Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 MADBOY said: Antika sandalyeye oturacaksin. Koyu gri keten pantolon, dizleri ovusturacaksin. Dolma parmaklarla, vijir vijir ovusturacaksin boyle. Derin bir nefes alip, hafiften kafa saga donuk yukari bakaraktan; ''HAY ALLAH.....................................BU DA MI BASIMIZA GELECEKTI ?'' (noktalar dilediginizce uzatilabilir, velhasili kelam icinizdeki 'cennet mi cehennem mi?' korkusunu surat ifadenizle, olabildigince icten bir sekilde disariya vurmaniz gerekiyor, obur turlu basarisiz olur.) neyi ovuşturuyorduk la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Büyük açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Skyfire said: tayyipi öldürürdüm bu ilk işim olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kovulmadım kendim istifa ettim hayattan diyip kusmuğum da boğulana kadar içerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İçimde kalan herşeyi söylerdim insanlara. Karaköy'e falan giderdim. Sonra bikaç taramalı alıp bi hızlı araba çalardım. Basıp Ankara'ya gider gereken temizliği yapardım. Şanslıysam ölmeden harvardım harcanması gerekenleri. Öyle işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 nileppezdel said: İçimde kalan herşeyi söylerdim insanlara. Karaköy'e falan giderdim. Sonra bikaç taramalı alıp bi hızlı araba çalardım. Basıp Ankara'ya gider gereken temizliği yapardım. Şanslıysam ölmeden harvardım harcanması gerekenleri. Öyle işte :D oha yorulursun, 24 saat ayakta kalıcak halin yok bi ara uyuman da lazım sdfjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hiç denemediğim şekillerde 31 çekerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yanımda alabildiğim kadar insan alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 düşündüm de rakı içerdim lan heralde. çok temiz meze var. mümkünse ayılmadan öleyim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 tanıdığım herkesi arardım heralde, eş dost nasıl muhabbeti yapardım o kadar telefon konuşmasından sonra da ölürdüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 drama queenliğe gerek yok, hayatta en sevdiğim kim varsa arar normal konuşurdum. sonra küfrederdim insan 24 saat kala mı haber verir be diye. n'apılır 24 saatte allasen ya hgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bi de tabi selin'i arar, "SELİN.. SELİN.. TİYOTORO.." der kapatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben selini arardım sürekli söylediğim şeyi tekrar söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yavuz, sen ne zaman meşgul olmam bilmiyorum selin de diyebilirsin jdhgjhg. gökalp bebeyimsin her zaman, pls. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 düşündüm ve çok romantik oldum cidden lan bi anda selinle beraber son 24 saat <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 son 24 saatim olsa uyuz olduğum herkesi gider döverdim öldürürdüm hatta sokaklarda dehşete yol açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 süpersin gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 son 24 saatte kimseyi öldürmeyi düşünmem, cehenneme gitmek istemoorum (A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 döwmeyi düşünüp döwemediğim bütün şahısları son paramla dövdürtürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paticik'e konu açar dikkat toplardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ölüyorum diyemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 "Ölüyorum : ((((((" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 su an hayatimin son 24 saatinde olsam, oh be der giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Asteroth said: "Ölüyorum : ((((((" diye trollerdim kanka baştan söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Amaç zaten dostlar post kassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar