matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 birde kafa kafa girilen kazalar haric 90km uzerine kaza cok azdir. cunku ortalama hiz 140km falandir, kaza aniyla sizin kaza olacagini farkedip frene basmaniz arasinda gecen surede araclar cogu zaman 90km nin altina inmis olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 adamlar özellikle suvlarına takla testi falan yapıyo. başka marka var mı bunu yapan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Vodan said: Scirocco tabiki :) Haklısın Vodan Scirocco çok güzel ama biraz içi basit olmuş gibi geldi bana nedense, eski tip olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Haklısın. Aylar önce Scirocco'yu ilk gördüğümde aynı yorumu yaptım. Hatta fuara beraber gittiğimiz arkadaşlarla da bu konuda hemfikirdik. Golf VI sadece iç mekanı için bile Scirocco'ya tercih edilebilir diye. Scirocco gibi bir arabanın iç mekanı Golf VI şeklinde olmalıydı. EOS'tan alınmamalıydı. Yine de Volvo biliyorsun ikinci eli pek güçlü olmayan bir araba ve Scirocco dış görünüm olarak sanki C30'dan bi gömlek üst segmentte gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Scirocco dışardan çok iddialı. Ama içinin golfle aynı olması beni tereddüte düşürüyordu. ÖTV indiriminden sonra iç mekanı dikkate alınacak kriterlerin arasından çıktı bana sorarsanız :D Şimdi gayet fiyat/performans oranı harika bi araba oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Selam, 2 kuruş indirim için davayı sattın :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hahahahahahaa pek davayın sattım sayılmaz ya, eski fiyatları için konuşuyodum ben. Şimdi cidden "halk coupesi" oldu türkiyede de scirocco. o yüzden ortak iç mekanda halk coupesi için bir dezavantaj değil diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Volvo'ların tüm güvenlik ekipmanlarını dizayn eden üreten firma Autoliv adında bir Isveç firması. 70'lerden bugüne Volvo'nun 'güvenli' olmasını sağlayan ürünlerin hepsi Autoliv imzalı. Volvo ise 70'lerde bile bu tür donanımları sunmasıyla bu ünvanı bence de hak ediyor. Ancak günümüzde aynı markanın ürünleri sadece Volvo'da değil; Renault, Ford, GM, Audi gibi bir çok başka markada da kullanılmakta. Bu nedenle artık çoğu marka benzer derecede güvenlik standartları sunmaktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bence Volvo pasif güvenlikte hala 1 numara. Örneğin kör noktada araç varsa aynada yanan uyarı ledleri veya ani fren yapınca ona göre yanan fren lambaları gibi diğer araçlarda olmayan unsurlar var. Güvenlik deyince sadece ABS, Hava yastığı veya ESP'yi anlamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 stop muhabbeti bmwde mercedeste falan da var galiba ya. öyle aman aman bi özellik diye gösterilmiyo bildiğim kadarıyla :) kör nokta muhabbeti de Volvo'nun tırları için geliştirdiği bişeydi, güzel icat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 "ani fren yapınca ona göre yanan fren lambaları" bu kısmını merak ettim çok; nasıl bir şey yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Selam, Kör noktalar için uyarı sistemini geliştirdiği için Audi ödül aldı diye hatırlıyorum. Yanlış mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Fren kuvvet gostergesi fren pedalina belli bi yuzdelik dilimi gececek sekilde basildiginda kuyruk lambalarinin kademeli/daha genis/ veya daha parlak yanmasi seklinde oluyor. bmw 2 kademeli lamba kullaniyor diger markalardan haberim yok. birde kor nokta muhabbetini bende ilk audi yapti diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 gecmis olsun. ayrica corsada falan da var o stop lambasi muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Fren lambası sistemi basit ve hoşmuş. Muhtemelen reklamını bile yapmayan bir sürü araçta vardır. Kör nokta uyarı sistemine de basmadı benim kafam. Bariyere yakın giderken falan sürekli yanar, göz alır o şey gibi geliyor (: Kesin yapmıştır gavur da, hiç görmeden sadece duyunca çok acayip ve çok saçma geliyor böyle teknolojiler. Benim öküzlüğümden herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kör nokta olayı audi nin. Belkide Volvo tasarlamıştır ilk ama son kullanıcıya ilk sunan marka audi idi. Kademeli yanan fren lambası olayı da 1 serisi çıktığından beri tüm BMW lerde var. O da volvonun değil yani. Daha önce dediğim gibi Volvo eskiden çok iyiymiş çünkü zamanında arabalar pleksiglastan tenekeden yapılırken volvolar isveç çeliğinden, saç kalınlığı yüksek vs. üretilirmiş. Eski nesil volvo station wagonlara bakın 2 tonu geçiyor alet. Bugün kocaman jipler o ağırlıkta. Yeni volvolar standart bi araba ne kadar güvenliyse o kadar güvenli. Hatta bence yeni S-class her volvodan daha güvenlidir. Mercedesteki pre-safe olayı başka hiç bir markada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Güvenlik konusunda tek marka tanırım oda SAAB'tır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Neye göre güvenli diyorsunuz? Tırın altında kalıp sağ mı çıktınız SAAB dan nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kasanın sağlamlıgı yönünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 vectra? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yandan alınan darbe konusundan volvodan iyisi yok. diğer hususlarda devam edin tartışmaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İki tane hareket sensörüyle bisiklete de kör nokta algılayıcısı takabilirim ama bunu hangi markanın ürettiği değil hangi C segmenti arabalarda opsiyonel olarak alabildiğinizi sorgulamak gerekir bence. Aynı şekilde hız sensörüyle otomatik fren yapan sistem de en basit C30'da bile alınabiliyor. Euro NCAP testlerinde önden ve yandan çarpmalar dikkate alınıyor diye çoğu marka arkadan çarpmalara karşı kabin tasarımı yapmıyordur eminim. Ben seviyorum Volvo'yu da ikinci eli yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Selam, Volvo alıp gebertene kadar bineceksin. 3-4 yıl sonra satarımd ersen üzülürsün : V50 diyorum. Hatta 1.6D yerine 2.0D daha da güzel olur hani :) Çok olursa zaten B6 A4 avant hayalim devam ediyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar