di Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Selam, Boyle sniper ile tipleri vurmayi falan seviyorum ve gayet dandik bir bilgisayarim var. 2 gb ram'im var ama =P Boyle bahsettigim tipte eglendirecek oyun falan var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 call of duty nin ilk oyunu işine yarayabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 "Sniper Elite" diye bi oyundan bahsediyodu millet. İşini görür belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Buyse said: call of duty nin ilk oyunu işine yarayabilir sanırım Oyunun yarısından çoğunda pusup sniperclık oynamıştım ben. Hem araya aksiyon da giriyor canın sıkılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sniper elite her internet cafede var ne işse. oyun dandik ama tam dediğin tarzda :) düşük sistemde çalışcak, uzaktan adam vurmaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Tam su sniper elite'e bir bakayim diyordum ki yanimda oturan arkadas sinavlar yaklasti ya dedi. Beni benden aldi. Sinir stres yaptim. Elim titricek simdi vuramicam adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hedefleri sınavı yapcak hoca gibi hayal etcen o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar