kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ya nedense bu müzikleri dinleyince tüylerim diken diken oluyor off.. dl ediyorum kazaa dan MI3 theme müziğini başka güzel parçaları varsa isim verebilirmisiniz ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 "the pirate i used to be" mi ne, o da güzeldir geyiktir. gemide korsanların söyledikleri şarkı. bana aynı etkiyi yapıyor mi müzikleri, kardeş miyiz neyiz? :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 İkinizde kızılsakalın torunları olmayasınız. Yada amca oğlu yada kızı[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 çok hoş muzikleri vardır monkey island ın bide wc 2 nin muziklerine hasta olurum ben..Kazaadan aratıp bulunabilir..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Mirage, 21 Mayıs 2004 07:18 tarihinde demiş ki: "the pirate i used to be" mi ne, o da güzeldir geyiktir. gemide korsanların söyledikleri şarkı. bana aynı etkiyi yapıyor mi müzikleri, kardeş miyiz neyiz? :p olabilir :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şarkının adı "pirate song" idir güzeldir dinlenmesi farzdır.. curse of monkey island diye aratırsan bulursun bişiler..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Curse of Monkey Island - A pirate I was meant to be A pirate I was meant to be, trim the sails and roam the sea..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 eheh yolda düşünürken aklımda geldi yanlış yazdığım ama neyse.. süper şarkıdır. hatta lucas arts'ın çoğu oyununun müziği olağandışı etkiler bırakmıştır bende. full throttle ve indiana jones'da. gerçi indy müziği filmden geliyo tamamen ama çaktırmayın. :p sonuçta film de lucas abinin.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya abicim bu müziği dinleyince gaza geliyorum.. MI ve MI2 yi çekesim geliyor netten bitirip oynamak falan[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Öne çıkan mesajlar