nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Yalan msndesin. Laptop da mı orda lan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kazımkarabekir said: napae said: ben bir bayan olduğum için kaka yapmıyorum, dolayısıyla tuvalette uzun süre vakit geçirmiyorum ve bu sebeple de herhangi bir şey okumama gerek kalmıyor.kızlar osurmas pırt eder !! ve pembe bir toz bulutu çıkar. kalp şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 nileppezdel said: Yalan msndesin. Laptop da mı orda lan? :D az önce derken yaklasık 30 dk once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 @Masquerade: Ahahahahah :D @Berk: Hakkaten "az" önceymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Benim itfaiye kamyonu şeklinde lazımlığım vardı evde süre süre yapardım kakamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Masquerade said: kazımkarabekir said: napae said: ben bir bayan olduğum için kaka yapmıyorum, dolayısıyla tuvalette uzun süre vakit geçirmiyorum ve bu sebeple de herhangi bir şey okumama gerek kalmıyor.kızlar osurmas pırt eder !! ve pembe bir toz bulutu çıkar. kalp şeklinde. ve vanilya kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yoo leş gibi kokuyo bildiğin ölü yutmuşlar sanki bağırsaklarında ölü var yani off leş bişi dir kız osuruğu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sınıfta bi kız vardıda bizim bildiğin iğrenç bi insan osurmuştu odamda ve söylemişti bunu ya küçücük odada 4 kişiyiz kız osuruyom dikkatli olun dedi kovduk sonra kızı evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kız değildir o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kızdı yav memeleri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 mulgear6 said: Xaenin said: PSP'niz varsa bakın, PES 2009 yüklüyosunuz, açıyosunuz. Manchester alıp karşı takıma da Brugges bilmemne diye bi takım var onu veriyosunuz. Beginner yapıyosunuz seviyeyi, sizin conditionlar excellent onlarınkileri terrible yapıyorsunuz ve oynamaya başlıyorsunuz. 10 dakkalık maçta rekorum 21-0, böyle böyle eğlenceli şeyler çıkıyo ortaya işte. az önce 22-0 yendim macnhester ile south africa milli takımını son dakikada berbatovun golüyle :D 10 dk lık maç Sçarken mi yendin? Önemli olan o. Bide şu zamana kadar tuvalette hiçbirşey okumadım. Bağırsaklarım feci çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kermit said: kızdı yav memeleri vardı Her memesi olan kız olmuyo ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kızdı lan bizim arkadaş çıktı sonra o kızla sonra bizde anlattık o kız osuruyo dye dikkat et diye beraber yatağa girersiniz osurursa hayattan soğursun dedik. çocuğun saçları siyahtı ertesi gün bi geldi beyazlamış saçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Erkek olduğunu anladığından beyazlamıştır. Tamamen çıplak kalınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 napae said: ben bir bayan olduğum için kaka yapmıyorum, dolayısıyla tuvalette uzun süre vakit geçirmiyorum ve bu sebeple de herhangi bir şey okumama gerek kalmıyor. Abi kadınlar daha hızlı mı sıçrıyorlar? Beni bilgi eksiğim varsa lütfen kapatın çünkü kız arkadaşım erkek olabilir durum böyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ipodda solitaire oynamak büyük itimalle daha büyük yüzdeye sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kız arkadaşın sanırsam erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 "Hayattaki en büyük zevkim sçrken teknosa dergisi okumakdır" Stevan Segal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 napae said: kız arkadaşın sanırsam erkek. zahuzahuzahuzhauzhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 napae said: kız arkadaşın sanırsam erkek. o zmn xunn gay ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bilmediğimiz bişey söyleyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Arkadaşlar üzülüyorum ama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 üzülme! silkin ve kendine gel! sakalını sıvazlayıp düşün taşın ve bir yiğit gibi çık er meydanına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar