arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hahahhaha !![hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 nouma bizi diskoya götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ah nouma vah nouma medyanın dolduruşuna geldik. zaten fenerbahçede hep medyanın acısını çekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 artık takım tutmuyorum ben. Nouma Beşiktaşa dönerse ben de beşiktaşlı olurum ancak. Yoksa şu an takımsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 nouma nın suçu yok golünü attı selamını çaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 beşiktaş ın 100. yılında yapılacak iş mi bu da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 lol dava açıyorsa süper ne diyecek merak ettim şimdi 'elimle biryerimi avuçladım 65 milyon önünde, attılar beni, tazminat isterim'[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tek bisi soylerim bu konuda fenerliyim macida seyrettim yaptigi gercekten ayip bisi idi gereken cezayi verdigi icin besiktas yonetimini kutluyorum..tekme atar bisi demezler kafa aatar bisi demezler cunku mac esnasinda sinirden olacabilecek bisi bunlar cezasi da kırmızı karttır..ama bunun cezasi da budur..ama sunu da biliiyorum besiktas cok serefli bi takim..belki bu olay fb ya da gs de olsa 1-2 gun tv de gosterilir sora unutulabilirdi..ama besiktas boyle bi davranis sergiledigi icin ne kadar serefli bi takim oldugunu butun turkiyeye gosterdi..tebrik ediyorum yonetimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Bonecrusher, 24 April 2003 10:39 tarihinde demiş ki: artık takım tutmuyorum ben. Nouma Beşiktaşa dönerse ben de beşiktaşlı olurum ancak. Yoksa şu an takımsızım. Bone bence çok saçma birşey bu. Beşiktaş taraftarı ne futbolcuya nede yönetime aşık olmuştur. Onun için asla gitmemiştir maçlara. Biz siyah beyaz renklere ve o renklerin üzerindeki armaya aşık olduk. Onun için bağırdık stadlarda pascalı sadece sevmiştik. Ama yönetim böyle uygun görmüş. İsterse ronaldo suçsuz yere gönderilsin ama beşiktaş her zaman kalır. Yönetime tepkimizi veririz ama takımımıza desteğimizi sürdürürüz. Orada mücadele eden futbolcu değil. Siyah-beyaz renklerdir. Hep destek tam destek :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ya bende siyah-beyaz baryak istiyiioomm[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Mephisto_, 24 April 2003 12:59 tarihinde demiş ki: lol dava açıyorsa süper ne diyecek merak ettim şimdi 'elimle biryerimi avuçladım 65 milyon önünde, attılar beni, tazminat isterim hayır,eğer yönetim alacaklarını wermezse yada usulsüz bi şekilde gönderilmişse,diyecek bi kaç şeyi vardır herhalde ?[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tek taraflı fesh edildi antlaşması beşiktaş'ta heralde ordaki tazminat'ı ödemiştir yollarken, onun dışında dava edebiliceği birşey yokki[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Tüm bu arbedelere rağmen beşiktaşlılar yönetimi destekliyorlar! Bende bir BJK li olarak katılıyorum buna![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Kimse yönetimi desteklemiyor. Yönetimi zaten 2 senedir kimse desteklemiyor. Çok kolay oyunlara geliyorlar ve medyanın baskısı altında çok kolay eziliyor. Verdikleri sözleri ise tutmuyorlar.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Şampiyon olana kadar desteklemek zorundayız.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Yönetim isterse Süper Kupa finali oynattırsın takıma yinede desteklenmez. Verilen sözler tutulmadı ! Medyanın çok etkisinde kalıyor. Ve asla taraftarına sahip çıkmıyor. 2 senedir Yeni açık turnikeleri düzeltilmedi o kadar itiraza protesto ve fakslara rağmen. Stat yapılmadı. Bjk radyo ve tv açılmadı illegal açılanlara yardım edilmedi. Derneklere yardım edilmiyor. Mali açıdanda Nihat ın transferi kurtardı onları. Nihat satılmasaydı Beşiktaş belkide şu sıralar fenerin durumunda olurdu.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 taraftarın yönetimi destekleyip desteklemediği net olarak altay maçında belli olur..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 öhm nouma için bestelediğimiz yeni slogan fransada doğdu tombalacı oldu çinkoyu tuttu kartaldan kovuldu pascal nouma nouma nouma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/funny_old_game/2969525.stm Keep your hands where we can see them heh bbc'nin fun and games bölümünden yönetime gelince taraftar yönetimi desteklemez yönetim bence artık 0 ama takım desteklenir. zaten çarşı açıklama yaptı takımı destekliyoruz diye. bu arada bu da nette gördügüm bir karikatür :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 o zaten terbiyesizliinden fransa'da kendine klüp bulamamış beşiktaş gibi efendi bi klüp de nası olduysa onu almıştı. bence ii oldu.[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Mephisto_, 23 April 2003 20:54 tarihinde demiş ki: benim mesajım raider'a değildiki, arcane'eydi[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me pardon o zaman blaqın bana laf attıgı mesajı quotelamıssın da o yüzden alındım[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yazık oldu pascala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Mephisto_, 24 April 2003 14:50 tarihinde demiş ki: tek taraflı fesh edildi antlaşması beşiktaş'ta heralde ordaki tazminat'ı ödemiştir yollarken, onun dışında dava edebiliceği birşey yokki hayır yönetim henüz alacaklarını wermedi ve vermemeye niyetleri var sanırım,fanatik in sitesinde öyle bir haber okumuştum,ne şekilde kovulursan kovul yaptığın işin parasını almak hakkındır yada haklı olduğunu düşündüğün bir konuda haksızlığa uğradığını düşünüyorsan hakkını aramak....[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar