Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wolf

Moss

Öne çıkan mesajlar

Uhkl de downtime sonrası oyuna girdim localde bi red vardi ilk gate clear ikinci gate de wolf pilotu ile bizim zea pilotu baslamis kapismaya ben geldigimde 30 sny olmus combat basliyali bende direk saldirdim 2 web 3 220mm ac adam direk bana dondu baktim bizim ac ler bise vurmuyor drone larida saldim yok bana misin demiyor adamin sield inmedi benim 8 k olan shield yavas yavas iniyor bu arada zea pilotu da devam ediyor yaklasik 1 dakka surdu benim shield % 50 oldugunda adami patlattik

km

bende ayrica 1 tane gyrostab fitli

adamin mi sanslı gunuydu yoksa bu iste bisey mi var : )
Sosyal ağlarda paylaş

rapier de kullangıdın silah yanlış. 23 km civari orbitte olman gerekir. sende 220mm autocannon var, rapiernin tüm avantajını öldürmüşsün, ve 8k shieldım var demişsin bana sorarsan o shieldda çok az ben 12k shieldla geziyorum rapierde. ki o wolf le 1 e 1 karşılaşsa idiniz emin ol rahatlıkla alırdı seni, dronelarını patlattıktan sonra ona vuramazsın, tabii şimdi baktım adamda AB varmış, eğer mwd ile scramble range den çıkarsan tabiiki kaçarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

orbit soz konusu değil, ortamda rapier var zaten.arti daha verimli olucaktır tabiki.

wolf sağlam bir gemi, ve range'ide oldukca iyi, 10km den ince ince desebilir bir rapier'ı. Yanı cok hızlı olucek bir gemi değil zaten. heleki 400mm fitli bi wolf. Zealot adam gibi vuramamıştır zaten sen gelene kadar, denk gelen bi iki atışıda %95 emf %80 küsür thermal resiste takılmıstır.
Sosyal ağlarda paylaş

rapier de 12 k shield yapmak icin ne fitliyosun 2 rig 2 lse disinda onu bi solesene

ayrica rapier dps setup da 425ac fitlenir ben yakında bulamadigim icin hazir elimde olan vulkanlari fitledim onun disinda bi af'nin rapier almasi imkansiz 2 web denilen olay var ki ben zaten orbit yapmadim mwd acmadim gereksiz gordum acsaydimda bisey degismezdi
Sosyal ağlarda paylaş

hehe..wolf 10km de baya etkili...ama egerki 5km altina iner, bide hedefin mwd kestimi...inanilmaz bir hale geliyor..

dikkatini cekerim killmailde ki wolf pilotu nanite paste repair de tasiyormus..yamulmuyorsam overload ile %20 gibi bi dps ekleniyor...Hail ammoda taktiysa duran hedefin dibine girerse cig cig yiyen bir gemi haline geliyor, Medium silahlar 3km altinda tracking konularinda zorlaniyor (hedefin signature i 33m2 gibi birsey AB fit oldugu icin)

zealot üstteki postte denildigi gibi resistlere takilmistir.

super gemi manasinda soylemiyorum..menzilde webli tutulursa madara olabiliyor. şartlar denk gelmis birazda sanirim..yirtmissiniz :D

ps. bi daha baktim arkadas gayet rocket launcheri overload esnasinda heatsink olmasi icin koymus hehe roket yok kargosunda
Sosyal ağlarda paylaş

offline'dır rocket launcher,

bende aynı fittingi kullnıyodum, ama ya gyro takıyordum, yada light missile+offline armor repair. O zamanlar overheat gelmemişti ama.

muhtemelen yanında hail yoktur, republic emp taşıyomuş, close range'de onu kullnıyodur. barrage+emp karıstırmış zaten o sırada silahlarında. 4x barrage olsaydı tankını delebilirdi bile.
Sosyal ağlarda paylaş

AF'ler nano nerf sonrası baya popüler oldu ama bence halen çok gereksizler ganglerde.Solo low sec takılıyorsanız filan güzeldir noob avlamak için ama eğer 0.0 daysanız tamamen gereksizler.

Yukarıda anlatılan olaya gelecek olursak muhtemelen zealot pilotu gemiyi nasıl kullanacağını bilmiyor(zaten %77 damage triax yapmış,zealot belli ki durup ateş etmiş).Ben de zealot kullanıyorum ve frig ganglarla savaştım baya.Direk 20-25kmye mwd edip yakşana vuruyorum 2-3 salvoda jaguar wolf filan kalmıyor,ceptor ve t1 frigler zaten direk instapop.Burda önemli olan,AF yi(yada herhangi bir küçük hedefi) 0m/s transversalde yakalamak.Onun içinde AF den uzaklaşıp size doğru mwd açtığı anda ateş etmelisiniz.Ve tabi bu arada scram range'den sürekli kaçmalısınız ki hız avantajınız bitmesin AFye karşı.Onun dışında vagabond ile daha da kolay,direk droneları salıp transversalını sıfırlamaya zorlayıp patlatırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Moss said:
Normalde bende 20 km altina dusmem ama bu combatta sartlar istedigim gibi gelismedi sadece duel wep yemis bi frigate class geminin rapier i budenli zorlamsina sasirdim

Rapier'ın damage ı baya baya düşük(silahları sayma zaten 2 ac/arty pek birşey yapamaz,sadece drone damage'ı var) ve wolf'un çok ciddi resisleri var sonuçta.20km olayını da zealot için dedim rapier sonuçta drone gemisi gibi birşey range pek önemli değil.

Ek olarak weblerin feci nerflenmesi sonucu rapier tek başına iş yapamaz hale geldi.Orda mesela arazu+rapier olsaydı wolf direk patlardı zealota.Yani sen double web bile atsan adam mwd açınca eskinden çok daha hızlı gidiyor ve haliyle daha zor ölüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o tür videolara hiç inanmıyorum. Genelde fake o videolar. Yani 3-5 arkadaş bir araya gelip yapıyorlar. Belki biraz da artniyet aramak lazım arkasında. Mesela adam Wolf üreticisi... Öyle bir video yapıyor ve millet deli gibi Wolf almaya başlıyor. Kendimden biliyorum. Bir Arazu videosu izlemiştim. Adam 3 Domiyi birden patlatıyordu. Ben de ondan sonra deli gibi Arazu kasmıştım. Sonra anladım ki bu mümkün değil. Sizce mümkün mü?::o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...