Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarım Haykırıyor.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Tamamen fanlarla alakalı. (Yok artık dsfg) Benim masaüstü bilgisayarımın ekran kartının üzerindeki fan da aradan geçen 4 yıl sonunda tozlanmış, traktör motoru gibi ses çıkarmaktaydı. Söküp temizlemek te fayda etmedi.

Aletin kaportayı açıp ses nereden geliyor tespit et. Nereden geliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

adam makineye 2000$ para gomdu. hepinizi bicer burda.

genelde o bagirmayi ekran karti yapar. onun fanlari otomatik cali$tigi icin, eger blower in icinde toz birikmi$se bazen max lar fani. hele ki 4870x2 felan x2 isindigi icin zaten cok ciddi sogutulmasi lazim, en ufak bi tozlanmada oter boyle tahminen.

kasa neydi sendeki? toz filtresi var mi intake lerde ondan soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
adam makineye 2000$ para gomdu. hepinizi bicer burda.

genelde o bagirmayi ekran karti yapar. onun fanlari otomatik cali$tigi icin, eger blower in icinde toz birikmi$se bazen max lar fani. hele ki 4870x2 felan x2 isindigi icin zaten cok ciddi sogutulmasi lazim, en ufak bi tozlanmada oter boyle tahminen.

kasa neydi sendeki? toz filtresi var mi intake lerde ondan soruyorum.

Thermaltake armor mx var, ekran kartı da 4870X2 evet. Ben bugün bi açıp onu üfüreyim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Fanları değiştirip ucuzundan bir fan kontrolcü al ya da sadece fan kontrolcü al. Ben thermaltake'in böğüren fanlarının üstesinden fan kontrolcü ile geldim. Bir de kasanda yanda irice bir fan varsa onu tamamen devre dışı bırakmanı da tavsiye ederim(NŞAdaki bir oda sıcaklığında yaşıyorsan).
Sosyal ağlarda paylaş

Vargath said:
Fanları değiştirip ucuzundan bir fan kontrolcü al ya da sadece fan kontrolcü al. Ben thermaltake'in böğüren fanlarının üstesinden fan kontrolcü ile geldim. Bir de kasanda yanda irice bir fan varsa onu tamamen devre dışı bırakmanı da tavsiye ederim(NŞAdaki bir oda sıcaklığında yaşıyorsan).

Kocaman fan var yanda da, onu kaparsam fazla ısınmaz mı ya bu sefer? 4870X2 falan aşırı ısınan şeyler bunlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Vargath said:

Kocaman fan var yanda da, onu kaparsam fazla ısınmaz mı ya bu sefer? 4870X2 falan aşırı ısınan şeyler bunlar sanırım.

Kasa yanındaki fanların %90'ı ya gereksiz yerlere takılmıştır, yada ters takılmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...