Xaenin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Özel jetimle füze getirtirim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kendi topiğimi trolletiyorsunuz. Yardım eli uzatsın biri dövücem aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 DoruK said: makina yağı çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 İçinde var troll. Ayrıca bu topik yaşasın diye yapıyorum, zira gelen cevaplardan ben de faydalanacağım. Benim bilgisayar da boştayken kilitleniyor paso, hakikaten yardım lazım bana da. Elimde kalmasın şurda 2 ay kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Tamamen fanlarla alakalı. (Yok artık dsfg) Benim masaüstü bilgisayarımın ekran kartının üzerindeki fan da aradan geçen 4 yıl sonunda tozlanmış, traktör motoru gibi ses çıkarmaktaydı. Söküp temizlemek te fayda etmedi. Aletin kaportayı açıp ses nereden geliyor tespit et. Nereden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben en iyisi süpürgeyle genel bir gireyim. Ekran kartını falan sökersem biliyorum takamıycam yani. Ters mers takarım hatta. Basit çözümlerle halledicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ufak el kompresörleri oluyo en güzeli onlarla temizlemek bilgisayarın içini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 fanların hepsini durdurup sesin hangisinden çıktığını bul ona odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 alakasız şekilde arada bi ses çıkıyosa fanların dengeleri de bozulmuş olabilir tozdan. temizlesen de bişeye yaramaz öyle olmuşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahah yarıldım başlığa ya:D kompresör bul bi tane çık balkona üfle silsen süpürsen fln fayda etmez çıkacak tozu dumanı görünce ztn anlayacaksın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 adam makineye 2000$ para gomdu. hepinizi bicer burda. genelde o bagirmayi ekran karti yapar. onun fanlari otomatik cali$tigi icin, eger blower in icinde toz birikmi$se bazen max lar fani. hele ki 4870x2 felan x2 isindigi icin zaten cok ciddi sogutulmasi lazim, en ufak bi tozlanmada oter boyle tahminen. kasa neydi sendeki? toz filtresi var mi intake lerde ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kardeşim de aynı dertten muzdarip. desktopların sonu bu heralde djkd bi de gece bilgisayarı açık bırakamıyoruz,sesi uyutmuyo bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim 4850 ilk açılışta bi 5-10 saniye köklüyo bide onun bi ayarı var belli bi ısının üzerine çıkınca köklüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Abi sokecek bisi yok, supurgeyi al eline (elektrikli supurge ama aman diyim sdfahfda) once bi kasa fanlarina daya, em onlari. sonra kasayi ac, ekran karti ve islemcinin uzerinde fanlara da bi daya onlari da em. Hallolur buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Esh said: adam makineye 2000$ para gomdu. hepinizi bicer burda. genelde o bagirmayi ekran karti yapar. onun fanlari otomatik cali$tigi icin, eger blower in icinde toz birikmi$se bazen max lar fani. hele ki 4870x2 felan x2 isindigi icin zaten cok ciddi sogutulmasi lazim, en ufak bi tozlanmada oter boyle tahminen. kasa neydi sendeki? toz filtresi var mi intake lerde ondan soruyorum. Thermaltake armor mx var, ekran kartı da 4870X2 evet. Ben bugün bi açıp onu üfüreyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hakkaten , adami 4870 diye kandirmistik sonuna X2 ekledi kendinden. Haykirir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Biraz önce fön makinesinin soğuk kısmıyla üfledim. Dumanaltı oldu, o derece toz çıktı ve eskisinin 10 da biri kadar falan ses çıkarıyor, ve haykırmıyor arkadaşlar. Siz de yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 YA ŞUNU YAZANA KADAR BAĞIRMAMIŞTI. YOLLADIĞIM ANDA YİNE HUAAAA DEDİ YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 siyah kuşak olmuş senin bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Xaenin said: YA ŞUNU YAZANA KADAR BAĞIRMAMIŞTI. YOLLADIĞIM ANDA YİNE HUAAAA DEDİ YA. fanın dengesi bozulmuş işte dediim gibi. fanı değiştirmek tek çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fanları değiştirip ucuzundan bir fan kontrolcü al ya da sadece fan kontrolcü al. Ben thermaltake'in böğüren fanlarının üstesinden fan kontrolcü ile geldim. Bir de kasanda yanda irice bir fan varsa onu tamamen devre dışı bırakmanı da tavsiye ederim(NŞAdaki bir oda sıcaklığında yaşıyorsan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sanırım fanlar tozlandıkça ses sorunu baş gösteriyor, değiştirmek en temizi. yeni fan aldıgında da toz filteri takıver ona, daha uzun ömürlü olur, tozu az yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Vargath said: Fanları değiştirip ucuzundan bir fan kontrolcü al ya da sadece fan kontrolcü al. Ben thermaltake'in böğüren fanlarının üstesinden fan kontrolcü ile geldim. Bir de kasanda yanda irice bir fan varsa onu tamamen devre dışı bırakmanı da tavsiye ederim(NŞAdaki bir oda sıcaklığında yaşıyorsan). Kocaman fan var yanda da, onu kaparsam fazla ısınmaz mı ya bu sefer? 4870X2 falan aşırı ısınan şeyler bunlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Hazir insanlar ilgileniyor biraz bende bilgi calayim desktopun anakartinin fani son 2 gundur voing voing voing diye calismaya basladi boyle parmaklamadan duzelmiyor korkuyorum yanacak diye buda mi toz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Xaenin said: Vargath said: Fanları değiştirip ucuzundan bir fan kontrolcü al ya da sadece fan kontrolcü al. Ben thermaltake'in böğüren fanlarının üstesinden fan kontrolcü ile geldim. Bir de kasanda yanda irice bir fan varsa onu tamamen devre dışı bırakmanı da tavsiye ederim(NŞAdaki bir oda sıcaklığında yaşıyorsan). Kocaman fan var yanda da, onu kaparsam fazla ısınmaz mı ya bu sefer? 4870X2 falan aşırı ısınan şeyler bunlar sanırım. Kasa yanındaki fanların %90'ı ya gereksiz yerlere takılmıştır, yada ters takılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar