Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard dan yeni oyun?!? (4.proje)

scorch

Öne çıkan mesajlar

abi iyi güzel de zergler'de irade yok ki. eskiden overmind ne derse onu yaparlardı şimdi de kerrigan. sc mmo olmaz. sc evrenin de geçen oyun olabilir ama mmo zor hatta saçma. açikcasi warhammer 40k'nın mmo su normal kalitede çıkarsa zaten siler süpürür ortalığı gibime geliyor. büyük ihtimalle sc 2 den sonra sc evrenin de geçen değişik bi oyun olabilir. ama mmo zor. olmasın zaten istemiyorum ben mmo falan.

abi zaten world of warcraft adlı oyun warcraft dünyasının 10 yılını anlatacaktı. ilk sinematiğe bakın yazıyor orada ( veya çıkmadan önceki reklamına nese işte ) daha expansion gelecek. wow'a.

ki zaten şey saçam değil mi adamlar wow ile mmorpg'yi domine etmişlerken niye başka bir mmorpg ye para yatiriacaklar ki kendi karlarını eksiltirler en iyi ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bir mmo çıkması öyle kolay bir iş değil, hadi bugün kolları sıvadık deseler en az 3 sene geçmesi lazım nerden baksan. kuvvetle muhtemelen yeni bir grafik motoru ile çıkar, bambaşka bir konu ve evren olur, eskilerinin yanı ısra yeni bir takım dinamiklere kasarlar, eh bir de oyunun sonraki evrelerini falanda planlayacaklar. blizzardın oyunları çıkarmada acele etmediğini zaten biliyoruz. üstelik wow dan halen gayet güzel ekmek yiyorlar. en az 1 expansion daha gelir wow a bence daha. yani bu iş uzun iş.

oyun diablo, starcraft gibi bir evrende mi çıkar bilmiyorum, yada belki wow un hikayesini bir yerde bitirip, bambaşka bir episode ile wow un daha gelişkin halini sunacaklar (grafikler ve mekanikler açısından)

her halikarda adamların tam olarak ne yaptıklarını açıklamaları için bile sanırım bayağı bir bekleyecez .

öte yandan bir aralar THQ nun warhammer 40k mmo su ile uğraştığını okumuştum, şu an ne durumdalar bilmiyorum. Üstelik warhammer 40k evrenide oldukça popüler. Piyasadaki revaçta olan mmolara bakınca genelde kılıç ve büyü tarzı oyunlar olduğunu görüyoruz yani ortaya farklı birşeyler koymak isteyebilirler.

Bütün bunlar göz önüne alındığında blizzard starcraft ile ilgili birşey yapabilir fikri şimdilik bende biraz daha ağır basıyor. belkide terran ın yanı sıra, zerg yada protoss yerine başka bir oynanabilir ırk ortaya çıkaracaklar.

mesela atıyorum, terran alliance ise yeni çıkaracakları ırk horde olacak. bu yeni çıkaracakları ırkı da starcraft 2 nin bir expansionunda tanıyacağız. böylece kerriganlar falan vs. instance boss u falan olacak, faction leader yerine. kimbilir?
Sosyal ağlarda paylaş

"Four years has passed since the mortal races united against the burning legion.."

"Ölümlü ırkların Burning Legiona karşı birleşmesinin üzerinden 4 yıl geçti."

Warcraft 3 + Frozen Throne + 4 yıl sonrası yani.

we dediim gibi şuanki wow mekanikleri ile değerlendirmeyin gelecek olan MMO yu üzülürsünüz :)
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:
abi iyi güzel de zergler'de irade yok ki. eskiden overmind ne derse onu yaparlardı şimdi de kerrigan. sc mmo olmaz. sc evrenin de geçen oyun olabilir ama mmo zor hatta saçma. açikcasi warhammer 40k'nın mmo su normal kalitede çıkarsa zaten siler süpürür ortalığı gibime geliyor. büyük ihtimalle sc 2 den sonra sc evrenin de geçen değişik bi oyun olabilir. ama mmo zor. olmasın zaten istemiyorum ben mmo falan.

abi zaten world of warcraft adlı oyun warcraft dünyasının 10 yılını anlatacaktı. ilk sinematiğe bakın yazıyor orada ( veya çıkmadan önceki reklamına nese işte ) daha expansion gelecek. wow'a.

ki zaten şey saçam değil mi adamlar wow ile mmorpg'yi domine etmişlerken niye başka bir mmorpg ye para yatiriacaklar ki kendi karlarını eksiltirler en iyi ihtimalle.

scourge da da willpowah yoktu, sonra forsakeni çıkardılar.

kolay işler bunlar, bi sayfacık lore'a bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

Luxor said:
zaten bir mmo çıkması öyle kolay bir iş değil, hadi bugün kolları sıvadık deseler en az 3 sene geçmesi lazım nerden baksan.

şu kısım hakkında :)

geçen seneki fuarlarından birinde 4 yıldır üstünde çalışıyoruz dediler, bu seneyide katsak 5 :p benim tahminim wow un çıkıp büyük başarı kazanmasından hemen sora başlandı sc online projesine, açıklandığı gün bayaaa bişi açıklanacaktır info olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

olmasın işte zaten dier firmalar oyunlarını 2 sene önceden duyurup sorasında çıkarınçabucak maksat para gelsin çabuk aheloyy diyip sora bitmemiş oyunu alıyoruz elimize genelde, şirketlerde babayı alıo sora hep :D

blizzard yeni dünya yaparsa unknown proje için, rpg falan beklerim ben kendilerinden mass effect tarzı
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
bence akıllarına yeni birşeyler gelmiş ki yeni franchise yapıyolar.

yoksa bütün fantazi settinglerini kullandı zaten adamlar.

middle earth & sci-fi & medieval

bunların hepsini tema olarak kullandılar. ne kaldı ki geriye. contemporary bişi mi yapçaklar acep

POST APOCALYPTIC CYBERPUNK!
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Jadelith said:
bence akıllarına yeni birşeyler gelmiş ki yeni franchise yapıyolar.

yoksa bütün fantazi settinglerini kullandı zaten adamlar.

middle earth & sci-fi & medieval

bunların hepsini tema olarak kullandılar. ne kaldı ki geriye. contemporary bişi mi yapçaklar acep

POST APOCALYPTIC CYBERPUNK!

cyberpunk kulağa hoş geliyor tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bakiniyorum da, bu 5. projeymis. bana da hellgate: london olabilir gibi geldi

said:
Thus far Blizzard is developing five new games:
1. Starcraft II
2. Diablo III
3. New World of Warcraft expansion
4. Next-Gen MMO
5. A new unannounced game (New IP?)

said:
1. This brand-new game is not a World of Warcraft expansion, and it is not related to the Next-Gen MMO.
2. At present, the brand-new game is using the World of Warcraft engine merely for testing purposes.
3. The Client Software Engineer job opening is for someone to take responsibility for the development of a brand new engine for this game. This new engine will be built depending on the skill and interest of the person hired for this position.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...