napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bu bişeyler okuyan veya PSP oynayan arkadaşlar, acaba kakalarını yaparken mi yapıyolar bunları yoksa kakalarını yaptıktan sonra tuvalette oturur vaziyette mi yapıyolar, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 oo napae kızmış pmden tanışıyım hemen derken muhabbeti gördüm soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dasaaa said: üzülme! silkin ve kendine gel! sakalını sıvazlayıp düşün taşın ve bir yiğit gibi çık er meydanına! Orada ne yaptığını gördüm çakal seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dasaaa said: yiğit gibi yiğit demi gay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 en güzeli sigara içmek çok güzel oluyore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 neden bir erkek bok muhabbeti yapınca "AHAHAHA" oluyor da, bi kız aynısını yapınca "İİY KIZA BAK LAN" oluyor? bütün kızların içinde en az sizinki kadar pislik mevcut alışın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Çünkü biz sizi sçmıyo bilmeyi seviyoruz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Doğru söylüyor. Sınıftaki kızlardan biri ilk okulda ders çalışmaya gelmişti bana. Kız KÖTÖRT diye osurdu. Ve ölüm koktu oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 adam tükmükten iğreniyo siz bide gidip sıçarsanız nolur nilepin hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ölüm ve sefalet diyorum nilep. Ölüm ve sefalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Oğlum iğrenmiyorum lan artık. Ama sçmasınlar tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kusura bakmayın, bizim de yediklerimizin bi şekilde çıkması gerekiyo sdf herkes benden soğudu mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 boka sardı muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kermit said: boka sardı muhabbet No shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 napae benle tanışamıcak diye bunalıma girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Patiye gelen kızların yavşamalarımızdan korunmak için ne yapması gerektiğine yönelik iyi bir ders oldu bu bence. Sticky yapılsın yeni gelenlere taşınsın. Kızlar dikkat! densin başına da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 elesso said: napae benle tanışamıcak diye bunalıma girdi evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kızların da "sıçabildiği"ni "2 girls and a cup" adlı deneysel video çalışmasından görebiliyoruz ayrıca kızların bacaklarında yağ tabakasının erkeklerdeki gibi yatay değil dikey olduğu için selülit olayının sadece bağyanalrda olduğunu hatta kadınlarda kromozomlar XX oldupu için erkeklerden daha iyi evrilmiş olduğunu ve kadınların orgazm olmak için boşalmaya ihtiyaç duymadıkalrını da biliyoruz ben insan değilim.. AY EM E MEŞİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 selülit erkekte olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 olabiliyo diil direk oluyo zaten. bizzat gördüm dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 o selülit değildir arakdaşım tıbben geçerliliği yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 O erkek diildir bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kadında top sakal olabiliyosa erkektede selülit olabiliyo. hormon meslesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 top sakal nedir ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Çember sakallı kadın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar