Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 fuckbodyın olam anam sağlosaın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tercihim bağyanlardan yana zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 zamanında siberalemden 5 7 tane kız msne ekletip konuşmuştum.Asıldıklarımın çoğu geri dönmüyordu bana göz kırpanlarla idare ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 en önemlisi böbreklere dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 s.ktr et abi siberalem i gel küçükparka falan çıkalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 [rapmodu] siberalemden [/rapmodu] kız tavlayamaadım zamanında şükrüü bensaaçahtım şükrüü amanına yandım şükrüü ahah pardon. kişiseldeymişiz. garbıç sandım. neyse. siberalem nasıl bi mekan yav daha hiç girmedim oralara. ama pek ilgimi çekmedi. gördüğüm kadarıyla kızlar teklif etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ajhdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 roket adam said: [rapmodu] siberalemden [/rapmodu] kız tavlayamaadım zamanında şükrüü bensaaçahtım şükrüü amanına yandım şükrüü şükrüye yananı taksimde sallandırırım ibret olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 said: findyourfuckbody.com harbi fuckbody ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 roket adam said: bensaaçahtım şükrüü bu kisim hic hosuma gitmedi dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 olan olmuş bi kere, bu kadar geç tepki verilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bak kızlara böyle yaklaşıcaksın. örnek olarak ekmekle aramızdaki diyaloğu koyuyorum. ekmek kız rolü yapıyo burda Ek says: *sasdfasdfa *sdfas *dfasd *fa *sdf *asd *fa *sdf *as *df *asd *fasdf *asd *fa *sdfasd *fa *sdf fede says: *anladım *galiba Ek says: *asd *fas *df *asdf *asd *fa *df *adsf *asd *fa *dsf *asd *fa *sdfa *sd *fasd *fa *sdf *asd *fa *sdf *asd *fa *sdf fede says: *çok açıklayıcı gerçekten Ek says: *asd *fasd fede says: *ben de öyle düşünüyorum Ek says: *abi fede says: *ama hayat her zaman öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sekssomnia var bende abi, kim cakti kim napti hatirlamiyorum., herkes boyle itiraf etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 aaa :( llama kıyamaam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 fede said: bak kızlara böyle yaklaşıcaksın. örnek olarak ekmekle aramızdaki diyaloğu koyuyorum. ekmek kız rolü yapıyo burda Ek says: *sasdfasdfa *sdfas *dfasd *fa *sdf *asd *fa *sdf *as *df *asd *fasdf *asd *fa *sdfasd *fa *sdf fede says: *anladım *galiba Ek says: *asd *fas *df *asdf *asd *fa *df *adsf *asd *fa *dsf *asd *fa *sdfa *sd *fasd *fa *sdf *asd *fa *sdf *asd *fa *sdf fede says: *çok açıklayıcı gerçekten Ek says: *asd *fasd fede says: *ben de öyle düşünüyorum Ek says: *abi fede says: *ama hayat her zaman öyle değil Ekmek baya içti bu gece yalnız. Yani ekmek kız tarafını oynadı diyorsun da, seni kız sanmış olabilir. Dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Llama said: çekici profil nası yapılır lazım abilerim yardım kız tavlıyamıyorum merveyle başlamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 olabilir. zaten konuşmanın tümünü buraya koysam ekmeğin banının üzerine 3 ban daha atarlar. adminler gelip döver hatta. bi ara bana yurtta birilerine saldıracam abi artık olmuyo gibi bişeylerde dedi. siz dikkatli olun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Skyfire said: s.ktr et abi siberalem i gel küçükparka falan çıkalım :) oralar bitti cift dikiş yapmak istemiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 cons şu konuya bir mesaj atsaydı direk onu alıntılayacaktım ama henüz yazmamış ben peşinen söyliyeyim o zaman cons ne yaparsa onu yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar