component, TV (Digital TV/Analog TV) dvi olduktan sonra bilg. monitörü için hdmi eh işte dijital tv dediği olay nedir bilen var mı dvd-t mi dvb s mi acer 'ın da fena diel aslında fiyatı çok iyi http://www.hepsiburada.com/acer-x233hbd-23-5ms-analogdvi-1080p-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 benq monitör arızalı çıktı, geri yolladım onun yerine acer x233hbd 23" aldım (forgiver üstte linkini vermiş). bir sürü oyunda ve filmde denedim, ölü piksel yok, ghosting yok (en azından ben görmedim), kontrastı falan gayet iyi canlı duruyor her şey. ses yok vızıltı falan (soranlar olmuş nette gördüm). hem de full hd, 1920x1080. bu fiyata bu monitör (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 o paraya 3 tane olu piksel ciksa da razi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 fakir mi diyorsun şimdi sen bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 oha DVI var mı bu ekranda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 PrudenT said: fakir mi diyorsun şimdi sen bana? fakirlerin bu bolume girmesi yazask yalniz. modlar goreve ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 vay anasını önümüzdeki ay ben bu acer ekranı alırım abicim. dolar dellenmezse tabi iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Esh said: PrudenT said: fakir mi diyorsun şimdi sen bana? fakirlerin bu bolume girmesi yazask yalniz. modlar goreve ! =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Hepinizi bamlarım haaa! Bana da bi tane gönderin şundan bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 forgiver said: forgiver said: Analog, DVI, HDMI, Component, TV (Digital TV/Analog TV) dvi olduktan sonra bilg. monitörü için hdmi eh işte dijital tv dediği olay nedir bilen var mı dvd-t mi dvb s mi acer 'ın da fena diel aslında fiyatı çok iyi http://www.hepsiburada.com/acer-x233hbd-23-5ms-analogdvi-1080p-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52935 abi şu tv olayını bilen biri açıklasın ona göre karar vercem acer ın panellere bakcam, samsung'a yakınsa o da olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://www.tanbul.com/product.aspx?pid=49605 ViewSonic süper marka bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 walla acer predator 24" sipastik bi monitor de, bu da onun kirpilmi$i biraz. yani boyle teknomarketlerde yanyana koyarlar bakarsin ya. predator resmen ezip geciyodu crysis videosunda. boyle gercekcilik olamaz diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Teknomarketlerde bunlari yanyana koyuyorlar sasi bakip sasiriyoruz ama bunlarin hepsi analog cogalticilarla birlikte cok rahat port basina kalite ayari yapilarak goruntu verilebiliyor. ben oradaki hicbir gorsel sonucu isabetli bulmuyorum. en basit ornegi o hafta indirimi/kampanyasi olan x sacma marka 20inch dvi dahi olmayan monitor, falanca cevrelerce kabul gormus performans delisi monitorden iyi goruntu veriyor. ha acer predator cilgin o ayri. yinede ustune para verseler masama turuncu garip bi monitor oturtmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 AHUAHUAH TURUNCU MONITOR! AHUHZAUHA! bu adamlarda hiç kimse bi araştırma yapmamış mı? bu renk satışlara darbe vurur lan diyen olmamış mı? keşke gay pembesi rengi de yapsalarmış.. (fuşya, lila, leylak, ve ee.. işte bunlar gibi adından ne renk olduğunu anlamadığımız ama geneli pembe olan renkler işte.. gay pembesi olarak anılır. anılmıyorsa da anılmalıdır.) turuncu ya... hakkaten turuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar